Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή της Ελλάδας στην μαντάμ Ατζέντα 21;


Κι αν νομίζετε πως... 'τσάμπα' είμαστε στον ΟΗΕ... ξανα-νομίστε το!
Η 'μαντάμα' ΟΗΕ, το επίσημο μαύρο όργανο των γκλομπαλ-ληστών που, δια στόματος Μπρεζίνσκι, "είναι αυτό που έχουμε για την παγκόσμια διακυβέρνηση και προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε άλλο" μας κοστίζει 16.258.039 δολάρια. Μόνο η συνδρομή μας εν ώρα κρίσης και χωρίς να συνυπολογισθούν οι δεκάδες οργανισμοί στους οποίους συμμετέχει η χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Έθνος, μας έκαναν και 'αύξηση' τελευταία! Είδαν που η οικονομία της Ελλάδας πάει καλά κι ανέβασαν τα 'δίδακτρα'! Γιατί εμείς είμαστε το πείραμα, εμείς είμαστε που 'μαθαίνουμε' στην πλήρη υποταγή κι έτσι τα μαθήματα χρεώνονται, σωστά;;;

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά η σούπερ κομμουνιστική βίβλος τους, η Ατζέντα 21, υποτίθεται πως γράφτηκε για να προασπίσει τις υπό ανάπτυξη χώρες και, μαζί με τη διάσωση του περιβάλλοντος, να βάλει και τέλος στο άνοιγμα της μεγάλης ψαλίδας μεταξύ εύπορων και φτωχών χωρών.

Μωρέ την ψαλίδα την κλείνει, την έχει κλείσει κατά πολύ, μόνο που το κλείσιμο δεν ήταν η άνοδος του βιοτικού επιπέδου των αναπτυσσόμενων χωρών, αλλά η πτώχευση των περισσοτέρων που υπήρξαν ήδη αναπτυγμένες και που τώρα τείνουν να αφρικανοποιηθούν! Όσο για το περιβάλλον... άσ' το καλύτερα... γιατί από ψεκασμούς καλά πάμε!

Κι αυτή την τσατσά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την πληρώνεις εσύ φίλε μου!



© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου