Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α. John Kennedy, είχε απαιτήσει αρχεία UFO, 10 μέρες πριν τη δολοφονία του!


Δύο απόρρητες επιστολές που γράφτηκαν από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ John F. Kennedy, τέθηκαν πριν λίγο καιρό στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν ότι ο πρόεδρος ζήτησε άκρως απόρρητα έγγραφα για τα ufo αλλά και διάφορα διαστημικά σχέδια της ΝΑΣΑ, 10 ημέρες πριν από τη δολοφονία του!..      


Ο συγγραφέας Γουίλιαμ Λέστερ που αποκάλυψε το γεγονός, δήλωσε ότι η CIA του παραχώρησε μετά από αίτηση αρκετά έγγραφα για τον Kennedy, στο πλαίσιο των διατάξεων περί ελευθερίας στην πληροφόρηση, τα οποία είχε ζητήσει για να ολοκληρώσει νέο του βιβλίο «A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier».


Συγκεκριμένα, η πρώτη επιστολή ήταν ένα άκρως εμπιστευτικό σημείωμα, με το οποίο ο John Kennedy ζητούσε από τον επικεφαλή της CIA, πληροφορίες για τα αμερικανικά X-Files, στις 12 Νοεμβρίου του 1963, ενώ το δεύτερο ήταν μια επιστολή προς τον διευθυντή της NASA, γραμμένη επίσης την ίδια ημερομηνία. Σε αυτήν την επιστολή, ο πρόεδρος εξέφραζε την επιθυμία του για συνεργασία των ΗΠΑ με τη Σοβιετική Ένωση πάνω στα διαστημικά προγράμματα.


Μήπως τελικά μετά από τόσα χρόνια αποκαλύφθηκε ακόμα ένας λόγος της απρόσμενης δολοφονίας του…;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου