Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Το χάραγμα του θηρίου: Το μυστικό σχέδιο για εμφύτευση τσιπ από το 2017


Η ισχύς και ο έλεγχος είναι κάτι που οι περισσότεροι τύραννοι ζητούν. Αυτοκράτορες, βασιλιάδες και δικτάτορες που κυβερνούν με τρόμο και πυγμή θέλουν να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο και να γίνουν σαν τους Θεούς στη Γη.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ακούσει για τη συνωμοσία του συστήματος της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» έτοιμη να καθιερωθεί και να ελέγξει όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Αυτή η νέα τάξη στη Γη θα επιβάλει σε ένα τεράστιο ποσοστό ατόμων «αλυσίδες και καταπίεση» από τη γέννηση μέχρι τον θάνατο.

Σκέφτονται να βάλουν σε όλους Radio Frequency Identity Chips (RFID) που εμφυτεύεται στο ανθρώπινο σώμα, ώστε κανείς να μην μπορεί να ξεφύγει από το δίκτυο. Το RFID χρησιμοποιείται ήδη ευρέως σε ένα μεγάλο τμήμα του εξοπλισμού, και ακόμη χρησιμοποιείται για να παρακολουθείτε τα κατοικίδια ζώα, όταν εξαφανίζονται.



Θρησκευτικές θεωρίες λένε ότι το RFID είναι το «χάραγμα του θηρίου», όπως αναφέρεται στη Βίβλο και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται γιατί θα είναι σαν να αποδέχεστε τη βούληση του Αντίχριστου.

Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι η υποχρεωτική εφαρμογή τσιπ στους ανθρώπους θα συμβεί το 2017.


Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:



Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου