Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Βασιλιάς ο Κάρολος στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2014;


To 2014 προβλέπεται ως χρονιά μεγάλων εξελίξεων και όχι μόνο εδώ αλλά σε όλον τον πλανήτη, έτσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πιθανό να έχουμε καινούριο μονάρχη.

Μια από τις ανακοινώσεις του Παλατιού της Βρετανίας κατά την διάρκεια των γιορτών ήταν και αυτή της χειροτόνησης του Sir Christopher Geidt, του ιδιαιτέρου γραμματέα της Βασίλισσας Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας, ως ιππότη. Στην ανακοίνωση της τελετής αναφέρθηκε οτι του δίνεται αυτή η τιμή για «την διευθέτηση ζητημάτων της χώρας και την προετοιμασία για την αλλαγή στην Βασιλεία».

Ήταν μια περίεργη διατύπωση καθώς η ίδια η Βασίλισσα έχει δηλώσει οτί δεν θα αφήσει επισήμως τον θρόνο και επίσης δεν έχει ποτέ αναφερθεί από το παλάτι αλλαγή στην Βασιλεία. Όπως φαίνεται όμως η Βασίλισσα έχει κουραστεί αρκετά και ετοιμάζεται σιγά σιγά να δώσει τα ηνία στον πρωτότοκο της γιο Κάρολο.

Σημάδι πως το γραφείο τύπου της Βασίλισσας που ως τώρα ήταν ξεχωριστό από την υπόλοιπη οικογένεια θα το αναλάβει μαζί με όλα τα γραφεία τύπου του παλατιού ο Κάρολος μέσα σε λίγες εβδομάδες. Είναι μια κίνηση που φανερώνει λένε οι Βρετανοί δημοσιογράφοι πως πιθανώς μέσα στο 2014, η Βρετανία να αλλάξει μονάρχη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου