Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Ετοιμαστείτε για μια παγκόσμια εισβολή …εξωγήινων!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»!


Είστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο μιας παγκόσμιας ψεύτικης επίθεσης εξωγήινων, με την «βοήθεια» της Ρωσίας της Αμερικής και του ΟΗΕ; Είναι ένα από τα δυνατά σενάρια της παγκόσμιας ελίτ, και έχει υπαινιχθεί και από τον τότε πρόεδρο της Αμερικής, τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Το «οικονομικό κίνητρο», το οποία θα μπορούσε να εμφανιστεί σε περίπτωση εξωγήινης απειλής, και η δυνατότητα να «φέρει όλους τους ανθρώπους μαζί κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση» είναι ένα πολύ ελκυστικό σενάριο για την «παγκόσμια υπερκυβέρνηση», σύμφωνα με τους συνομοσιωλόγους που βλέπουν παντού περίεργα πράγματα.

Τώρα ένα νέο βίντεο που ανέβηκε από τον χρήστη του you tube The Paulstal Service, δείχνει την …επικείμενη ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που προωθούν παρασκηνιακά τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη, έτσι ώστε να έχουν πλήρη έλεγχο στις κοινωνίες!

Στο βίντεο «παρελαύνει» ο τότε πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν που είχε μιλήσει για το «αν επίθεση εξωγήινων ένωνε όλους τους ανθρώπους κάτω από μια υπερκυβέρνηση», το μυστικό «Πρόγραμμα Μπλέ Ακτίνα» (Blue Beam Project) των ΗΠΑ και άλλα πολλά.Δείτε το παρακάτω:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου