Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

«Εξωγήινος στόλος έχει φτάσει στη Γη και κρύβεται πίσω από τη Σελήνη»


Ένας εμπειρογνώμονας στη NASA και στη NSA έκανε μια σειρά από απίστευτες δηλώσεις που μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο δρ. Έρικ Νόρτον ήταν τα τελευταία 12 χρόνια εξωτερικός σύμβουλος στη NASA και στην NSA, υπεύθυνος για την αναγνώριση απειλών από το διάστημα, όπως αστεροειδείς και κομήτες.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2012 ισχυρίζεται ότι εντόπισε έναν τεράστιο διαστημικό στόλο να κατευθύνεται προς τη Γη, τον πλανήτη μας.

Στις 22 Ιανουαρίου κλήθηκε στο Αστεροσκοπείο MacDonald, κοντά στο Φορτ Ντέιβις του Τέξας.

Τα εργαλεία που είχε στη διάθεσή του τον βοήθησαν να παρατηρήσει αυτό τον «απειλητικό διαστημικό στόλο».

«Είδα πολλά τεράστια, τρισδιάστατα διαστημικά αντικείμενα, να κινούνται σε σχηματισμό ευθείας γραμμής προς τη Γη».

Σύντομα, όπως ισχυρίζεται, του έγινε ξεκάθαρο ότι τα UFO ήταν υψηλής τεχνολογίας επειδή ύστερα από τρεις μήνες παρακολούθησης, ο Νόρτον παρατήρησε ότι κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες, διανύοντας εκατομμύρια χλμ μόλις σε δύο μήνες.

Στοιχεία που συλλέχθηκαν με φασματοσκόπιο υπέδειξαν ότι τα αντικείμενα ήταν από υλικά που είναι πολλές χιλιάδες φορές πιο ισχυρά από ό,τι αναπτύχθηκε ποτέ στη Γη.

Επιπλέον, υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν ότι κοσμικά σωματίδια εκτρέπονταν από κάποιο ενεργειακό πεδίο παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Σύμφωνα με όλους αυτούς τους πραγματικά απίστευτους ισχυρισμούς, τα φερόμενα ως διαστημόπλοια έχουν σχήμα αγγλικού «L».

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 είχαν περάσει κατά πολύ τον πλανήτη Άρη και ο Νόρτον υπέθετε ότι έρχονταν προς τη Γη. Ωστόσο, ξαφνικά χάθηκαν.

Ο Νόρτον υποψιάζεται ότι με κάποιο τρόπο έγιναν αθέατα στα μάτια μας με κάποια προηγμένη τεχνολογία καμουφλάζ.

Επίσης δεν αποκλείει να άλλαξαν πορεία.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαν πλέον να εντοπίσουν τίποτα στο διάστημα.

«Γνώριζα ότι υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι ανησυχούσαν για αυτά τα ευρήματα, για αυτό και ήμουν υπό συνεχή προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών. Περάσαμε όλο το 2013 ψάχνοντας τους ουρανούς.

Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή που εξαφανίστηκαν τα σκάφη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ο στόλος έπρεπε να βρίσκεται τόσο κοντά στον πλανήτη που ο καθένας θα μπορούσε να τον δει και χωρίς τηλεσκόπιο. Δεν γνωρίζουμε εάν συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμάς ή έφυγαν από το ηλιακό σύστημα».

Μετά από ένα χρόνο ο Νόρτον άκουσε από έναν πρώην συνεργάτη του ότι το εν λόγω στόλος είχε εμφανιστεί ξανά και ένα σκάφος είχε κατέβει στη Σελήνη, όπως αναφερόταν και σε μια εσωτερική αναφορά που του έδωσε ο πρώην συνεργάτης του.

Λέγεται ότι ένα αντικείμενο σε σχήμα L έχει προσεληνιστεί σε έναν κρατήρα στο μέγεθος του Σικάγο και μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι τον έχουν «δει» σε εικόνες του Google Moon.

Το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης εκτόξευσε τρεις πυραύλους από τις εγκαταστάσεις της NASA στις 15 Ιανουαρίου 2014, σε άκρως απόρρητη επιστολή που τη «συνδέουν» με τον στόλο.

Εννοείται ότι ο Νόρτον δεν έδωσε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του στη δημοσιότητα, λέγοντας ότι τα στοιχεία τα κρατά για τη δική του ασφάλεια.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου