Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Το Μυστικό των μυστικών - Ο Ήλιος μετατρέπει τον Άνθρακα 12 της φύσης σε Άνθρακα 7. Οι τεράστιες συνειδησιακές αλλαγές στον ανθρώπινο εγκέφαλο


Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η σημασία του αριθμού 6 για τον Άνθρακα.

Η θέση ενός στοιχείου στο Περιοδικό Σύστημα των Στοιχείων καθορίζεται από τον Ατομικό του Αριθμό Ζ, ο οποίος δείχνει τον αριθμό των πρωτονίων του (και τον αριθμό επίσης των ηλεκτρονίων του σε ένα ουδέτερο άτομο). 0 αριθμός τώρα των νετρονίων που περιλαμβάνει στον πυρήνα του ένα χημικό στοιχείο μπορεί να διαφέρει με αποτέλεσμα να έχουμε διάφορες μορφές του ίδιου στοιχείου (με τον ίδιο δηλαδή αριθμό πρωτονίων και ηλεκτρονίων), αλλά με διαφορετικό αριθμό νετρονίων το καθένα.

Οι διάφορες αυτές μορφές του στοιχείου θα καταλαμβάνουν προφανώς την ίδια θέση στο περιοδικό σύστημα των στοιχείων, αφού θα έχουν τον ίδιο Ατομικό Αριθμό Ζ, με βάση τον οποίο γίνεται η κατάταξη των στοιχείων σε αυτό. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι διαφορετικές αυτές μορφές του ίδιου στοιχείου που διαφέρουν μόνον ως στον αριθμό των νετρονίων του πυρήνα τους λέγονται ισότοπα, καθώς καταλαμβάνουν τον ίδιο τόπο (θέση) στο περιοδικό σύστημα των στοιχείων.


Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα ιδείτε τρεις φαμίλιες σε ένα σπίτι"


"Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι" είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους.

Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα δάνεια είναι στο "κόκκινο" στη χώρα μας τότε το "τρεις οικογένειες σε ένα σπίτι" δεν φαντάζει υπερβολικό, αφού με το τέλος του Μνημονίου 3 καλά θα είναι αν ένα 35% έχει κρατήσει το σπίτι του.

Ακολουθεί άρθρο των New York Times που εξηγεί τα ανησυχητικά τεκταινόμενα στην Ισπανία που σύντομα θα χτυπήσουν και την δικιά μας πόρτα.

Η ΜΙΤ παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία


H ηγεσία της MIT παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί επισταμένως τα social media.
Ανώτατοι αξιωματούχοι της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) της Τουρκίας, κληθέντες για  εξέταση στην Επιτροπή Παρανόμων Παρακολουθήσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, ανέφεραν ότι η ΜΙΤ παρακολουθεί επισταμένως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρα τους Τούρκους πολίτες.


Θα μπορούσε ένα Εσωτερικό Ζόμπι να ελέγχει τον εγκέφαλό μας;


Εάν θα έπρεπε κανείς να συνοψίσει τα τελευταία 40 χρόνια της έρευνας που αφορά στον εγκέφαλο, δε θα μπορούσε παρά να την ονομάσει, ‘η άνοδος των ζόμπιΆ. Μας αρέσει να βλέπουμε τους εαυτούς μας ως έχοντες πλήρη επίγνωση των διαδικασιών της σκέψης μας, του πώς αισθανόμαστε, των αποφάσεων που παίρνουμε και των λόγων που οδηγούν στη λήψη τους. Όταν δρούμε, ο συνειδητός εαυτό μας είναι εκείνος που δρα. Όμως, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, ψυχολόγοι και νευρολόγοι άρχισαν να βρίσκουν αποδείξεις ότι το τμήμα της αυτο-επίγνωσης του εγκεφάλου μας δεν είναι πάντοτε σε λειτουργία.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι επηρεαζόμαστε βαθιά από τις αντιλήψεις, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, και τις επιθυμίες μας, για την οποία επιρροή δεν είμαστε καθόλου ενήμεροι. Η έρευνά αποκάλυψε το ανησυχητικό ενδεχόμενο ότι πολλά από αυτά που σκεφτόμαστε και κάνουμε είναι σκέψεις και πράξεις ενός ασυνείδητου μέρους του εγκεφάλου μας ενός Εσωτερικού Ζόμπι.

Να κάνουμε τα σπίτια μας νέα κρυφά σχολειά...


Ο κυρ-Φώτης ο Κόντογλου υπήρξε ένας από τούς γνησιότερους εκφραστές τής ελληνορδοδόξου παραδόσεώς μας, την οποία είχε ως κύριο δέμα στο συγγραφικό και καλλιτεχνικό του έργο, αγωνίστηκε όσο λίγοι για την προάσπιση και την αναβίωσή της στηλιτεύοντας την ξενομανία και τον μιμητισμό, άλλα κυρίως τήρησε πιστά τις αρχές και τις αξίες της στον προσωπικό του βίο μέχρι το τέλος τής ζωής του…

Έγραφε, λοιπόν, με διορατικότητα, εδώ και μισό αιώνα περίπου, προφητεύοντας σχεδόν την σύγχρονη τραγική μας διολίσθηση και κρίση:

    «Η ψευτιά και ο πνευματικός εκφυλισμός απλώνει μέρα με την ημέρα απάνω στους Έλληνες και τούς παραμορφώνει. Έναν λαό πού ξεχωρίζει ανάμεσα σ’ όλα τα έθνη και πού είναι γεμάτος πνευματική υγεία, πάμε να τον κάνουμε εμείς, οι λογής-λογής καλαμαράδες, κι οι άλλοι γραμματιζούμενοι, σαχλόν, χωρίς πνευματικό νεύρο, χωρίς πνευματική ανδροπρέπεια, χωρίς χαρακτήρα».

Συγκλονιστικό βίντεο για τη δολοφονία του πρώτου Έλληνα κυβερνήτη


Μια εκπομπή άλλων εποχών, άλλης τηλεόρασης, προτού η λαίλαπα της "προόδου" τα ισοπεδώσει όλα. Πρέπει να είναι από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και την παρουσιάζει ο Φρέντυ Γερμανός.

Δείτε:


Πώς εξαφανίζεται ένας λαός. Υπογεννητικότητα – εκτρώσεις είναι η νέα γενοκτονία!


Τα τελευταία χρόνια ήταν για την χώρα μας εξόχως προβληματικά. Η οικονομική κρίση και τα παρεπόμενα αυτής, είτε αυτά εκφράστηκαν με δυναμικότητα στον δρόμο, είτε με τραγικό τρόπο στην ουρά κάποιου ΟΑΕΔ έχουν μετατρέψει την καθημερινότητα των Ελλήνων σε έναν ανήφορο, τον οποίο δεν δείχνουν οι περισσότεροι διατεθειμένοι να ανέβουν.

Μιλούσα μάλιστα με έναν φίλο δικηγόρο, ο οποίος μου ανέφερε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εμπειρίες του, πρέπει από τον καιρό της κρίσης να έχουν αυξηθεί στην χώρα μας δραματικά τα ποσοστά των διαζυγίων, κυρίως λόγω του οικονομικού στριμωξίματος. Δεν έχω κάποια πρόχειρη στατιστική για να το αποδείξω και ως εκ τούτου το αναφέρω απλά σαν άποψη.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τα ποσοστά των αυτοκτονιών, τα οποία έχουν επίσης αυξηθεί. Οι δε αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους, έχουν αυξηθεί κατά 400% τα τελευταία δύο χρόνια.

Έλληνας αστρονόμος ρίχνει φως σε ένα αρχαίο αστρικό σύστημα


Ένας Έλληνας και ένας βρετανός αστρονόμος χρησιμοποίησαν το νέο τηλεσκόπιο «Αρίσταρχος», διαμέτρου 2,3 μέτρων, το οποίο βρίσκεται στο όρος Χελμός της Πελοποννήσου, σε υψόμετρο 2.340 μέτρων, για να «φωτίσουν» ένα αινιγματικό αρχαίο αστρικό σύστημα, το KjPn8.

Ο κύριος ερευνητής Παναγιώτης Μπούμης του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και ο Τζον Μίμπερν του Κέντρου Αστροφυσικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο διεθνούς κύρους περιοδικό "Monthly Notices" της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρίας της Βρετανίας, αναφέρουν, ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα διπλό αστρικό σύστημα, που βρίσκεται μέσα σε ένα εξωτικό νεφέλωμα.


Χημική ουσία «νεκρώνει» τον εγκέφαλο!


Έχει κατηγορηθεί ότι επηρεάζει τις ορμόνες του ανθρώπινου οργανισμού, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμη και καρκίνο. Πρόσφατα, νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ έδειξε ότι είναι πιο επικίνδυνη απ' ό,τι γνώριζαν οι επιστήμονες, καθώς μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου!

Πως ο Νάθαν Ρότσιλντ με μια απάτη απέκτησε τον έλεγχο της ίδιας της τράπεζας της Αγγλίας!


1815:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΕΡΛΟ KAI OI ROTSILD

O Ναπολέων αποδρά από την εξορία του και επιστρέφει στο Παρίσι. Γαλλικά στρατεύματα εστάλησαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε τέτοιο χάρισμα που οι στρατιώτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον παλαιό τους αρχηγό και τον ανακήρυξαν Αυτοκράτορα για άλλη μια φορά. Ο Ναπολέων επέστρεψε στο Παρίσι σαν ήρωας.

Ο βασιλιάς Λουδοβίκος έφυγε τρέχοντας στην εξορία και ο Ναπολέων ξανακάθισε στο Γαλλικό Θρόνο. Αυτήν τη φορά χωρίς να ριχθεί ούτε ένας πυροβολισμός. Το Μάρτιο του 1815 ο Ναπολέων εξόπλισε ένα στράτευμα, το οποίο ο Δούκας του Ουέλινγκτον(με την χρηματοδότηση του Ρόσιλντ) νίκησε τρεις μήνες αργότερα στο Βατερλό.

"Θαυμάστε" το νέο λογότυπο του EOT


Aυτό είναι το νέο λογότυπο του ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδος. Κόστισε 10.000 ευρώ!!!
Μάλλον έκλεψαν τον γραφίστα. Είναι ένα κομψοτέχνημα που αξίζει πολλαπλάσια.

Καταρχήν, είναι μαγικό! Πώς σκέφτηκε ο εμπνευστής, να βάλει λευκά γράμματα σε γαλάζιο φόντο σε ένα λογότυπο για την Ελλάδα;

Έχει χρησιμοποιήσει όχι μία αλλά δύο γραμματοσειρές, και σα να μην έφτανε αυτό έχει καταφέρει αριστουργηματικά να στοιχήσει τέλεια στα δεξιά το all time classic.


Γενετικά ελεγμένα το 98% των βρεφών στην Αμερική


ΠΡΟΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ";

«Διαλογή Νεογέννητων στην Αμερική,» " μια έκθεση από το αρμόδιο συμβούλιο Γενετικής, αναφέρει: «Πριν ακόμα μια εβδομάδα, το 98% των 4,3 εκατομμυρίων μωρών που γεννιούνται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ένα μικρό δείγμα αίματος που λαμβάνεται από το πόδι τους. "

Η έκθεση συνεχίζει: "Αυτά τα νεογέννητα, στη συνέχεια ελέγχονται για μια ποικιλία από κληρονομικές παθήσεις και αργότερα αποθηκεύονται ως βάσεις δεδομένων ... Οι γονείς συχνά αγνοούν αυτά τα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και των επιλογών συγκατάθεσής τους."

Η τρόικα υποθηκεύει τα κυπριακά κοιτάσματα αερίου!


Τα  «κοράκια» της ΕΕ και της τρόικα θέλουν να βάλουν στο χέρι τα κυπριακά κοιτάσματα. Αυτό τουλάχιστον τεκμαίρεται από την αναλυτική έκθεση που ζήτησε η Τρόικα από το υπουργείο Εμπορίας και Ενέργειας της Κύπρου αναφορικά με τα έσοδα που προσδοκά να έχει η κυπριακή Δημοκρατία από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Αν και στο αίτημά της αυτό η Τρόικα δεν δικαιολογεί το λόγο για τον οποίο ζητά τις πληροφορίες αυτές εντούτοις όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο απώτερος σκοπός είναι η διασύνδεση των όρων του μνημονίου που θα κληθεί να υπογράψει ο νέος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με το οικονομικό όφελος του κυπριακού φυσικού αερίου.


Independent: Αν δεν κλονισθούν και τώρα οι πολιτικές ελίτ της Ευρώπης...


Την άποψη ότι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ιταλία δείχνει πώς το ρεύμα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες έχει γυρίσει εναντίον των ελίτ που ασκούν εξουσία στην Ευρώπη, διατυπώνει στο σημερινό κύριο άρθρο της η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του editorial.

O «Μεγάλος Αδελφός» εγκαθίσταται και στο Disney World

Ενα απ' τα ειδικά μπρασελέ της Ντίσνεϊ που είναι εξοπλισμένα με μικροτσίπ ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων (RFID)
Προσφέρει στους επισκέπτες του πάρκου της Φλόριντα βραχιόλια τεχνολογίας ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η πρωτοβουλία της Walt Disney Company να προσφέρει προαιρετικά στους επισκέπτες του πάρκου Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα τα λεγόμενα «βραχιόλια τεχνολογίας ταυτοποίησης ραδιοσυχνοτήτων» ή RFID. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «MyMagic+» της Disney, θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρονικό μπρασελέ που θα λειτουργεί ως κλειδί των επισκεπτών, εισιτήριο για το πάρκο και λογαριασμός πληρωμών - «τρία σε ένα».

Τι σχέση έχει ο Όμηρος με τη γενετική;


ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ

Η αποθέωση του Ομήρου. Στα πόδια του η Ιλιάδα και η Οδύσσεια (Φωτογραφία)

Ποια σχέση μπορεί να έχει ο Όμηρος και η Ιλιάδα με την γενετική; Επειδή στην εποχή μας όλα είναι πιθανά, ακόμη κι αυτό, πράγματι επιστήμονες της γενετικής αποφάσισαν να μελετήσουν την Ιλιάδα χρησιμοποιώντας μεθόδους της επιστήμης τους προκειμένου να προσδιορίσουν το έτος συγγραφής της.

Σύμφωνα έτσι με τη μελέτη προέκυψε ότι ο Όμηρος - εφ΄ όσον βεβαίως ήταν ένας και όχι πολλοί οι συγγραφείς, καθώς σήμερα οι απόψεις διίστανται - έγραψε το ωραιότερο και πλέον σύνθετο έργο του, την Ιλιάδα το 762 π.Χ. (με προσθήκη ή αφαίρεση 50 χρόνων).


Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Τον Φεβρουάριο του 45 ο πόλεμος είχε ήδη κριθεί. Η Εθνικο-σοσιαλιστική Γερμανία ήταν ήδη ηττημένη και η συνθηκολόγηση ήταν θέμα χρόνου. Οι σύμμαχοι από τον Μάρτιο του 44 είχαν τον πλήρη έλέγχο του εναέριου χώρου της Γερμανίας. Ένας ανελέητος βομβαρδισμός είχε παραλύσει όλες τις υποδομές της χώρας. Πόλεις, εργοστάσια ,στρατόπεδα, μεταφορές τα πάνα είχαν βομβαρδιστεί. Η Γερμανία ήταν κυριολεκτικά στις φλόγες. Κι όμως παρ’ ολες τις βαριές απώλειες και την πλήρη κατάρρευση των υποδομών ο Γερμανικός λαός επιδείκνυε μια αξιοθαύμαστη μαχητικότητα και παρέμενε πιστός στον Φύρερ...

Αμπντουλάχ Oτζαλάν: "Aν αποτύχουμε θα ξεκινήσει πόλεμος"


Δημοσιοποιήθηκαν αναλυτικά τα όλα όσα είπε ο Αμντουλάχ Οτζαλάν στους τρεις βουλευτές που τον επισκέφθηκαν το Σάββατο. Στις δηλώσεις του, ο Κούρδος ηγέτης δείχνει την αποφασιστικότητα του για την επίλυση του Κουρδικού και απειλεί με μεγαλύτερο πόλεμο σε περίπτωση που αποτύχουν οι συνομιλίες με την Άγκυρα.


Πώς ο Κίσινγκερ «έφαγε» τον Αλιέντε


«ΝΕΜΕΣΙΣ»είναι η λέξη που ταιριάζει καλύτερα στο νέο πλήγμα που δέχεται η υστεροφημία του πολυσυζητημένου και στη χώρα μας προεδρικού συμβούλου και μετέπειτα υπουργού των Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ από την ιστορική απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να απελευθερώσει το περιεχόμενο των 15.502 (!) απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών του γνωστού ως «μάγου» της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1970 με ανώτατους αξιωματούχους, μεταξύ αυτών και του τότε προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον.


Της Φωτεινής Τομαή από το "Βήμα" της 3/04/2010.

Η νομοθετική ρύθμιση για ελεύθερη πρόσβαση (Freedom of Ιnformation Αct), που ελήφθη ήδη από το 1966 επί προεδρίας Τζόνσον από το αμερικανικό Κογκρέσο, ήταν εκείνη που άνοιξε τον δρόμο στους ιστορικούς του Εθνικού Αρχείου Ασφαλείας (Νational Security Αrchive) να απαιτήσουν το άνοιγμα των φακέλων που διατηρούσε ως «προσωπικό του αρχείο» στο σπίτι του με την ιδιότητά του ως προεδρικού συμβούλου επί Νίξον την περίοδο 1969-1974 ο Χένρι Κίσινγκερ. Πρόκειται για τις 30.000 σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνδιαλέξεων που κατέγραφε ο παντοδύναμος πάλαι ποτέ αμερικανός αξιωματούχος μυστικά και εν αγνοία των συνομιλητών του, ακόμη και του ίδιου του αμερικανού προέδρου!

Ευρωαμερικανική πρόταση για πείραμα αναχαίτισης αστεροειδή


Η αποστολή AIDA θα βάλει στο στόχαστρο τον αστεροειδή Δίδυμο

Λίγες ημέρες μετά τη θεαματική πτώση του μετεώρου στη Ρωσία, αλλά και το πέρασμα ενός αστεροειδούς σε απόσταση αναπνοής από τη Γη, η NASA και η ευρωπαϊκή ESA ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την προτεινόμενη αποστολή AIDA, η οποία θα ήταν το πρώτο πείραμα αναχαίτισης ενός αστεροειδή.

CIA: Θα ανατρέψουμε τον Ενβέρ Χότζα, αν συγκρατήσουμε τους Έλληνες


«CIA το 1949 – Η επιτυχία της επιχείρησής μας αν συγκρατήσουμε την Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Γκαζέτα Σκιπτάρε, που αναδημοσιεύει έκθεση του 1949 της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA, σε μετάφραση του Αουρόν Τάρε, πρώην προϊσταμένου της διεύθυνσης μειονοτήτων στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την έκθεση, η επιχείρηση της CIA με στόχο την ανατροπή του κομουνιστή Ενβέρ Χότζα στην Αλβανία θα είχε επιτυχία, αν η CIA αποθάρρυνε τις «εδαφικές βλέψεις» της Ελλάδας για την Αλβανία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο άνθρωπος των Ειδικών Αποστολών!!! Μήπως, πολύ σύντομα θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ;;;


Μήπως, πολύ σύντομα θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ (σύμφωνα με ισχυρή πληροφόρηση), προκειμένου να εξαργυρωθεί η επιταγή χρησιμοποίησης της Ελλάδας, ως το πειραματόζωο των οικονομικών παγκόσμιων εξελίξεων; 

Ανθρώπινη φυλή γονάτισε...!!!


Απόσπασμα από αυτή την καταπληκτική συνέντευξη του David Icke...

(Τα σχόλια μέσα στην παρένθεση είναι αυτού που έκανε την μετάφραση).


Λέει λοιπόν ότι σιγά –σιγά ανακάλυψε, βάζοντας κομμάτια του πάζλ στη θέση τους, ότι όλα όσα
έβλεπε άρχισαν να αποκτούν νέο νόημα για αυτόν καθώς πίσω από τα φαινομενικά γεγονότα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι υπήρχε κι άλλη μια πραγματικότητα κρυμμένων αιτίων, κινήτρων, προθέσεων και συνειδητών σχεδιασμών που στην ουσία αφορούσαν τον ΕΛΕΓΧΟ των πάντων από μια μικρή ελίτ οικογενειών που ελέγχουν τον τραπεζικό σύστημα, το πολιτικό σύστημα… Έτσι μπορείς να ψηφίζεις έναν που είναι –πχ στην Αμερική- ρεπουμπλικανός ή για κάποιον που είναι δημοκράτης στην πραγματικότητα ψηφίζεις το ίδιο πράγμα γιατί είναι μια η δύναμη που ελέγχει και τους δύο.

Παγερή γενοκτονία


Καθώς οι Ολιγάρχες στον ΟΗΕ και οι μαριονέτες τους οπως ο Ομπάμα η Μέρκελ και ο “δικός μας”, ο Σαμαράς, προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς αντίσταση επιβάλλοντας ακόμα περισσότερους φόρους στην ενέργεια (τι πιστεύετε πως είναι οι αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ κτλ;) αλλά και νέους σκληρότερους “κανονισμούς” για την ανατροπή της δήθεν ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης, ο Πλανήτης βυθίζεται σε πολικό ψύχος με αυξανόμενους ρυθμούς θνησιμότητας ειδικά των ασθενέστερων.

Αεθνική Κύπρος - Το νησί της Αφροδίτης στα άγκιστρα της Νέας Τάξης


 Του Σταύρου Καρκαλέτση*

Ο Ραούφ Ντενκτάς είχε δηλώσει το 1995 το εξής φοβερό, θέλοντας να καταδείξει  την προσκόλληση των Κυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων, στις εθνικές τους ταυτότητες και τις μητέρες-πατρίδες: «Το μοναδικό πράγμα που είναι γνήσια κυπριακό στο νησί, είναι το κυπριώτικο γαιδούρι». Η ιστορία είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Ήταν κάποτε ένα νησί. Το πλέον απομακρυσμένο και απομονωμένο –μαζί με τον Πόντο- κομμάτι του Ελληνισμού. Όπου, ήδη το 1821, με την επανάσταση, έχουμε τα πρώτα σκιρτήματα των υπόδουλων Ελλήνων της Κύπρου και αποστολές επιφανών προσωπικοτήτων του νησιού στις ευρωπαικές αυλές (προκήρυξη της Ρώμης), διεκδικώντας την ένωση με την αγωνιζόμενη Ελλάδα.

Από τότε, και μέσα από μια πορεία δια πυρός και σιδήρου δύο αιώνων, έγιναν πολλά και δραματικά. Η τελευταία μέχρι σήμερα εποποιία του Ελληνισμού συνολικά, αυτή της ΕΟΚΑ, δεν πέτυχε τον αντικειμενικό της σκοπό, παρά τα ολοκαυτώματα και τις αγχόνες. Το γραμμάτιο που κλήθηκε να ξοφλήσει η ΕΟΚΑ ήταν η κατάθεση της κυπριακής ψυχής στο ιστορικό δημοψήφισμα του 1950: Ένωση με την Ελλάδα, 96%.

Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια. Πως ο κυπριακός Ελληνισμός υπέγραψε το αίτημά του για εθνική αποκατάσταση μέσα στους κόλπους της μητέρας πατρίδας, με αίμα το 1821 και με μελάνι το 1950. Και ξανά με αίμα στον αγώνα του 1955-59.


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί η Τουρκία θα γίνει δεύτερη Συρία


Ποιο κοινό στοιχείο έχουν, παρ' όλες τις διαφορές τους, ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπασάρ αλ Άσαντ, το οποίο ενδεχομένως να τους επιφυλάσσει κι ένα κοινό μέλλον;


Το τελευταίο διάστημα η κουρδική επανάσταση κατά της Τουρκίας έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, καθώς με την υποχώρηση των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων από το κουρδικό τμήμα της Συρίας, το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) βρίσκει πλέον ελεύθερο πεδίο δράσης τόσο στο εσωτερικό της Συρίας όσο και στο κουρδικό τμήμα της Τουρκίας, υποβοηθούμενο μάλιστα από τους τοπικούς υποστηρικτές του.

Κατευθυντήριοι Λίθοι της Georgia και Μείωση πληθυσμού


Στην εκπομπή ΑΕ 20/2/13 γίνεται αναφορά στο σχέδιο των ισχυρότερων ανθρώπων του πλανήτη να επιβληθούν στην ανθρωπότητα.

Τί είναι οι κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας, γιατί πρέπει να γίνει μείωση του πληθυσμού, πόσο κερδίζουν οι κεφαλαιούχοι μεσα στην κρίση, γιατί θέλουν τον έλεγχο των όπλων και γιατί η Ελβετία βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο αυτού που λέμε Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Ακούστε το απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...


Η κοινοπολιτεία αυτονομημένων περιφερειών είναι το νέο μοντέλο που σχεδιάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων


  • Το 1991 οι Αμερικάνοι αποφάσισαν τη διάλυση όλων των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης και το πέτυχαν μεθοδικά, στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ισπανία και αλλού, το μόνο κόμμα που δεν διέλυσαν για τους δικούς τους λόγους ήταν το χριστιανοδημοκρατικό της Γερμανίας
 
H συνέντευξη που ακολουθεί, είναι ένα απόλυτο ξεσκέπασμα των σχεδίων επιβολής της Νέας Τάξης στην Ευρώπη (και όχι μόνο). Χωρίς να μασήσει τα λόγια του και έχοντας πλήρη συναίσθηση των λεγομένων του ο κ. Χρυσανθακόπουλος αποκαλύπτει το μεγάλο σχέδιο που οδηγεί στην επικυριαρχία της Νέας Τάξης.

Συνέντευξη στη Μύριαμ Νικολαΐδου-Ντενίση 
 

Η Μοντέρνα Τέχνη ως όπλο της CIA


Που να το φανταζόντουσαν οι Jackson Pollock, Willem de Kooning, Mark Rothko και οι υπόλοιποι εκφραστές του Αφηρημένου Εξπρεσιονισμού πως, παρά τη θέλησή τους, ενεργούσαν ως μυστικοί πράκτορες της CIA στον Ψυχρό Πόλεμο. Η λεγόμενη Σχολή της Νέας Υόρκης, ίσως το πρώτο καλλιτεχνικό ρεύμα με αφετήρια την Αμερική, φαινομενικά αποτελούσε το πολιτισμικό αντίδοτο στο συντηρητισμό της μεταπολεμικής αμερικανικής κοινωνίας και το δόγμα του μακαρθισμού, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε πολύ αργότερα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ καλλιεργούσαν και προωθούσαν το ρεύμα αυτό για περισσότερα από 20 χρόνια.

Αιφνίδιος θάνατος Ελβετού μυστικού πράκτορα λίγο πριν εκδώσει το πόρισμα έρευνάς του


O θάνατος βρήκε τον Claude Covassi πριν προλάβει να δημοσιεύσει το πόρισμα της έρευνάς του για τις τρομοκρατικές οργανώσεις PJAK και UCK


Tου Thierry Meyssan
Voltaire Network
26 Φεβρουαρίου 2013
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους



Ο Claude Covassi, Ελβετός μυστικός πράκτορας και ιδρυτής της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Mécanopolis, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 χρόνων.

Ως μυστικός πράκτορας στο Τμήμα Ανάλυσης και Πρόληψης της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελβετίας, ο Covassi είχε αναλάβει ως αποστολή να διεισδύσει στην Μουσουλμανική Αδελφότητα (στα πλαίσια της «Επιχείρησης Μέμφις»). Στη συνέχεια, εικάζεται ότι οι ανώτεροί του του ανέθεσαν την οργάνωση μιας βομβιστικής επίθεσης για την οποία αργότερα θα φέρονταν ως υπεύθυνος ο Hani Ramadan, διευθυντής του Iσλαμικού Κέντρου της Γενεύης.


Η μαύρη λίστα εταιρειών που χρησιμοποιούν Γενετικά Μεταλλαγμένα!!! - Βίντεο ΣΟΚ


Τα παρακάτω προϊόντα είναι εξαιρετικά βλαβερά για την υγεία !

Διαβάστε αναλυτικά!...


Νομίζετε ότι το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών είναι μυθος; Διαβάστε αυτό...


Πολλοί "επαγγελματίες αμφισβητίες" θεώρησαν ότι το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών μέσω του Νόμου Υγειονομικής Φροντίδας Obamacare είναι μύθος.. εικασίες.. και υπερβολές...


Ας διαβάσουν λοιπόν τα παρακάτω στοιχεία...

ΗΠΑ: Απορρίφθηκε προσφυγή κατά των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε ότι ομάδες ενδιαφερομένων δεν μπορούν να προσφύγουν κατά ομοσπονδιακού νόμου που επιτρέπει την παρακολούθηση επικοινωνιών ειδικά για υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια και ειδικότερα την τρομοκρατία.

Κατά το Δικαστήριο, οι ομάδες (όπως είναι οι δημοσιογράφοι, οι ακτιβιστές της Διεθνούς Αμνηστίας και της Human Rights Watch που προσέφυγαν σε αυτό) δεν έχουν νομικό έρεισμα να προσφύγουν στα δικαστήρια γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι υπέστησαν ζημιά από τις παρακολουθήσεις.


Εκβιάζουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα για τον ορυκτό μας πλούτο


Σκοτωμός γίνεται μεταξύ Ρώσων, Αμερικανών και Γερμανών για τα λεγόμενα ελληνικά «ασημικά» (που κυρίως είναι το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο) στο διπλωματικό παρασκήνιο.



Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και στις συμπληγάδες τεράστιων οικονομικών συμφερόντων των τριών γιγάντων στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα που γνωρίζοντας πλέον ότι η Ελλάδα έχει πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα, θέλουν να παίξουν από τώρα κορυφαίο ρόλο στην διαχείριση των κοιτασμάτων αυτών.

Για την ώρα το σκληρό πόκερ, μεταξύ Ρώσων από τη μια και Αμερικανών – Ευρωπαίων από την άλλη, παίζεται για τις αποκρατικοποιήσεις, της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ των δύο κρατικών φορέων που διαχειρίζονται τον ενεργειακό πλούτο της χώρας.


Γεωμηχανική: Θέμα ζωής και θανάτου


Αυτό, δεν το έχετε ξαναδεί... Δαιμονικά πειράματα εναντίον της ανθρωπότητας, από παρανοϊκούς, που αγνοούν την νομοτέλεια των Συμπαντικών νόμων, και αποσκοπούν στο ξεφόρτωμά της.

Αξίζει πραγματικά να θυσιάσετε λίγα λεπτά, για να παρακολουθήσετε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο, που έστειλε στα attikanea,  φίλος αναγνώστης, τον οποίον και ευχαριστώ.

Μπέργκερ και λουκάνικα με κρέας γαϊδουριού στη Νότια Αφρική


Ένα νέο διατροφικό σκάνδαλο απασχολεί και τις Αρχές στην Νότια Αφρική. Μετά το κρέας αλόγου στην Ευρώπη, μια έρευνα από νοτιοαφρικανικό πανεπιστήμιο εντόπισε κρέας γαϊδουριού και υδροβούβαλου σε μπέργκερ και λουκάνικα.

Το πανεπιστήμιο Στέλενμπος έκανε έρευνα σε 139 δείγματα από τρόφιμα και ανακάλυψε πως στα 99 εξ' αυτών βρέθηκαν ίχνη από προϊόντα που δεν αναγράφονταν στην ετικέτα.


H Κύπρος παραδίδεται στο Βερολίνο


- Που οδηγούν την Κυπριακή Οικονομία οι όροι της τρόικας 

- Μπαίνει σε μεγάλη περιπέτεια ο Κυπριακός λαός

Με απροκάλυπτο τρόπο το Βερολίνο μετατρέπει και την Κύπρο σε προτεκτοράτο, με εκτελεστικό βραχίονα την τρόικα αλλά και με τη σχετική προετοιμασία του εδάφους που προηγήθηκε.

Δημόσιες δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων αλλά και δημοσιεύματα σε ΜΜΕ, εμφάνιζαν την Κύπρο και το τραπεζικό της σύστημα ως προνομιακό πεδίο καταθέσεων και ξεπλύματος μαύρου  Ρώσων και Σέρβων.

Οι δανειστές αφού κατάφεραν καίριο χτύπημα στις τράπεζες με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων, προχωρούν στην τελευταία φάση του σχεδίου τους για τον έλεγχο και τη συρρίκνωση του τραπεζικού συστήματος και της Κυπριακής οικονομίας.

Χωρίς διαγραφή χρέους δεν θα υπήρχε «οικονομικό θαύμα»


Το χρέος της χώρας είναι μεγάλο. Η εμπιστοσύνη των δανειστών έχει κλονιστεί. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη…Γερμανία. Πριν από 60 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.


Από τη Deutsche Welle. 

Με την υπογραφή της συμφωνίας για την διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 η γερμανική μεταπολεμική οικονομία έθετε τα θεμέλια του μετέπειτα «οικονομικού θαύματος», πιστεύει η Γερμανίδα ιστορικός Ούρσουλα Ρόμπεκ- Γιασίνσκι από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης: «Η συμφωνία του Λονδίνου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο οικονομικό θαύμα της Γερμανίας. Μπορεί μάλιστα να υποστηριχθεί ότι χωρίς τη διαγραφή του χρέους δεν θα υπήρχε οικονομικό θαύμα».


Ο «Ψυχρός Πόλεμος» (1947-1991) μήπως ήταν απάτη;


Του Γιώργου Στάμκου


Τα γεγονότα είναι λίγο-πολύ γνωστά: Επί μισό σχεδόν αιώνα οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ενεπλάκησαν σ’ έναν Ψυχρό Πόλεμο (Cold War) απέναντι σε μια δύναμη, που ο πρόεδρος Ρέιγκαν είχε αποκαλέσει «Αυτοκρατορία του Κακού», δηλαδή απέναντι στη Σοβιετική Ένωση και στους δορυφόρους της. Αυτή η ψυχρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο πρώην συμμάχους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου πολέμου, εκτείνονταν από τα παγοπέδια των πόλων ως τις τροπικές ζούγκλες της Ασίας (Βιετνάμ), από τα πυρηνικά υποβρύχια, που καταδύονταν σιωπηλά στους βυθούς των ωκεανών, ως τους δορυφόρους στο διάστημα, κι από το Τείχος του Βερολίνου μέχρι στις αίθουσες του κινηματογράφου, όπου και προβάλλονταν προπαγανδιστικές ταινίες, που δαιμονοποιούσαν κομμουνιστές και καπιταλιστές. Ήταν πράγματι μια κολοσσιαίων διαστάσεων αντιπαράθεση, που όμοια της δεν είχε γνωρίσει ποτέ ως τότε η ανθρωπότητα. Ήταν όμως αληθινή; Μήπως ήταν μια καλοστημένη συνωμοσία από διάφορα κέντρα που δημιούργησαν και καπηλεύτηκαν τον Ψυχρό Πόλεμο;

Ε.Παλληκαρίδης: Μάρτυρας του ελληνοκυπριακού αγώνα για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού


Ευαγόρας Παλληκαρίδης: Μάρτυρας του αγώνα των Eλληνοκυπρίων για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και την Ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1938 στο χωριό Τσάδα, της επαρχίας Πάφου. Μπήκε νωρίς στον αγώνα, από τα μαθητικά του χρόνια κιόλας. Το 1953, σε ηλικία 15 ετών, κατεβάζει και τεμαχίζει την αγγλική σημαία στο Κολέγιο της Πάφου, κατά την ημέρα στέψης της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο. Δύο χρόνια αργότερα, συλλαμβάνεται ως μέλος της νεολαίας της ΕΟΚΑ, επειδή συμμετείχε σε παράνομη πορεία.


ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΚΗ : «Πως σταμάτησα τον Καραμανλή να πει ναι στο σχέδιο Ανάν»


Την αποκάλυψη των όσων είχαν λεχθεί το 2004 μεταξύ του Μίκη Θεοδωράκη και του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που έπρεπε να κρατήσει για το σχέδιο Ανάν δίνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος .

Σε παλιότερη συνδιάσκεψη της κίνησης ανεξαρτήτων πολιτών «Σπίθα» στην Αθήνα, που έγινε τον Ιούνιο του 2011, ο Μίκης Θεοδωράκης παρενέβη, ενώ μιλούσε ο Δ. Κωνσταντακόπουλος, και κατέθεσε μια ιστορική μαρτυρία για την απόρριψη του σχεδίου Ανάν.


«Σου θυμίζω είχες πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν»!


Το «ναι» του Νίκου Αναστασιάδη στο σχέδιο Ανάν υπενθύμισε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για να στηρίξει την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει επιτάχυνση στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού.

Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των κυπριακών εκλογών, σε συνάρτηση με την προοπτική της διαδικασίας στο Κυπριακό, ο Αχμετ Νταβούτογλου επεσήμανε ότι υπεύθυνοι για τη μη επίλυση του Κυπριακού δεν είναι η Τουρκία και οι Τουρκοκύπριοι, αλλά η ελληνοκυπριακή πλευρά που είπε «όχι» το 2004, για να σημειώσει ότι τότε ο Ν. Αναστασιάδης είχε κάνει εκστρατεία υπέρ του «ναι».

Η μέρα που η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας


Χωρίς διαγραφή χρέους κανένα "οικονομικό θαύμα" δήλωναν κάποτε οι Γερμανοί - 60 χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί

Το χρέος της χώρας είναι μεγάλο. Η εμπιστοσύνη των δανειστών έχει κλονιστεί. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη… Γερμανία. Πριν από 60 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

Καλά διαβάσατε. Σαν σήμερα, η Ελλάδα (και μαζί της, άλλα 69 κράτη) "ξελάσπωνε" τη Γερμανία.

Το σοφό τέστ του Σωκράτη


Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς


Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".


OPTOGENETICS: Θα ελέγχουν τον εγκέφαλο απο μακρυά


Μέχρι χθές μιλούσαμε για εγκεφαλικά εμφυτεύματα αναφερόμενοι σε nano chips και νανο- ηλεκτρόδια. Η νευροβιοτεχνολογία κλάδος της οποίας είναι και η optogenetics έχει προχωρήσει όχι μόνο ως προς την έρευνα αλλά και ως προς τις "εφαρμογές".

Φυσικά τα επιτεύγματα αυτά της ανθρώπινης σοφίας ενδεχομένως θα ανακουφίσουν πολλές κατηγορίες πασχόντων συνανθρώπων μας.

ΞΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ: Η Blackwater βρίσκεται στην Ελλάδα για την προστασία της κυβέρνησης – Φοβούνται εξέγερση


Ακόμα ένα δημοσίευμα αυτή τη φορά από το εξωτερικό αναφέρεται στην ύπαρξη και τη δράση της Blackwater στην Ελλάδα, με σκοπό την προστασία της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου σε περίπτωση εξέγερσης λόγω της εξαθλίωσης των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ινδική ιστοσελίδα darkernet.in στην οποία αναφέρεται ο φόβος μιας εξέγερσης λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το δημοσίευμα αναφέρει και τους φόβους της κυβέρνησης για πραξικόπημα δείχνοντας έτσι ότι η κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται πλεόν κανένα, ότι βρίσκεται υπό καθεστώς πολιορκίας και έτσι κρίνεται απαραίτητη η προστασία της απο μισθοφόρους.


"Η κυβέρνηση έχει συμφωνία με την Blackwater"! Τι είπε ο Καμμένος σε απόστρατους!


Τα σενάρια και οι πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες του εξωτερικού, φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από σενάρια. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνάντηση που είχε με απόστρατους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία Blackwater που τώρα ονομάζεται Academi!

Ποιές πόλεις απειλούνται από την άνοδο των υδάτων;


Στο τέλος του 20ού αιώνα η άνοδος της στάθμης της θάλασσας στην Μεσόγειο ήταν μικρότερη σε σχέση με την άνοδο των υδάτων σε άλλες περιοχές του πλανήτη, όμως από την έναρξη του 21ού αιώνα και μέχρι σήμερα η άνοδος των νερών έχει αυξηθεί και φαίνεται να επιταχύνεται, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.


Cyborgs Κυβερνητική Βιομηχανική - Βιορομποτική!


Είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να επιβιώσει στο διάστημα, χωρίς τη σημαντική τεχνολογική βοήθεια. Αν οι άνθρωποι θέλουν να αποικίσουν πλανήτες, θα απαιτηθεί μια επόμενη κατάσταση ανθρώπινης εξέλιξης. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουμε cyborgs μηχανές για την εξερεύνηση του διαστήματος η είναι απλά ένα όνειρο της ανθρωπότητας;

Σύμφωνα με τον ερευνητή του SETI Seth Shostak δεν θα πρέπει να αναμένουμε από αλλοδαπούς κόσμους που εξερευνούν το διάστημα να είναι κάτι σαν εμάς - στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσαν να είναι βιολογικά σε όλα, αλλά να είναι εξωγήινες βιολογικός μηχανές.

Η ανάπτυξη της αληθινής Τεχνητής νοημοσύνης (AI) είναι, σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, μόλις μερικές δεκαετίες μακριά.

Χημικοί αεροψεκασμοί - Η ειρωνεία και ο χλευασμός των ΜΜΕ


Έχουμε βαρεθεί τους επί παντός θέματος "ειδικούς" δημοσιογράφους και μη (εξάλλου στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι) να φροντίζουν για την ενημέρωση μας με τον τρόπο αυτοί κατανοούν ένα θέμα ή με τον τρόπο που τους επιβάλλουν να μας το παρουσιάσουν. Τώρα βέβαια πως μερικοί δημοσιογράφοι απόφοιτοι ιδιωτικών κέντρων δημοσιογραφίας ή ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων κλπ μας υποδεικνύουν και τον τρόπο που θα σκεφτόμαστε είναι άλλο θέμα. Είναι η δύναμη που έχει το χαζοκούτι. Βασικά εμείς τους έχουμε δώσει αυτό το δικαίωμα που καθόμαστε και τους παρακολουθούμε και πολλές φορέα αφομοιώνουμε τις απόψεις τους, παραμερίζοντας τις δικές μας.  "Μα έτσι είναι.. το είπανε στην τηλεόραση..".  Πόσες φορές δεν το έχετε ακούσει;