Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καντάφι ζει;


Η ιστορία έχει γράψει ότι ο Μουαμάρ Καντάφι, σκοτώθηκε από τους αντάρτες, στην προσπάθειά του να φύγει από την Σύρτη. H Daily Telegraph όμως αλλάζει τα δεδομένα και με στοιχεία φωτιά που έφερε στο φως ανατρέπει τα γεγονότα.

Σύμφωνα λοιπόν με την βρετανική εφημερίδα, όταν το ΝΑΤΟ άρχισε να βομβαρδίζει τη Λιβύη, Βρετανοί αξιωματούχοι διεξήγαγαν μυστικές συναντήσεις με τον Λίβυο ηγέτη, προκειμένου να του παραθέσουν τις επιλογές που είχε. Μέσα στις επιλογές αυτές ήταν και ένα σχέδιο διαφυγής του από την χώρα. Το σχέδιο περιελάμβανε την μεταφορά του Καντάφι σε μια αφρικανική χώρα και πιο συγκεκριμένα η Ισημερινή Γουινέα.

Το σχέδιο αυτό όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο Καντάφι σκοτώθηκε πριν προλάβει να διαφύγει. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχτεί με βεβαιότητα όμως.

Σήμερα πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Μουαμάρ Καντάφι είναι ζωντανός, ενώ παράλληλα, πηγές και αποσπάσματα από το Ηνωμένο Βασίλειο δηλώνουν ότι η MI6 μετέφερε το ηγέτη της Λιβύης σε άλλη αφρικανική χώρα.

Αλγερινές εφημερίδες υποστήριξαν τότε ότι ο άνθρωπος που σκοτώθηκε δεν ήταν ο Καντάφι αλλά ένας σωσίας του ονόματι Majid Ali Al Andalus.

Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο που δείχνει την ομοιότητα του Majid Ali Al Andalus, με τον Μουαμάρ Καντάφι.



Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου