Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η Agenda 21 δεν είναι ανθρωποκεντρική


Όχι η Agenda 21 δεν είναι ανθρωποκεντρική

Σας εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius [1] που ήδη ισχύει και στην χώρα μας και λόγω του ότι δεν μάζεψε τις απαιτούμενες υπογραφές; Ετοιμαστείτε να τρώτε ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, μπριζολάκια, πανσέτες. Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα ! Κάποιοι θα χαρούν αφάνταστα. Άντε ζωή σε λόγου τους ! Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο. Θα έχετε ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σας φαίνετε κάτι καλό. Μήπως διαβάσατε ποτέ την συνθήκη της Ρώμης όταν χαιρόσασταν για τα «καλά» της ΕΟΚ ! Θυμάστε !! Ε λοιπόν δεν έχω σκοπό να σας αναλύσω την Agenda 21. ανοίξτε κανα σοβαρό βιβλίο.

Άρθρο μου που δημοσιεύτηκε πριν χρόνια σε προσωπικό μου blog και κατόπιν στην www.miastala.com με πάμπολλες αναδημοσιεύσεις, τότε λίγοι γνώριζαν τον  Codex Alimentarius [1] αλλά κανείς στην Ελλάδα τουλάχιστον, δεν αναφερόταν ή δεν γνώριζε, πως ο Διατροφικός Κώδικας είναι μια υποσημείωση της Agenda 21. Διαβάστε το όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε τότε και συγκρίνεται το με το σήμερα, κατόπιν μνημονίου, ΔΝΤ κλπ κλπ … και όλα αυτά ισχύουν ήδη και στην Ελλάδα και μάλιστα με δική ΣΟΥ συνυπευθυνότητα. Έγραφα κάποτε, που μέχρι σήμερα το συμπληρώνω.

Διαβάστε αν θέλετε μια υπερπερίληψη της περιλήψεως. Πάντως να θυμάστε οι ίδιοι δηλώνουν ότι η Agenda 21 δεν είναι ανθρωποκεντρική !!! και φυσικά καθόλου δεν ξαφνιάζει. Διαβάστε και τυπώστε αυτό το άρθρο και χρησιμοποιείστε το για να ενημερώσετε τους ανθρώπους για το πώς θα χάσετε τα περιουσιακά σας δικαιώματα όταν εφαρμοσθεί η Agenda 21! Στις 14 Ιουνίου 1992, 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν στο Rio De Janeiro την Agenda 21 στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη.


The Agenda 21 is not anthropocentric



Η Τρομακτική Βιώσιμη Ανάπτυξη: H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21 ! Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης. Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να εκτελέσουν και αυτό θα κάνουν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» [2] (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) πρώτα με αυτό Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike  [3] και κατόπιν όσοι απομείνουν με την «ANGEDA 21».

Πίστες και βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες, πλακόστρωτα και ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία για το περιβάλλον θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN’s Biodiversity Assessment Report». Μάλιστα, ΒΙΟΠΟΚΙΛΟΤΗΤΑ λοιπόν !!! [4] Μήπως φαντάζεστε για ποιες «ποικιλίες» ενδιαφέρονται; Πάντως όχι για τον άνθρωπο και απ’ ότι είδατε δεν λέω πλέον το τετριμμένο ‘ξυπνήστε’ άλλωστε δεν προλαβαίνετε, ήδη ο μπαλτάς του χασάπη αγγίζει τον σβέρκο σας. Μην μου πείτε, εκτός εξαιρέσεων, ότι διαβάσατε όλα τα άρθρα του www.terrapapers.com τα καταλάβετε και τα εφαρμόζετε, μπα … δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Τι σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη: Σύμφωνα με τους συγγραφείς της, ο σκοπός της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών για να επιτευχθεί μειωμένη κατανάλωση, κοινωνική ισότητα, και διατήρηση και αποκατάσταση της βιοποικιλότητας. Οι Βιωσιμικοί επιμένουν ότι κάθε κοινωνική απόφαση πρέπει να βασίζετε στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις σε: παγκόσμια χρήση γης, παγκόσμια εκπαίδευση, και παγκόσμιο έλεγχο πληθυσμού και ελάττωση του.

(Social Equity) Κοινωνική Δικαιοσύνη: Η Κοινωνική Δικαιοσύνη περιγράφεται σαν το δικαίωμα και η ευκαιρία όλων των ανθρώπων «να επωφελούνται από τους πόρους της κοινωνίας και του περιβάλλοντος». Αναδιανομή του πλούτου (του δικού σας, όχι της Ελίτ). Η ιδιωτική περιουσία είναι μια κοινωνική αδικία, δεδομένου ότι δεν μπορεί ο καθένας να χτίσει πλούτο από αυτό. (ούτε τον Μπακούνιν να άκουγα). Η Εθνική κυριαρχία είναι μια κοινωνική αδικία. (θέλω ντομάτες της Monsanto, όχι να τις φάω, να τις πετάξω). Η Παγκόσμια Υγειονομική φροντίδα είναι κοινωνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά είναι μέρος της πολιτικής της Agenda 21 !

Οικονομική Ευημερία: Δημόσιες Ιδιωτικές Συνεργασίες (PPP). Ειδικές συμφωνίες μεταξύ της κυβερνήσεως και ορισμένων εταιρειών που απολαμβάνουν φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και έχουν την δύναμη της κυβερνήσεως του Επιφανούς Τομέα να επιβάλουν την Βιώσιμη Ανάπτυξη ! Κυβερνητικά Μονοπώλια.

Τοπικές πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης: Έξυπνη ανάπτυξη, Wildlands Project, Ελαστικές Πόλεις, Περιφερειακή Οραματιστικά Έργα, STAR Βιώσιμων Κοινοτήτων, Πράσινες θέσεις εργασίας, Πράσινοι Κώδικες Οικοδομήσεως, “Going Green,” Εναλλακτικές πηγές Ενέργειας, Τοπικός Οραματισμός, Συντονιστές, Χωροταξικός σχεδιασμός, την ιστορική συντήρηση, δουλειές συντήρησης, τα δικαιώματα ανάπτυξης, της βιώσιμης γεωργίας, το συνολικό σχεδιασμό, τη διαχείριση της ανάπτυξης, της συναίνεσης.

Ποιος είναι πίσω από αυτά; Το ICLEI – Local Governments for Sustainability (formally, International Council for Local Environmental Initiatives). Οι κοινότητες πληρώνουν το ICLEI για να τους παρέχει τοπικά σχέδια, λογισμικό, εκπαίδευση κλπ. Επιπλέον groups περιλαμβάνουν το American Planning Council, The Renaissance Planning Group, International City/ County Management Group, aided by US Mayors Conference, National Governors Association, National League of Cities, National Association of County Administrators και πολλούς επιπλέον ιδιωτικούς οργανισμούς και επίσημες υπηρεσίες της κυβερνήσεως. Η διαδικασία τροφοδοτείται από δωρεές ιδρυμάτων και της κυβερνήσεως.

Από πού ξεκίνησε; Ο όρος Βιώσιμη Ανάπτυξη παρουσιάσθηκε στον κόσμο σε μια αναφορά (Our Common Future) που παρήχθη από την World Commission on Environmental and Development των Ηνωμένων Εθνών και γράφτηκε από τον Gro Harlem Brundtland αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Σοσιαλιστικού Κόμματος !!! Ο όρος προτάθηκε ως επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Εθνών το 1992, σε ένα έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών αποκαλούμενο UN Sustainable Development Agenda 21, που παρουσιάστηκε στην Διάσκεψη της Γης (πολύ μα πολύ sic !!!!!) των Ηνωμένων Εθνών, που απλά σήμερα αναφέρεται ως Agenda 21.

Τι δίνει στην Agenda 21 την Κυρίαρχη Αρχή; Περισσότερα από 178 έθνη υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής στο Earth Summit. Ο πρόεδρος της Αμερικής George H.W. Bush υπέγραψε το έγγραφο εκ μέρους των ΗΠΑ. Με την υπογραφή του, κάθε έθνος αναγκαστικά υιοθετεί τους σκοπούς της Agenda 21.

    [δηλαδή για όποιους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, να σκοτώσει με διαφόρους sic τρόπους και ωραία ρομαντικά λογάκια το 85% από εσάς Έλληνες και τους ανθρώπους όλου του πλανήτη, είτε πιστεύετε ότι θα σας σώσουν οι Ε, ο ΖΟΥ-ΖΟΥ, οι ΕΛ, οι κουνέλ και το κακό συναπάντημα, είτε όχι]

Το 1995 ο πρόεδρος Clinton σε συμμόρφωση με την Agenda 21, υπέγραψε την Executive Order #12858 για να δημιουργήσει το Προεδρικό Συμβούλιο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ώστε να εναρμονίσει την περιβαλλοντολογική πολιτική των ΗΠΑ με τις οδηγίες της Agenda 21. Η Executive Order απευθύνθηκε σε όλες τις Ομοσπονδιακές Κυβερνήσεις ώστε να συνεργαστούν με όλες τις τοπικές κυβερνητικές κοινότητες σε μια συνδυασμένη προσπάθεια ώστε να «ξανά εφεύρουν» την διοίκηση βάσει των οδηγιών της Agenda 21. Σαν αποτέλεσμα με την βοήθεια groups όπως το ICLEI, η Βιώσιμη Ανάπτυξη τώρα ξεπροβάλει ως κυβερνητική πολιτική σε κάθε πόλη, επαρχία και έθνος.

Αποκαλυπτικά Αποσπάσματα από τους Σχεδιαστές: «Η Agenda 21 προτείνει μια σειρά δράσεων που προορίζεται να εφαρμοστούν σε ΚΑΘΕ άνθρωπο στην Γή … καλεί για συγκεκριμένες αλλαγές στις δραστηριότητες ΟΛΩΝ των ανθρώπων … Αποτελεσματική εκτέλεση της Agenda 21 θα απαιτήσει ένα βαθύ αναπροσανατολισμό ΟΛΩΝ των ανθρώπων , τέτοια που δεν έχει ποτέ βιώσει ο κόσμος ξανά …» Agenda 21: The Earth Summit Strategy to Save Our Planet (Earthpress, 1993).

Επείγον να εφαρμοστεί – αλλά δεν ξέρουμε τι είναι ! «Οι πραγματικότητες της ζωής στον πλανήτη υπαγορεύουν ότι η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη όπως την ξέρουμε δεν μπορεί να είναι βιώσιμη … Η Βιώσιμη ανάπτυξη λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα δράσεως για τοπική και παγκόσμια μεταρρύθμιση – ένα πρόγραμμα που απομένει να καθορισθεί πλήρως» The Local Agenda 21 Planning Guide, published by ICLEI, 1996.

Κρύψτε τις ρίζες της Agenda 21 από τους ανθρώπους: “Participating in a UN advocated planning process would very likely bring out many of the conspiracy- fixated groups and individuals in our society… This segment of our society who fear ‘one-world government’ and a UN invasion of the United States through which our individual freedom would be stripped away would actively work to defeat any elected official who joined ‘the conspiracy’ by undertaking LA21. So we call our process something else, such as comprehensive planning, growth management or smart growth.” J. Gary Lawrence, advisor to President Clinton’s Council on Sustainable Development.

Agenda 21 και Ιδιωτική Περιουσία: «Το τωρινό lifestyle και οι μορφοδιατάξεις καταναλώσεως της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει την υψηλή κατανάλωση κρέατος, την χρήση απολιθωμένων καυσίμων, οικιακές συσκευές, air conditioning στο σπιτι και το γραφείο, και τις κατοικίες στα προάστια δεν είναι βιώσιμα.» Maurice Strong, Secretary General of the UN’s Earth Summit, 1992. Αν σας φαίνετε ότι ακούτε κανέναν απηρχαιωμένο κομμουνιστή , κάνετε λάθος ! Ψάξτε να δείτε ποιος είναι αυτός ο κύριος !

Reserve and Corridor System:Σε όλο τον πλανήτη έχουν εκχωρηθεί τεράστιες περιοχές που θα απαγορεύεται με ένοπλη βία η πρόσβαση ανθρώπων σε αυτές . Σε ποιους θα επιτρέπεται βρείτε το εσείς ! Όποιοι προσπαθήσουν να μπουν θα χαρακτηρίζονται «οικολογικοί τρομοκράτες» ! Στην Ελλάδα έχει εκχωρηθεί η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου κλπ.

Διαλύεται η τράπεζα γενετικού υλικού: [5] Ο πόλεμος που δεχόμαστε από την παγκόσμια ολιγαρχία ή τις λεγόμενες αγορές (νεολογισμός), όλοι οι λαοί του κόσμου είναι στα δύο πολύ βασικά για την επιβίωση επίπεδα, εθνικής – οικονομικής κυριαρχίας και διατροφής.Τα εργαλεία για να το πετύχουν, πολλά, μετά την οικονομία και η διατροφική κυριαρχία  χάνεται αν δεν έχει χαθεί ήδη για τους περισσότερους λαούς της γης.

Όσοι θα επιζήσουν της ατζέντας θα βρεθούν κάτω από ένα υπέρ Σταλινικό Φεουδαρχικό καθεστώς. [5] Τότε ίσως καταλάβουν γιατί η Ελλάδα (του μπουζουκιού και του τσίπουρου) μάζεψε μόνο 2.200 υπογραφές, κατά του κώδικα Alimentarius, ενώ η Ουγγαρία δέκα φορές περισσότερες.  Έτσι από 30 Απριλίου άρχισε η αυτοματοποιημένη εφαρμογή του από την ΕΟΚ (Ελλάδος Ολική Καταστροφή).

Καλά κρασιά και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ !

ΑΡΧΙΣΕ ! [7]

Αλλά ΝΑΙ μπορείς να ΔΡΑΣΕΙΣ, υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα εδώ στο www.terrapapers.com μα και στο www.orgonodrome.gr  που ξεκάθαρα σου δείχνουν τι να κάνεις με κάμποσους τρόπους για να πετύχεις … και ελπίζω να προλάβεις !

Αν δεν φροντίσεις με μεγάλη ακρίβεια, πειθαρχεία και προσοχή την διατροφή σου, δηλ. αν δεν γνωρίζεις την τροφή σου τότε ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΤΡΟΦΗ, όπως ακριβώς και στις μπίζνες, αν δεν γνωρίσεις με ακρίβεια ποιό είναι το ΠΡΟΙΟΝ τότε το ΠΡΟΙΟΝ είσαι εσύ.

Μελέτησε και ΠΡΑΞΕ αναλόγως, σε κάθε περίπτωση «ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ»

@ 20/02/2007



***
Παραπομπές για μελέτη
[7] Θάνατος από Ντομάτα GMO


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου