Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία της παγκόσμιας ελίτ


Το ΔΝΤ είναι προϊόν της «Αγγλόσφαιρας», και ως τέτοιο έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις χρέους, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και πολλών άλλων χωρών.

Αποτελεί ένα βασικό εργαλείο ελέγχου, από πλευράς των παγκόσμιων ελίτ.


Συστάθηκε στη δεκαετία του 1940, από τον σοσιαλιστή οικονομολόγο των ελίτ John Maynard Keynes, σε αγαστή συνεργασία με τον ιδρυτή μιας ολόκληρης δυναστείας David Rockefeller.

Η παγκόσμια ελίτ υπάρχει, με πιθανή έδρα της το Σίτυ του Λονδίνου, και με παρακλάδια στο Βατικανό, την Ουάσιγκτον, και το Τελ Αβίβ.


Ο πυρήνας της αποτελείται από μια ομάδα οικογενειών, που πιθανώς ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες όλου του κόσμου. Έτσι, έχουν πρόσβαση σε τρισεκατομμύρια δολάρια.
Αν κάποιος ελέγχει το παγκόσμιο χρήμα, μπορεί κάλλιστα να χτίσει και την «παγκόσμια κυβέρνηση», εφόσον το επιθυμεί. Και είναι πλέον προφανές, πως αυτό ακριβώς επιθυμούν οι εν λόγω οικογένειες. Όσο πιο μεγάλη μια κυβέρνηση, τόσο πιο μεγάλη και η εξουσία τους.

Η ελίτ αυτή χρησιμοποιεί τον μερκαντιλισμό, ώστε να κατευθύνει τις κυβερνήσεις εκεί που θέλει. Στην ουσία χρησιμοποιεί την Εγελιανή διαλεκτική για να πετύχει τον σκοπό της. Δηλαδή, κατασκευάζει τεχνητές κρίσεις, και στην συνέχεια προσφέρει την επίλυσή τους, μέσω των μεθόδων που αυτή επιθυμεί. Συν τω χρόνω, η ελίτ αυτή μπορεί να κατασκευάσει συναίνεση, σε όποιο ζήτημα θελήσει.

Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για αυτήν τον 20ο αιώνα, απ ότι είναι τώρα. Και αυτό εξαιτίας της ανάδυσης του φαινομένου του διαδικτύου. Μιας νέας δηλαδή, αναγέννησης. Η μεταρρύθμιση και η αναγέννηση προκάλεσαν την τυπογραφία, και αυτή με τη σειρά της έφερε την πληροφόρηση στον κόσμο. Κάτι ανάλογο βλέπουμε και σήμερα με την διάδοση του διαδικτύου.

Υπάρχει όμως και στο διαδίκτυο μια πανσπερμία χειραγωγούμενων ειδήσεων, κάτι σαν διαδικτυακές επιχειρήσεις false flags, με σκοπό να «αραιώσουν» τις πραγματικές πληροφορίες, με άλλες ψεύτικες, έτσι ώστε να χειραγωγείται η κοινή γνώμη. Για παράδειγμα, θα ακούσουμε πως ναι, τον κόσμο τον κυβερνούν οι κεντρικές τράπεζες, αλλά αυτές ελέγχονται από … εξωγήινους!

Κάπως έτσι λειτουργεί η διαδικτυακή παραπληροφόρηση. Ο σκοπός της είναι να απαξιώσει την αλήθεια για τις ελίτ.

Μια άλλη επιχείρηση παραπληροφόρησης είναι αυτή που θέλει να μας πείσει ότι η παγκόσμια ελίτ πάσχει από εσωτερικές τριβές και διαφωνίες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι εν λόγω ισχυρισμοί έχουν σκοπό την τρομοκράτηση της μεσαίας τάξης, έτσι ώστε να πειστεί να παραδώσει εξουσίες και αρμοδιότητες σε όργανα της παγκοσμιοποίησης, όπως είναι ο ΟΗΕ, η ΕΚΤ, και το ΔΝΤ.

Τα όπλα που χρησιμοποιούνται είναι η πλανητική υπερθέρμανση, τα συναλλαγματικά αποθεματικά, η έλλειψη του νερού, τα εμβόλια, τα φάρμακα, ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας, η απειλή του ισλαμικού φονταμενταλισμού, μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα, κλπ.

Η κατάσταση αυτή θυμίζει ένα είδος διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Αυτό που συμβαίνει στην Δύση εδώ και 300 χρόνια είναι ένα είδος μαφίας, που έχει πάρει τον έλεγχο, στηριζόμενη από τα χρήματα των τραπεζών.

Η μαφία αυτή λειτουργεί ακριβώς όπως λειτουργούν και τα κατά τόπους εγκληματικά συνδικάτα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως ακριβώς η Ιταλοαμερικανική μαφία εκβιάζει άτομα, ώστε να την πληρώνουν προστασία, έτσι και αυτές οι οικογένειες απειλούν και εκβιάζουν ολόκληρα κράτη, μέσω στημένων πολέμων και συγκρούσεων.

Και η μαφία είναι διασπασμένη, έτσι δεν είναι; Όμως, ακόμη και αυτή, τουλάχιστον στην Αμερική, σύστησε ένα κεντρικό συμβούλιο, το οποίο συντονίζει την δράση της. Έτσι γίνονται οι δουλειές πιο καλά.

Υπάρχουν φατρίες μέσα στην παγκόσμια ελίτ, όμως όλες θέλουν το ίδιο πράγμα: Τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη. Μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Η συγκέντρωση όλης της ισχύος, στα χέρια μερικών μόνο ανθρώπων.

Σήμερα βλέπουμε το Λονδίνο, την ΕΕ, ακόμη και τις ΗΠΑ να παλεύουν για το μέλλον της Ευρώπης. Οι κρυφές δυνάμεις γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι απλά ένα πείραμα που έχουν σχεδιάσει, και που τώρα εκτελούν. Το αν θα πετύχουν ή όχι, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Το σίγουρο όμως είναι πως προσπαθούν.

Ποιος είναι όμως ο τελικός σκοπός τους αναφορικά με την ΕΕ; Ό ένας στόχος πέτυχε. Να δημιουργηθεί μια διεθνής κρίση, έτσι ώστε να επιτραπεί σε ένα κεντρικό όργανο (Βρυξέλλες) να αποκτήσει ακόμη περισσότερη εξουσία επί των υπηκόων του, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλων των χωρών της ευρωζώνης (αρχικά).

Θα εξαιρεθεί άραγε η Γερμανία; Μάλλον όχι. Προς το παρόν μοιάζει σαν να κέρδισε το παιχνίδι. Όμως αν ο τελικός στόχος είναι η παγκόσμια κυβέρνηση, τότε και η Γερμανία θα πέσει θύμα αργά ή γρήγορα.

Αν αναλύσουμε τα πλοκάμια της παγκοσμιοποίησης, τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, κλπ. τότε θα δούμε πως δημιουργείται αργά αλλά σταθερά μια παγκόσμια συναίνεση.
Το ίδιο ισχύει και για την ΕΕ. Μπορεί να υπάρχουν κάποια εμπόδια στη πορεία, και κάποιες διαφωνίες σε σχέση με οικονομικά συμφέροντα, και με το ποιος θα κερδίσει τι, αλλά η μεγάλη εικόνα μας λέει πως η ελίτ ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες, και συνεπώς διαθέτει τρισεκατομμύρια. Άρα ελέγχει τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου