Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Καλωσήρθατε στο... Matrix! Έρχεται το πρώτο θεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας


Βάλτε τα ακουστικά σας και ετοιμαστείτε! Η startup The Void ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο θεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας στην Πολιτεία της Γιούτα στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2016.

Το κέντρο θα συνδυάζει το φυσικό περιβάλλον με την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας για να αποτελέσει την απόλυτη εμπειρία στον τομέα των παιχνιδιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ken Bretschneider, έχει επενδύσει 13 εκατ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία και ελπίζει ότι θα «καταφέρει να δώσει μια γεύση από το τι είναι εικονική πραγματικότητα (VR) ή πως θα πρέπει να είναι.»

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία συμμετέχοντας σε πλήθος δραστηριοτήτων, από σαφάρι δεινοσαύρων μέχρι την καταπολέμηση εξωγήινων σε ένα φουτουριστικό πεδίο μάχης.


«Στο The Void, θα ζήσετε μια εμπειρία χωρίς όρια. Θα καταπολεμήσετε εξωγήινους, θα ψελλίσετε ξόρκια, θα μπείτε σε σκοτεινά μπουντρούμια» αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία.



Όσον αφορά τις τιμές, αυτές θα είναι προσιτές και θα κυμαίνονται από 29-39 δολάρια προκειμένου να μπορέσει να έχει πρόσβαση σε αυτό ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Όσοι το επισκεφθούν θα μπορούν να βιώσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία για 30 ολόκληρα λεπτά.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου