Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ο Δούρειος Ίππος του Ισλάμ στην Ευρώπη


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Σε ένα καταπληκτικό και αποκαλυπτικό ωριαίο βίντεο-ντοκιμαντέρ περιγράφεται πώς το εισαγόμενο με ορμητικούς ρυθμούς Ισλάμ καταστρέφει την Ευρώπη.

Αμέτρητα πλάνα και πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το πώς η ισλαμική μετανάστευση στη δυτική κοινωνία θα την καταστρέψει αναπόφευκτα.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το Ισλάμ είναι μια επικίνδυνη θρησκεία όταν έχει δει αυτό το βίντεο και το ερώτημα που μπαίνει πάντα είναι πώς μπορεί το Ισλάμ να είναι μια θρησκεία της ειρήνης αλλά ταυτόχρονα να προκαλεί τόση θλίψη και καταστροφή;

Είναι γεγονός πλέον ότι οι Ευρωπαίοι σε λίγες δεκαετίες θα αποτελούν μειονότητα στην Ευρώπη τα επόμενα χρονιά.

Όπως μπορείτε να δείτε στην αρχή του βίντεο σε μια διαδήλωση μουσουλμάνων το 2013 ένας διαδηλωτής φόρεσε μια χαρακτηριστική ενδυμασία από εκείνες που αργότερα θα χρησιμοποιούσαν οι βομβιστές αυτοκτονίας. Τι ήθελαν άραγε από τότε να δείξουν στους δυτικούς ??

Ότι αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα χτυπούσαν τα επόμενα χρόνια στις πρωτεύουσες και στα αεροδρόμια ???

Την μαντίλα θα την επιβάλουν σε όλη την Ευρώπη με την δικαιολογία να μην βιάζουν οι μουσουλμάνοι τις Ευρωπαίες. Υπάρχει ήδη μια επιδημία από βιασμούς στην Ευρώπη.

Οι μουσουλμάνοι στο Βέλγιο αρχίζουν να αποκτούν πολιτική εξουσία μέσω λαϊκών ψήφων ενώ η κυβέρνηση δεν φέρεται ικανή να αντιμετωπίσει την άνοδο του πολιτικού Ισλάμ στο Βέλγιο λόγο κυρίως αντιρατσιστικών ιδεοληψιών.

Στο βίντεο ένας γενναίος Βέλγος πολιτικός ξεσηκώνεται αντιδρώντας στους κυβερνητικούς παράγοντες που έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν την σαρία και αυτά όλα ήδη το 2012. Στις περισσότερες περιοχές στην Ευρώπη όπου οι μουσουλμάνοι έχουν επικρατήσει έχουν επιβάλει νόμους σαρία.

Η υπογεννητικότητα στο Βέλγιο έχει σαν συνέπεια να γεννιούνται πιο πολλά παιδιά μουσουλμάνων και για αυτό τον λόγο το όνομα που δίνουν και είναι πρώτο στην λίστα τον γεννήσεων είναι… Μοχάμεντ!!!

Σε κάποιες περιοχές τις Ισπανίας με ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση εμφανίστηκε το φαινόμενο να βρίσκουν συνεχώς… σκοτωμένα σκυλιά.. Όπως ανέφερε ένας Ισπανός κάτοικος το φαινόμενο αυτό οφείλεται στους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες και πρόσθεσε ότι η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει καταλήγοντας διαμαρτυρόμενος ότι «όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι δεν ήρθαν εδώ για να αφομοιωθούν με μας άλλα για να μας κατακτήσουν. Αυτοί οι μουσουλμάνοι επέβαλαν με το έτσι θέλω να απομακρύνουν τα σκυλιά από όλους τους δημόσιους χώρους γιατί ισχυρίζονται ότι είναι βρομερά και τους μολύνουν και αν ήταν στο χέρι τους θα τα είχαν σφάξει όλα».

Οι καταστάσεις αυτές εξανάγκασαν πολλούς Ισπανούς, ιδιαίτερα από την Καταλονία, να φτάσουν στο σημείο ακόμα και να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Το ερώτημα είναι που αλλού πλέον μπορεί να πάει κανείς όταν επιβάλεται η Σαρία στην πατρίδα του και όλη η Ευρώπη έχει γέμισει από μουσουλμάνους. Μήπως πια στην Ιαπωνία ? όπου εκεί ξέρουν και… «περιποιούνται» τους ξένους μουσουλμάνους μετανάστες.

Γνωρίζουμε, λέει ο Ισπανός, «ότι ι κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο χειρότερη αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας και την ασφάλεια μας για εμάς και τα παιδιά μας».

Άλλο ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο που δείχνει πόσο έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση είναι αυτό που συμβαίνει στα σουηδικά και νορβηγικά σχολεία όπου παιδιά μουσουλμάνων αρπάζουν τις τσάντες από τα παιδιά των χριστιανών και βγάζουν τα σάντουιτς που τους έχουν δώσει από το σπίτι και αφού τα φτύνουν τα πετανε γιατί… έχουν αλλαντικά από χοιρινό που το θεωρούν μίασμα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που διώχνουν ένα παιδάκι επειδή έτρωγε τέτοια σάντουιτς και το στέλνουν κυριολεκτικά στο ..διάβολο!





Όλες αυτές οι σκηνές δείχνουν πώς αυτή η πολυπολιτισμική αυταπάτη με την μουσουλμανική εισβολή διαλύει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και προκαλεί συνεχώς οδυνηρά προβλήματα μέσα στις οικογένειες.

Αναρωτιόμαστε που θα φτάσει όλο αυτό το χάος.




ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου