Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τι κρύβεται πίσω από το BREXIT;


Tου Λιακόπουλου Δημοσθένη


Μετά από πολύ διαφήμιση και στην κυριολεξία στα καλά καθούμενα, οι Βρετανοί έκαναν δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λέω στα καλά καθούμενα, γιατί την παραμονή στην Ένωση, η μέχρι τώρα προπαγάνδα την ένωνε μόνο με κριτήρια οικονομικά και κριτήρια εφαρμογής των διατάξεων περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει κατά λέξη, ότι η ΕΟΚ (Ε.Ε.) είναι το μαγαζί των εβραίων και θα διαλυθεί. Να λοιπόν που διαλύεται και πανικός μεγάλος θα πέσει σε όλους που θα αισθάνονται απροστάτευτοι, από τους νόμους που θα περνούν οι τοπικές κυβερνήσεις, χωρίς την ασπίδα των "πιο λογικών" ευρωπαϊκών νόμων.

Να λοιπόν το πρόβλημα, αλλά από ότι έχω πει εδώ και πολύ καιρό, κάθε πρόβλημα το ακολουθεί και μία λύση.

Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, έδωσαν το πρόβλημα, θα δώσουν τώρα και την λύση, που θα είναι μία ομπρέλα ασφαλείας, κάτω από την αιγίδα της Διατλαντικής Ένωσης, αν όχι κάποιου άλλου οργανισμού, που θα έρθει να μας "σώσει".

Το σίγουρο είναι, ότι η Βρετανία είναι το μακρύ χέρι της παγκόσμιας εξουσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι σαφώς μία απάτη, αφού και αληθινό να είναι παρήχθη μετά από προτροπή της Βασίλισσας, που εκτελεί τις εντολές των Illuminati.

To ακόμα πιο σίγουρο είναι, ότι η Βρετανία θα χρησιμοποιηθεί για κάτι που ετοιμάζουν.

Θα περιμένουμε επομένως,

Α. τον άμεσο πλασματικό και για λόγους καθαρά εντυπώσεων κίνδυνο διάλυσης της Βρετανίας, αφού η Ουαλία, η Σκωτία και η Β. Ιρλανδία, ζητούν ανεξαρτησία,

Β. την προστασία της Βρετανίας μέσω της ανεξαρτητοποίησής της, από γεγονότα τα οποία ετοιμάζονται να συμβούν στην Ευρώπη, διότι με την έξοδό της, θωρακίζεται, κλείνοντας τις πύλες της στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, αλλά και στα κύματα δεκάδων εκατομμυρίων προσφύγων, που αναμένονται σε περίπτωση παγκόσμιας ανάφλεξης. Στην περίπτωση αυτή, Όλοι οι κάτοικοι της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και της περιοχής του Καυκάσου και της Μικράς Ασίας, θα εισβάλουν στην κυριολεξία στην Δυτική Ευρώπη.

Αναμένουμε τις εξελίξεις.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου