Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΤΟ ΑΛΛΑ... Οι πολιτικοί αρνούνται να τα τρώνε


«Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προωθήθηκαν για πρώτη φορά στην αγορά από τις κυβερνήσεις που εργάζονται με τη βιομηχανία της βιοτεχνολογίας.

Το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου είχε φράξει αποτελεσματικά τη χρήση τους σε όλα τα είδη φαγητού που σερβίρονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους στα εστιατόρια της βουλής, σύμφωνα με νέες εκθέσεις.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι οι εξέχοντες αιρετοί στο Ηνωμένο Βασίλειο πλέον πιέζουν για τα ΓΤΟ σε ένα κοινό που είναι σε μεγάλο βαθμό σε αντίθεση με αυτούς, και ουσιαστικά λάμπει η υποκρισία τους σε σχέση με το ζήτημα των ΓΤΟ.

Η είδηση της απαγόρευσης του Κοινοβουλίου σχετικά με τους ΓΤΟ στα δικά τους εστιατόρια έρχεται εν μέσω της προμήθειας μιας μαζικής προπαγάνδας υπέρ των ΓΤΟ που καθοδηγείται από το ίδιο το Κοινοβούλιο εις βάρος των συμφερόντων του λαού του.

Οι προγραμματιστές της βιομηχανίας βιοτεχνολογιών, όπως ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος των Συντηρητικών Owen Paterson, που πραγματικά υποστηρίζει ότι τα ΓΤΟ είναι πιο ασφαλή από ό, τι τα μη-ΓΤΟ, και αυτή τη στιγμή πιέζει για αποδοχή των ΓΤΟ στη χώρα του, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν τρώει ΓΤΟ. (atheatignosi.blogspot.gr)



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου