Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Tα γεγονότα ως το τέλος του Μάτριξ και η Δευτέρη Έλευση του Χριστού


Όλο και περισσότεροι αρχίζουν πλέον έστω και δειλά να βλέπουν ότι οδεύουμε σε ημέρες "Αποκάλυψης".

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι μαζί με την έλευση του Αντίχριστου ακολουθεί και η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.

Αυτό το βασίζουν κυρίως στην Αποκάλυψη οπού υπάρχει η περιγραφή για τον ιππέα του λευκού ίππου όπου θα κάνει πόλεμο ενάντια στον Αντίχριστο και τα στρατεύματά του. Αυτός λένε ότι είναι ο Χριστός.

Ωστόσο ο Χριστός με απόλυτη σαφήνεια είπε πως θα έρθει σαν αστραπή μόνο για την τελική κρίση και δεν θα έρθει επάνω σε άλογο να κάνει κανέναν πόλεμο εναντίων κανενός. Άρα ο ιππέας του Λευκού ίππου απλά και με μαθηματική λογική δεν είναι ο Χριστός.

Διαβάστε τα λόγια του ίδιου του Χριστού όπως τα έγραψε ο Ματθαίος.

Ματθ. 24,23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·
Ματθ. 24,23 Τοτε εάν κανείς σας πη· Ιδού ο Χριστός είναι εδώ η εκεί, μη πιστεύσετε.
Ματθ. 24,24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.

Ματθ. 24,24 Διότι θα εμφανιστούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και θα δώσουν μεγάλα σημεία και τέρατα ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και τους εκλεκτούς.

Ματθ. 24,25 Ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν.

Ματθ. 24,25 Ιδού σας τα προείπα

Ματθ. 24,26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε·

Ματθ. 24,26 Εάν λοιπόν σας πουν· Ιδού εις την έρημο είναι (ο Χριστός), μη βγήτε· η εάν σας πουν ότι (ο Χριστός) ευρίσκεται εις τα δωμάτια, μη πιστεύσετε.

Ματθ. 24,27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου·

Ματθ. 24,27 όπως η αστραπή βγαίνει από την ανατολή και αμέσως φαίνεται έως την δύσιν, έτσι θα γίνη και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Βλέπετε η πραγματική σειρά των γεγονότων διαφέρει αφού όπως και ο Χριστός αλλα καί ο Γέροντας Παίσιος στην εποχή μας είπαν οτι θα γίνουν πολλά τρομερά πράγματα αλλα δέν θα είναι το τέλος.

Λέει ο Χριστός Λουκ. 21,9

Οταν δε ακούσετε, ότι γίνονται πόλεμοι και αναταραχαί , μη ταραχθήτε.
Διότι πρέπει, να γίνουν αυτά πρώτον, αλλά δεν θα είναι το τέλος ακόμη".

Πάμε να δούμε όλα αυτά τα μεγάλα κοσμοιστορικά γεγονότα που θα συμβούν πάντα βάση των αρχαίων κειμένων με πρώτο αυτό της Αποκάλυψης του Ιωάννου.

Ενδιάμεσα απο τα γεγονότα που θα παρατεθούν θα υπάρξουν και άλλα μικρογεγονότα , εμείς όμως θα επικεντρωθούμε στα κύρια γεγονότα.

1) Πρώτα θα γίνει ο Τρίτος παγκόσμιος Πόλεμος ο οποίος θα κρατήσει 3,5 έτη.
Ταυτόχρονα με τον πόλεμο θα κάνει την εμφανισή του και ο Αντίχριστος , ο Διάβολος , ο Σαμαέλ δηλαδή μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Δείτε Αποκ. 13,5 (ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΛΗ , ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ , ΔΗΘΕΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.

2) Κατα το διάστημα αυτό οι δύο προφήτες Ενώχ και Ηλίας θα καταδείξουν τον Αντίχριστο και στο τέλος εκείνος θα τους σκοτώσει και αφού μείνουν 3 ημέρες νεκροί και τους βλέπει όλος ο κόσμος ο Χριστός θα τους αναστήσει.

Δείτε Αποκ. 11,1- 11,13

3) Μετά το τέλος του παγκοσμίου πολέμου και ενώ οι άνθρωποι θα νομίζουν οτι τώρα θα ησυχάσουν θα έρθει το Φλάς απο τον Ήλιο και όλη η τεχνολογία των ανθρώπων θα χαθεί

Δείτε Αποκ. 16,8 , Αποκ. 16,9 , Αποκ. 8,12

4) Κατόπιν και ενώ οι άνθρωποι θα είναι σαν ζωντανοί νεκροί αφού δεν θα περιμένουν τίποτα χειρότερο να συμβεί θα ανοίξουν οι πύλες και θα βγούν απο μέσα οι αρχαίοι θεοί οι Νεφελίμ

Δείτε Αποκ. 9,1 - 9,11 , Δείτε προφητεία Αγίου Ανδρέα Δια Χριστόν Σαλού.

5) Θα βασανίσουν τους ανθρώπους για 5 μήνες.

Δείτε Αποκ. 9,10

και μετά θα πάρουν εξουσία να σκοτώσουν το 1 /3 των ανθρώπων.

Δείτε Αποκ. 9,15 - 9,21

6) Τότε και ενώ η απελπισία θα έχει κορυφωθεί θα έρθει ο Πολέμαρχος του Θεού , ο οποίος θα οργανώσει τους ανθρώπους και ξεκινώντας απο τη περιοχή της Θεσσαλονίκης , το αρχαίο Αραντίς θα κάνει τον γύρω του κόσμου συντρίβοντας του ανόμους.

Δείτε Αποκ.19,11 - 19, 21

7 ) Μετά θα έρθει το μέγα ποθούμενο , ο ερχομός της βασιλείας του Χριστού επι της Γής και ο περιορισμός του Σαμαέλ απο άγγελο Κυρίου για χίλια έτη όπως λέε η αποκάλυψη.

Δείτε Αποκ. 20,1 - 20,3

Τότε θα αναστηθούν και οι μάρτυρες που θα έχουν σκοτωθεί απο τον Αντίχριστο λόγω της άρνησής τους στο να πάρουν το χάραγμα του.

Δείτε Αποκ. 20,4 - 20,6

Η έναρξη της χιλιόχρονης ειρήνης θα γίνει με την περιβόητη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφιά , οπου θα ορισθεί και ο Έλλην βασιλεύς που λέγεται οτι θα ονομάζεται Ιωάννης.

Όλοι μετά θα ζήσουν με την τεχνολογία των κρυστάλλων που ο Πολέμαρχος του Θεού με την βοήθεια των ΕΛ θα δώσει στους ανθρώπους.

Στον κόσμο της ελεύθερα διανεμόμενης ενέργειας θα εκπληρωθούν οι προφητείες του Αγίου Κοσμά που λένε:

"Ο Θεός θα δώσει όλους τους θησαυρούς της γής" ,
οι φτωχοί θα ζήσουν σαν πλούσιοι , και οι πλούσιοι σαν βασιλίαδες ,
θα ζήσει ο λύκος με το αρνί , και όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.

8) Όταν περάσουν τα χίλια χρόνια θα ελευθερωθεί και πάλι ο Σαμαέλ Σατανάς και θα επικρατήσει πάλι η κακία το μίσος οι αρρώστιες , ο φθόνος.

Δείτε Αποκ. 20,7

Οι άνθρωποι παρ ότι θα τους έχει παρουσιαστεί και ο Πολέμαρχος του Θεού και παρόλα όσα θα έχουν δεί θα γίνουν χειρότεροι και ο κόσμος θα γίνει χειρότερος απ΄ότι σήμερα.

9) Η Λίλιθ που θα χει μείνει σιωπηλά αδρανής για όλα αυτά τα χρόνια θα καταλάβει τον κόσμο όπως προφήτευσε ο Άγιος Ανδρεάς.Ο Θεός θα την συντρίψει μαζί με όλη την Κωνσταντινούπολη οπού η πόρνη της Βαβυλώνος θα χει βάλει την πρωτεύουσα της.

10) Μετά την ήττα της Λίλιθ ο Σατανάς θα ξανάερθει στο προσκήνιο και θα φέρει τους Νεφελίμ , που δεν σκοτώθηκαν απο τον Πολέμαρχο στην εκστρατεία του , στην επιφάνεια της Γής μαζί με το σύνολο των ανθρώπων που θα αρνούνται πεισματικά τον Θεό . και θα θελήσει να κυκλώσει την αγαπημένη πόλη στην οποία οι δίκαιοι θα βρίσκονται (Αραντίς).

Δείτε Αποκ. 20,8 20,9

11)Τότε σύμφωνα με την Αποκάλυψη Πύρ εξ ουρανού θα κατέβη και θα τους καταφάει και εις κρίσην δεν θα έρθουν.

Δείτε Αποκ. 20,9

Εκεί τελειώνει το Μάτριξ , λίγει ο χρόνος του Διαβόλου , o ψεύτικος κόσμος που έκανε ο Διάβολος και που αντιλαμβανόμαστε θα πάψει να υπάρχει και όλοι θα δούν την Αλήθεια.

Τότε όπως λέει η αποκάλυψη:

Αποκ. 6,14 Και ο ουρανός εξέκοψε και εχωρίσθη σαν βιβλίο, που τυλίγεται. Και κάθε όρος και κάθε νήσος μετεκινήθησαν από τον τόπον των.

Αποκ. 20,11 Καὶ εἶδον θρόνον μέγαν λευκὸν καὶ τὸν καθήμενον ἐπ᾿ αὐτῷ, που ἀπὸ προσώπου του ἔφυγεν ἡ γῆ καὶ ὁ οὐρανός, καὶ τόπος δεν βρέθηκε για αυτούς.

Αποκ. 20,12 καὶ εἶδον τοὺς νεκρούς, τοὺς μεγάλους καὶ τοὺς μικρούς, ἑστῶτας ἐνώπιον τοῦ θρόνου, καὶ βιβλία ἠνοίχθησαν· καὶ ἄλλο βιβλίον ἠνοίχθη, ὅ ἐστι τῆς ζωῆς· καὶ ἐκρίθησαν οἱ νεκροὶ ἐκ τῶν γεγραμμένων ἐν τοῖς βιβλίοις κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν.

Μπορεί οι Νεφελίμ να μην κριθούν , Θα 'ρθουν σε κρίση όμως οι άνθρωποι...
Και θα περάσουν στον πραγματικό κόσμο κι όχι στον ψεύτικο στον οποίο ζούμε τώρα,

Η Δεύτερη 'Ελευση τον Δημιουργού στη Γη συμπίπτει με την συμπαντική αναγέννηση.

Η συμπαντική αναγέννηση, η λεγόμενη «ανακαίνιση» τον σύμπαντος κόσμου, όπως την ονομάζει ο Απόστολος Παύλος συμπίπτει αναγκαστικά με την ομαδική μεν, αλλά απόλυτα προσωπική «συνεξήγηση», όπως ονομάζεται στην ορθόδοξη πατρολογία, του καθενός από εμάς με τον Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου. Αυτή η «συνεξήγηση» του καθενός μας με τον Δημιουργό
είναι γνωστότερη σε όλους μας σαν Δευτέρα Παρουσία τον Χριστού, ή αλλιώς η «Ημέρα της Κρίσης».

Η ημέρα δηλαδή που ο Χριστός Θα δείξει στον καθένα μας , όλη μας τη ζωή μέσα σε μερικές στιγμές.

Τότε Θα δούμε και θα ξαναζήσουμε τις στιγμές που τον ομολογήσαμε ή που τον αρνηθήκαμε ενώπιον των ανθρώπων.

Τότε Θα μας πει «ήμουν άρρωστος και δεν με επισκεφθήκατε, ήμουν φυλακισμένος και δεν με παρηγορήσατε, ήμουν πτωχός και δεν με στηρίξατε, πεινούσα και δεν με σιτήσατε, διψούσα και δεν μου δώσατε να πιω».

Πριν η Κρίση του Δικαίου ολοκληρωθεί και πριν όλοι «χορτάσουν» δικαιοσύνη, πρώτος ο Δημιουργός Θα έχει απολογηθεί για αυτά που πολλοί ελαφρόμυαλοι του καταλογίζουν. Θα απολογηθεί για το ότι λένε πολλοί ότι ο Θεός φταίει που αφήνει να γίνονται οι πόλεμοι, οι σεισμοί, οι πείνες, οι θάνατοι, τα βασανιστήρια.

Για το ότι λένε ο Θεός φταίει που δημιούργησε πρώτος Αυτός τον Σαμαέλ, αφού γνώριζε ότι Θα γίνουν όλα αυτά που ακολούθησαν , οτι ο Σαμαέλ θα έκανε τους ανθρώπους να
αποστατήσουν και ότι τρισεκατομμύρια άνθρωποι Θα υποφέρουν.

«Γιατί, Θεέ μου»; έχουμε πει όλοι μας τουλάχιστον μία φορά, αντί για «Δόξα Σοι, ο Θεός».

Ξεχνούμε ότι ο Θεός υπάρχει εκτός χρόνου.Οτι όλα τα γεγονότα συμβαίνουν γι' Αυτόν ταυτόχρονα.

Αργά ή γρήγορα όλοι θα βρεθούμε στο μεγάλο ραντεβού, που είναι η μεγάλη σύναξη, για τη Δευτέρα παρουσία.

Αργά ή γρήγορα δεν ξέρουμε πότε, κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε.

Το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Χριστός

Εκεί λοιπόν, στο μεγάλο ραντεβού θα δούμε την αλήθεια, θα δούμε την πραγματική αλήθεια.

Και στην πραγματική αλήθεια, υπάρχει ένα μεγάλο σύνθημα...

Ότι Ιησούς Χριστός Νικά!!!!




Περιείχε γνώση απο το Γιατί και Πώς Ζούν Αναμεσά μας (Δ.Λιακόπουλος)

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

EΛ HUNTER 888



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου