Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο έλεγχος του ανθρωπίνου εγκεφάλου


«Γάλλοι επιστήμονες, σαν γνήσιοι χάκερ του εγκεφάλου, κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν τεχνητές -δηλαδή ψεύτικες- αναμνήσεις (θετικά συναισθήματα) στην μνήμη ποντικιών, εν' όσω αυτά κοιμούνταν. Το επίτευγμα, μεταξύ άλλων, μπορεί μελλοντικά να ανοίξει το δρόμο για μια νέου τύπου υπνοθεραπεία της κατάθλιψης στους ανθρώπους ή σε άτομα που βασανίζονται από χρόνιες φοβίες και τραυματικές αναμνήσεις, όπως συμβαίνει στη διαταραχή του μετατραυματικού στρες.»

Πάντα οι ανακαλύψεις αυτές λένε πως θα χρησιμοποιηθούν για το καλό των ανθρώπων και για να βοηθήσουν σε θέματα υγείας τους ασθενείς.

«Οι ερευνητές του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών (CNRS) της Γαλλίας, με επικεφαλής τον Καρίμ Μπενσενάν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστήμης "Nature Neuroscience", σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν» και το "New Scientist", επεσήμαναν πως είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται χειραγώγηση της μνήμης στη διάρκεια του ύπνου.

Ο Καρίμ Μπενσενάν δήλωσε ότι, προς το παρόν, είναι άγνωστο αν στη διάρκεια του ύπνου μπορούν να «φυτευθούν» στον εγκέφαλο και άλλες τεχνητές μνήμες, όπως διαφόρων δεξιοτήτων.

Και ασφαλώς, υπάρχει η σκοτεινή πλευρά. «Το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο στη διάρκεια του ύπνου, είναι λιγάκι ανησυχητικό, επειδή σημαίνει πως θα μπορούσες να κάνεις κάποιον να θέλει κάτι, ακόμη κι αν δεν το θέλει πραγματικά», δήλωσε ο Νιλ Μπέρτζες του University College του Λονδίνου. «Υπάρχουν οι ιατρικές εφαρμογές και οι πιο Οργουελιανές εφαρμογές, όπου η κυβέρνηση μπαίνει μέσα στα κεφάλια των ανθρώπων και αρχίζει να τους ελέγχει», προειδοποίησε ο Λόρεν Φρανκ του Πανεπιστημίου Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. «Είναι απίστευτα δύσκολο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, έτσι δεν ανησυχώ βαθιά γι' αυτό, όμως δεν είναι και αδύνατο να συμβεί», πρόσθεσε.»

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet από την 1 Μαρτίου του 2013 έχει αρχίσει δεκαετές πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρωπίνου εγκεφάλου, που θα επιτρέπει στην εξουσία να ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε οποιοδήποτε ερέθισμα και υπό οιεσδήποτε συνθήκες, όπως έχει ήδη αναφέρει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε παλαιότερο άρθρο του.

Μετά από τα LSD και τα ψυχοτρόπα φάρμακα, την ύπνωση, τα βιοτσίπ, τα εμφυτεύματα, τα κράνη που μπορούν να κάνουν παλμικό διακρανιακό υπερηχογράφημα και να χειραγωγούν τις εγκεφαλικές λειτουργίες των στρατιωτών και τόσα άλλα, τώρα οι επιστήμονες μπορούν να επέμβουν ακόμα και στον ύπνο μας. Αλλιώς κοιμόμαστε κι αλλιώς ξυπνάμε δηλαδή.

Όπως φαίνεται λοιπόν το πρόγραμμα χαρτογράφησης του ανθρωπίνου εγκεφάλου προχωρεί πολύ καλά με απώτερο στόχο τη δημιουργία βιο-νανο-ρομπότ που θα ελέγχουν τον εγκέφαλο και θα μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω των ελεγχόμενων τροφών και κάποιων εμβολίων ή φαρμάκων.

Έπειτα η δημιουργία ρομποτανθρώπων θα είναι γεγονός και οι κλωνοποιημένοι εγκέφαλοι θα αντικαθιστούν τους ηλεκτρικούς εγκεφάλους μέσα στα ρομποτικά σύνολα.

Τα κατασκευάσματα αυτά, με τις δεξιότητες που θα κατέχουν, θα μπορούν να αντικαταστήσουν τους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις εξουσίας. Το μόνο που θα μένει θα είναι να δοθεί η τελική εντολή εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου