Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ο Ομπάμα συνεχιστής του σχεδίου Κίσσινγκερ


Ο Ομπάμα εμφανίζεται σαν ο επίσημος συνεχιστής του σχεδίου Κίσσινγκερ που αποβλέπει με πολλούς διαφορετικούς τρόπου και απο πολλά πεδία στη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού υπο το κωδικό όνομα GLOBAL 2000.

Σύμφωνα με αυτό:

1)Θα ελέγχονται τα τρόφιμα στις χώρες του τρίτου κόσμου και θα δίνονται με δελτίο στις οικογένειες που θα δέχονται να κάνουν στείρωση, με το αιτιολογικό οτι κάποιος που παίρνει βοήθεια, δεν μπορεί να επιδεινώνει την κατάσταση δημιουργόντας κι άλλα “άχρηστα στόματα” που πρέπει να τραφούν.

2)Προωθείται και επιδοτείται, απο μεγιστάνες που οφελήθηκαν απο τη Νέα Τάξη όπως το πρώην αφεντικό της microsoft Μπιλ Γκέιτς, το πρόγραμμα “οικογενειακού προγραμματισμού”, που δεν είναι τίποτε άλλο απο την μαζικοποίηση και απόλυτη νομιμοποίηση των εκτρώσεων παντού.

3)Πολλοί τοπικοί πόλεμοι με άμεσους θανάτους αλλά και δημιουργία στειρώσεων μέσω των διοξινών και του απεμπλουτισμένου ουρανίου πού διασκορπίζεται όπως στρην περίπτωση του Κοσυφοπεδίου.

4)Στείρωση μέσω μαζικών εμβολιασμών που προωθούναι αλλά και επιδοτούνται, όπως αυτό απο τον Μπιλ Γκέιτς, που χρηματοδότησε μαζικούς εμβολιασμούς στα παιδιά του τρίτου κόσμου. Γνώριζε όμως ο Μπιλ τι είχαν μέσα τα εμβόλια;

5)Πλήρης νομιμοποίηση των εκτρώσεων, ακόμη και τη στιγμή της γέννησης του μωρού.

Η κεντρική εντολή έχει γραφεί στις καθοδηγητικές πλάκες στη GEORGIA των ΗΠΑ.



http://www.liako.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου