Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Αχρήματη κοινωνία και πλαστικό χρήμα


Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ιδιαίτερα μορφωμένος και να έχει διαβάσει πολλά βιβλία ώστε να μπορεί να καταλάβει τι συμβάνει στον κόσμο μας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Αυτο που πολλοί οναμάζουν θεωρίες συνωμοσίας και εν πολλοίς βάζουν στο περιθώριο ανθρώπους με διαφορετική άποψη και λογική στιγματίζοντάς τους ως γραφικούς ή φανατικούς φαίνεται ότι πλέον αρχίζει να ξεθωριάζει.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων βρίσκεται προ των πυλών και το μόνο που απομένει είναι απλώς η δικαιολογία για να επιβληθεί πλήρως το στυγνότερο καθεστώς δικτακτορίας όλων των εποχών που θα εξαφανίσει την προσωπικότητα και την ιδιωτικότητα του ατόμου και θα τον μετατρέψει σε ένα μοναδικό αριθμό χωρίς καμμία βούληση.

Μέσω του πλαστικού χρήματος οι τράπεζες θα έχουν όλους τους χρήστες τους όμηρους σε μια αχρήματη κοινωνία, όπου κανείς δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλά, εάν δεν το έχει.

Το πείραμα που ξεκίνησε στην Ελλάδα είναι για επιβολή κάρτας με τσιπάκι για τα πάντα & κυρίως για αγορές-πωλήσεις.

Αυτό το πείραμα της επιβολής πλαστικού χρήματος ως του μοναδικού μέσου πληρωμών και αγορών έχει ήδη ξεκινήσει και στην Ελλάδα, με κύριο οργανωτή κι εκτελεστή του, από ό,τι φάνηκε ξεκάθαρα, τον τέως υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Το σχέδιο της αχρήματης και πλήρως ελεγχόμενης, αριθμοποιημένης ανθρωπότητας προωθείται έντεχνα με ουτοπιστικό προσωπείο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και από όλους τους διεθνείς οργανισμούς, για το "καλό" μας.

Η προπαγάνδα, ώστε να δεχθούμε όλοι το πλαστικό χρήμα που θα οδηγήσει στην αχρήματη κοινωνία, συνεχίζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ προβάλοντας καθημερινά ειδήσεις γύρω από το θέμα αυτό. Διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά για το παράδειγμα των σκανδιναβικών χωρών, για τα κίνητρα και τις ευκολίες που θα έχει ο καταναλωτής και φυσικά για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κανείς φυσικά δε μιλάει για ηλεκτρονική υποδούλωση και φακέλωμα. Για τον απόλυτος -οργουελικό- Μεγάλο Αδελφό όπου οι κάθε λογής ελιτιστές θα σε καθιστούν απόλυτα ελεγχόμενο γρανάζι. Προσοχή! Άλλο πράγμα να υπάρχει προαιρετικά το δικαίωμα χρήσης ηλεκτρονικού χρήματος και άλλο σώνει και ντε να σου το επιβάλλουν ως μοναδικό μέσο συναλλαγής!


Και η προπαγάνδα συνεχίζεται...

Διαβάζουμε σήμερα στο Newsbomb.gr :

Η προπληρωμένη κάρτα ήρθε για να μας δώσει λύσεις!  Αυτός είναι ο τίτλος της είδησης. Μάλιστα...

Παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο και αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς...

Οι συνθήκες της εποχής απαιτούν ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις συναλλαγές μας εντός και εκτός διαδικτύου.

Από την υπερχρέωση της πιστωτικής μας τα προηγούμενα χρόνια ως τα σημερινά capital controls, η πληρωμή για να αγαθά και τις καθημερινές μας ανάγκες έχει γίνει γρίφος για εμάς τους καταναλωτές.

Η προπληρωμένη κάρτα δίνει λύση και για αγορές στο διαδίκτυο χωρίς την απαίτηση πιστωτικής κάρτας και με ασφάλεια καθώς και με τρόπο που εξασφαλίζει την ανωνυμία.

Λαμβάνεις την κάρτα στην διεύθυνση που θα δηλώσεις μετά από δέκα ημέρες από την αίτηση σου. Δεν χρειάζεται να γίνει πιστωτικός έλεγχος για την έκδοση την κάρτας αυτής, και μπορεί ο οποιοσδήποτε να την αποκτήσει. Θα δεις το τι μπορεί να προσφέρει σε εσένα η χρήση μιας τέτοιας κάρτας.

Και πώς μπορείς να την χρησιμοποιείς; Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής. Προμηθευόμαστε ένα δελτίο με αριθμό PIN από κατάστημα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, κάνουμε login στον λογαριασμό μας που συνδέεται με την κάρτα μας, και φορτώνουμε το ποσό που έχουμε επιλέξει. Είναι η γνωστή μας διαδικασία από την χρήση καρτοκινητών, τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο υποκαθίσταται η χρήση των μετρητών καθώς και της πιστωτικής, με φιλικούς προς τον καταναλωτή τρόπους.

Θα λέγαμε ότι η χρήση προπληρωμένης κάρτας είναι «μηδενικού κινδύνου», καθώς είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μεταφέρουμε χρήματα όταν ταξιδεύουμε είτε όταν είναι αυτή η πρώτη μας κάρτα ως νέοι χρήστες, καθώς δεν συνδέεται με κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.

Επίσης το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η χρήση της κάρτας είναι ελεγχόμενη κι αυτό είναι πλέον απαραίτητο για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού. Τέλος δεν υπάρχουν τόκοι όπως στις άλλες πιστωτικές κάρτες. Με αυτό τον τρόπο θα λέγαμε ότι αντικαθίστατε ο παραδοσιακός τραπεζικός λογαριασμός για τις συναλλαγές μας.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε; Αποτελεί συμφέρουσα λύση που στις δύσκολες μέρες που ζούμε δεν έχει καμία δέσμευση και δεν προσθέτει άλλον ένα λογαριασμό στον μηνιαίο μας προϋπολογισμό.



Κλείνοντας έχουμε να πούμε το εξής: Το πλαστικό χρήμα προπομπός του RFID και η εξέλιξη της κοινωνίας μας σε ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος. Ενημερωθείτε και κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά στις εξελίξεις...



Σας παραθέτουμε και ένα βίντεο για προβληματισμό:




Το βίντεο (που είδαμε ΕΔΩ) δείχνει ένα κοριτσάκι στην Γερμανία να μην μπορεί να αγοράσει βασικά αγαθά διαβίωσης (γάλα) επειδή δεν έχει το υποδόριο τσιπάκι RFID.

Είναι το μέλλον των παιδιών μας, με την ταυτόχρονη κατάργηση των μετρητών (αχρήματη κοινωνία), που θα δώσει στο τραπεζικό σύστημα την απόλυτη κυριαρχία, μαζί με την δημιουργία πλαστικού χρήματος, μετατρέποντας σε σκλάβους όλη την ανθρωπότητα.



Η Αποκάλυψη του Ιωάννη αποτελεί ένα ξεχωριστό κείμενο από τα υπόλοιπα της καινής διαθήκης και λόγω του περιεχομένου του έχει προκαλέσει τις πιο πολλές συζητήσεις σε κύκλους και έξω από τη χριστιανική παράδοση και θρησκεία. Αποτελεί ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης και γράφτηκε από τον απόστολο Ιωάννη την περίοδο που ήταν εξόριστος στην Πάτμο το 96 μ.Χ.  όπου στο κεφάλαιοκεφ. ιγ', στίχοι 15-18 αναφέρονται τα εξής:

καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.




ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου