Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Το Σπαθί του Πολέμαρχου, οι Άσχετοι και οι Ψεύτες


Όσα γράφω τα γράφω για να αντικρούσω τους ψεύτες που γράψανε στο διαδίκτυο, ότι δήθεν είπε ο Λιακόπουλος, ότι στον Μανταμάδο, δεν υπάρχει πλέον η εικόνα και το σπαθί που βρίσκεται μπροστά της.

Ποτέ δεν είπε ο Λιακόπουλος ότι έφυγε από εκεί η εικόνα, όσο για το σπαθί είχε προειδοποιήσει ότι ο Πολέμαρχος του Θεού, θα έπαιρνε από εκεί το θαυματουργό σπαθί του και θα άφηνε εκεί ένα τσίγκινο ψεύτικο κουφάρι. Έτσι και έγινε. Το θαυματουργό σπαθί του Πολέμαρχου έφυγε πλέον από εκεί και αυτό που υπάρχει και βλέπει ο κόσμος είναι ένα ψεύτικο τσίγκινο παιχνίδι.

Στο παρόν λοιπόν άρθρο θα δούμε την ιστορία του Σπαθιού του Πολέμαρχου του Θεού, θα πούμε τι είναι αυτό το Σπαθί που μέχρι πρότινος φυλασσόταν στον Μανταμάδο, ενώ τώρα στη θέση του υπάρχει ένα απλό ομοίωμα, βάση των πληροφοριών που ο Δ. Λιακόπουλος έχει δώσει.

Θα δούμε το γιατί ο Πολέμαρχος του Θεού το πήρε από εκεί και τέλος θα σας πω την προσωπική μου εμπειρία όταν επισκέφτηκα τον Μανταμάδο λίγες μέρες πριν ο Πολέμαρχος πάρει το Σπαθί από κεί για πάντα.

Εκεί πλέον αυτό που βλέπουν οι επισκέπτες, είναι ένα τσίγκινο ομοίωμα του σπαθιού, ότι παρέμεινε δηλαδή, όταν ο Πολέμαρχος του Θεού, πήρε από εκεί το δικό του σπαθί.

Ας ξεκινήσουμε, διαβάστε το άρθρο μέχρι τέλους.

Όταν ο Σαμαέλ πήρε άδεια και δημιούργησε τον ψεύτικο αυτό κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε, τον κόσμο της ύλης, υποχρεώθηκε να δώσει δείγμα γραφής των απαραβίαστων νόμων που θα ίσχυαν εκεί. Να ορίσει δηλαδή τους λεγόμενους νόμους της ψεύτικης φύσης του κόσμου που θα έκανε. Ο Σαμαέλ λοιπόν, παρέδωσε ένα κομμάτι μέταλλο μέσα στο οποίο ίσχυαν, όλοι οι νόμοι του ψεύτικου σύμπαντος που δημιούργησε, με την δέσμευση, ότι δεν θα τους παραβεί ποτέ.

Το μέταλλο αυτό μετά από πολλά γεγονότα που δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν, σφυρηλατήθηκε σε ρωμαϊκή λόγχη και δόθηκε στον στρατιώτη Γάιο Κάσιο. Ο Γάιος Κάσιος γνωστός και ώς Λογγίνος δεν ήξερε ότι στο δόρυ του κουβαλούσε την λόγχη του υπερβατικού καταραμένου μετάλλου.

Το σχέδιο του Σαμαέλ Σατανά, ήταν να λογχίσει ο Λογγίνος τον Χριστό με το υπερβατικό μέταλλο το διαβασμένο με τις κατάρες του σκότους, για να τον σκοτώσει και να μην μπορέσει να αναστηθεί. Με τον λογχισμό όμως του Χριστού αντί να θανατωθεί ο Χριστός και να αποτραπεί η ανάστασή του έγινε το ακριβώς αντίθετο. Το αίμα του Χριστού καθαγίασε το μέταλλο της λόγχης.

Μετά την Ανάσταση του Χριστού ο Λογγίνος έπαψε να είναι ρωμαίος στρατιώτης και ακολούθησε μαζί με άλλους 11 τον Ιωσήφ της Αριμαθείας στην Βρετανία για να διδάξουν τα ευαγγέλια των Αποστόλων. Μαζί του πήρε και την Αγία Λόγχη. Περίπου το 60 μ.Χ οι Βρετανοί επαναστάτησαν κατά των Ρωμαίων και η Βασίλισσά τους , Μπουντίκα πήρε αιχμάλωτο τον Λογγίνο και πήρε την Λόγχη. Όταν οι Ρωμαίοι κατέστειλαν την επανάσταση η Μπουντίκα αυτοκτόνησε και κάπου εκεί τα ίχνη της λόγχης χάνονται.

Τα ίχνη της Λόγχης ξαναεμφανίζονται περίπου το 280 μ.Χ. στην πόλη των Θηβών της Αιγύπτου που τότε ήταν Ρωμαϊκή. Ο Χριστιανισμός είχε εξαπλωθεί σε όλη την Αίγυπτο μετά την άφιξη του Άγιου Μάρκου εκεί. Η Λόγχη έφτασε σε έναν Χριστιανό που τον έλεγαν Μαυρίκιο και που ήταν Λεγεωνάριος του Ρωμαϊκού στρατού. Ο Μαυρίκιος είχε μαρτυρικό θάνατο πεθαίνοντας για τον Χριστό μαζί με τους 6.500 περίπου άνδρες της λεγεώνας του, όταν αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του Καίσαρα που του ζήτησε να προσκυνήσει τους παγανιστικούς θεούς των Ρωμαίων.

Οι Ρωμαίοι που σκότωσαν τον Μαυρίκιο πήραν την λόγχη για να την παραδώσουν στον Καίσαρα, είπαν όμως ότι ένας μαυροφορεμένος πολεμιστής (ο Πολέμαρχος του Θεού) περνώντας σαν αέρας ανάμεσά τους την έκλεψε.

Λίγα χρόνια αργότερα ο Πολέμαρχος του Θεού παρέδωσε την Λόγχη στον Μέγα Κωνσταντίνο.
Στην μάχη της Μιλβίας γέφυρας κατά του Μαξέντιου, ο Κωνσταντίνος χτύπησε με την Λόγχη την ξύλινη προβλήτα και η γέφυρα κατέρρευσε σαν από έναν μικρό σεισμό. Οι στρατιώτες του Μαξέντιου αλλά και ο ίδιος ο Μαξέντιος έπεσαν μέσα στο ποτάμι και πνίγηκαν.

Αργότερα την Λόγχη την πήρε ο Κωνσταντίνος μαζί του στην Κωνσταντινούπολη. Η Λόγχη έμεινε εκεί μέχρι το 347 μ.Χ όπου ανέβηκε στον θρόνο ο Θεοδόσιος. Ο Θεοδόσιος ήταν ένας Μασόνος ισπανοεβραϊκής καταγωγής που για τις υπηρεσίες του ονομάστηκε και "άγιος". Πρωτοστάτησε στα τρομερά εγκλήματα κατά των Ελλήνων.Ανάμεσα στα τρομερά εγκλήματα του ήταν ο σφαγιασμός 17.000 Ελλήνων στο ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης, η καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας κτλ. Με υπόδειξη των αφεντικών του μετέφερε την Λόγχη από την Κωνσταντινούπολη στην Ρώμη.

Μετά τον θάνατό του το 395 μ.Χ οι Βησιγότθοι με αρχηγό τον Αλάριχο επαναστάτησαν και κατέκαψαν τη Ρώμη. Ο Αλάριχος φεύγοντας απ την Ρώμη πήρε μαζί του και την Λόγχη. Στον δρόμο όμως απεσταλμένοι της Μαύρης Αδελφότητας του πήραν την λόγχη. Μετά απο πολλά γεγονότα ο Πολέμαρχος του Θεού παίρνει την λόγχη και την παραδίδει στον πριν το Σχίσμα Πάπα Λεονάρδο Α'.
Ο Σαμαέλ όμως θέλοντας να εξαφανίσει την Λόγχη έβαλε να στείλουν τον Αττίλα τον βασιλιά των Ούνων να καταστρέψει την Ρώμη, με σκοπό να του δώσουν την Λόγχη για να καταστραφεί αργότερα. Τότε δόθηκε εντολή στον Πάπα από την μασονική στοά της Ρώμης, να παραδώσει την Λόγχη στον Ατίλλα μαζί με αρκετό χρυσάφι σαν αντάλλαγμα της μη άλωσης της Ρώμης.

Έτσι και έγινε. Ο Αττίλας πήρε το χρυσάφι και έφυγε, χωρίς όμως να πάρει την Λόγχη λέγοντας στον Πάπα : "Κράτα την Λόγχη σου , είναι άχρηστη σε εμένα δεν πιστεύω σε Αυτόν που την άγιασε" , έτσι η Λόγχη έμεινε στη Ρώμη.

Το 482 μ.Χ ανέβηκε στον θρόνο του αυτοκράτορα ο Ιουστινιανός. Ο Ιουστινιανός πήρε την Λόγχη από την Ρώμη και αφού το 537 μ.Χ τελείωσε με την ανέγερση του ναού της Αγιά Σοφιάς για τρίτη φορά, τοποθέτησε μέσα την Λόγχη. Μετά τον θάνατό του το 565 μ.Χ ο Πολέμαρχος του Θεού πήρε εντολή να πάρει την Λόγχη από την Αγια Σοφιά και να την μεταφέρει στα έγκατα των Δελφών για να μείνει εκεί μέχρι περίπου το 780 μ.Χ.

Για την επίσημη ιστορία τα ίχνη της Λόγχης χάνονται από το 565 μ.Χ και μετά. Την Λόγχη όμως την πήρε ο Ελοχίμ (αγγελικό όν) Ελ Σεντάι το 780 μ.Χ και την μετέτρεψε στο θεϊκό ιερό σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού.

Φτάνουμε στον 8ο αιώνα μ.Χ. Η ιερή λόγχη που είχε πλέον πάρει την μορφή του ιερού σπαθιού , του περίφημου Ντότζι Τζίρι που στην ντόπια γλώσσα σημαίνει " ο φονέας των τεράτων" παραδίδεται στον Σακανόε Νο Ταμουραμάρο. Εκείνον που έγινε ο πρώτος Σαμουράϊ και εκστράτευσε κατά των Νεφελίμ στο Βορρά. Μέσα στον Τάμουραμάρο σε ηλικία 6 ετών όταν κινδύνευσε να πεθάνει όπως συνέβη και με τον Μέγα Αλέξανδρο μπήκε μέσα του και κατέλαβε το σώμα του, το πνεύμα του Μεγάλου Ταξιδευτή, που αργότερα, το 2002,μετατράπηκε σε αυτό που ονομάζουμε ο Πολέμαρχος του Θεού (Ψάξτε τους ανάλογους θρύλους στα έπη των Αινού). Η αποστολή του ήταν να κατανικήσει τους Νεφελίμ που είχαν ως σκοπό την κυριαρχία αρχικά στη βόρεια Ιαπωνία και αργότερα σε ολόκληρη την αυτοκρατορία. Αυτό τουλάχιστον ήταν τα σχέδια της Μαύρης Αδελφότητας. Με αυτό το Σπαθί, με το Σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού κατανίκησε τους Νεφελίμ και σκότωσε τον αρχηγό τους τον Ατερούι. Όταν η αποστολή του έφτασε στο τέλος της, ο Πολέμαρχος επέστρεψε και πήρε το σπαθί πίσω.

Φτάνουμε στο έτος 1987. Ένας νέος χρηματιστής στο επάγγελμα, βλέπει σαν σε όραμα , χωρίς να κοιμάται δηλαδή , έναν μελαχροινό άνδρα που εμφανίστηκε μπροστά του και του είπε ότι πρέπει να πάει στο Ναό των αρχαγγέλων στον Μανταμάδο της Λέσβου ένα σπαθί που θα του παραδοθεί. Μετά χάθηκε. Το σοκ ήταν μεγάλο γι'αυτόν αλλά η συνέχεια συγκλονιστικότερη. Δεν διηγήθηκε το γεγονός σε κανέναν, όμως μετά από όλα αυτά και ενώ βρισκόταν στην Γερμανία για δουλειά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του χτύπησε η πόρτα. Άνοιξε και είδε έναν μελαχροινό νέο άνδρα που κρατούσε ένα μακρόστενο πακέτο.

Ο άνδρας αυτός του είπε "Αυτό το σπαθί να το πας στον Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο και να τοποθετηθεί στην ανάγλυφη εικόνα. Να δοθεί στα χέρια του ιερέα και να μην τοποθετηθεί ΤΙΠΟΤΕ άλλο δίπλα του. Πρίν προλάβει ο χρηματιστής να ρωτήσει το οτιδήποτε ο μελαχρινός άνδρας (που ήταν ο Πολέμαρχος του Θεού, είχε ήδη φύγει. Η μαρτυρία του κυκλοφορεί στο YouTube.






Σοκαρισμένος μόλις γύρισε στην Ελλάδα ο άνθρωπος αυτός πήγε στην Μυτιλήνη, στο μοναστήρι των ταξιαρχών και έφερε το σπαθί στον ιερέα του ναού, ζητώντας να τοποθετηθεί πίσω από το γυαλί μπροστά στην ανάγλυφη εικόνα, που είχε κάνει ο Γαβριήλ το 1100 μ.Χ περίπου. Ο ιερέας του ναού μη ξέροντας τι κρατάει ήταν αρνητικός σε αυτό και δεν ήθελε να το βάλει στην εικόνα, λέγοντας πως βουδιστικά σπαθιά δεν έχουν θέση σε ορθόδοξο χριστιανικό ναό. Και τότε όπως υπάρχει σε καταγεγραμμένη ηχητική μαρτυρία σε βίντεο, αλλά και όπως ο ίδιος ο ιερέας του ναού (Παπα-χρήστος) λέει, το σπαθί έφυγε απ τα χέρια του ιερέα και μπήκε μόνο του πίσω από το γυαλί της εικόνας.

Η Αγία Λόγχη με την μορφή του θεϊκού Σπαθιού φυλασσόταν πλέον στο μοναστήρι των Ταξιαρχών στο Μανταμάδο. Οι Ταξιάρχες , ο Αρχάγγελος Μιχαέλ και ο Αρχάγγελος Γαβριέλ ήταν οι φρουροί της Αγίας Λόγχης , του ιερού σπαθιού του Πολέμαρχου του Θεού. Όλοι μη γνωρίζοντας την ιστορία του Πολέμαρχου του Θεού και εννοείτε και του θεϊκού σπαθιού , της Αγίας Λόγχης , θεωρούσαν μέσα στην άγνοια τους ότι το σπαθί αυτό είναι η..... ρομφαία του αρχαγγέλου Μιχαήλ.





Κανείς δεν αναρωτήθηκε όμως :

α) Πώς είναι δυνατόν ένα γιαπωνέζικο Σπαθί να είναι ιερό για την ορθοδοξία
β) Οτι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ φέρει σύμφωνα και με την παράδοση πύρινη βυζαντινή ρομφαία και όχι ιαπωνικό τάτσι που είναι ο τύπος του θεϊκού σπαθιού.
γ) Οτι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ΑΣΩΜΑΤΟΣ και η ρομφαία του είναι εννοείται ...πνευματική και όχι υλική.

Έτος 2012 : Τον Φεβρούαριου του 2012 ο Δημοσθένης Λιακόπουλος προειδοποίησε για ακόμη μία φορά από την ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή του ότι κακώς βάζουν τάματα και μπιχλιμπίδια κοντά στο ιερό σπαθί. Οι προειδοποιήσεις αγνοήθηκαν. Ο Θεός τότε την νύχτα της Δευτέρας 27 προς Τρίτη 28 του ίδιου μήνα επέτρεψε σε ληστές να εισβάλουν στο ναό και να αφαιρέσουν "αντικείμενα", από τέσσερις, προθήκες , να πάρουν τα τάματα και τα μπιλτζίκια. Δεν ακούμπησαν όμως το ιερό Σπαθί.






Μέχρι και τηλέφωνο πήρε πριν καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στον σεβάσμιο ιερέα και του είχε πει να μην βάζουν ψεύτικα σπαθιά και μπιχλιμπίδια δίπλα στο ιερό σπαθί, γιατί το σπαθί στο τέλος θα φύγει.

Έτος 2015 , 27 Σεπτεμβρίου - Οι Αρχάγγελοι Μιχαέλ και Γαβριέλ παύουν να είναι οι φρουροί της Αγίας Λόγχης.

Ο Πολέμαρχος παίρνει το Σπαθί από τον Μανταμάδο για πάντα. Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο το σπαθί έχει φύγει πλέον και αυτό που έχει μείνει εκεί, δεν είναι παρά το "κουφάρι" του. Ένα τσίγκινο κατασκεύασμα που μόνο στην όψη μοιάζει στο πραγματικό. Το πραγματικό ζωντανό σπαθί το πήρε ο Πολέμαρχος, λόγω της ανυπακοής των υπευθύνων του ναού, για πολλοστή φορά, στο πρόσταγμα που ήθελε, το σπαθί να είναι μόνο του, χωρίς τίποτα άλλο δίπλα του. Το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, δεν θα επιστρέψει ποτέ πια.

Ποτέ δεν κατάλαβαν οι ιερείς στο Μανταμάδο και οι υπεύθυνοι του ναού τι κρατούσαν στα χέρια τους και τι είχαν την ευλογία και έβλεπαν κάθε μέρα. Την Αγία Λόγχη με την μορφή του θεϊκού Σπαθιού του Πολέμαρχου του Θεού. Αυτό το σπαθί που μέσα στην άγνοια τους το έλεγαν το σπαθί του αρχαγγέλου Μιχαήλ στην αρχή το δεχόντουσαν σαν το θαυματουργό σπαθί.

Μετά όταν ο Λιακόπουλος αποκάλυψε τι πράγματι ήταν το γιαπωνέζικο σπαθί μέσα στον ορθόδοξο χριστιανικό ναό και πήγαινε ο κόσμος εκεί και τους το έλεγε, άρχισαν να τρελαίνονται γιατί η αλήθεια δεν κολλούσε με τα παραμύθια.

Μετά άρχισαν να βάζουν δίπλα και διάφορα τάματα και δεν ήταν λίγες οι φορές που κόσμος πήγαινε και έβρισκε πίσω από το γυαλί της εικόνας κι άλλα σπαθιά πλαστικά και τσίγκινα και πολλές φορές μάλιστα μπερδευόταν γιατί δεν ήξεραν οι περισσότεροι που πήγαιναν ποιό ήταν το λεγόμενο "θαυματουργό σπαθί".




Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να λένε δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το σπαθί αυτό, έχουμε κι άλλα παρόμοια, ίσως επειδή τους ενοχλούσε το γεγονός, ότι ο Λιακόπουλος αποκάλυψε, ότι το σπαθί δεν ήταν του αρχαγγέλου, αφού ήταν του Πολέμαρχου του Θεού.




Η Προσωπική μου εμπειρία

Βρέθηκα στο Μανταμάδο λίγες μέρες προτού το πραγματικό σπαθί φύγει. Καθώς ήμουν μέσα στο ναό και κοίταγα το σπαθί ξέροντας τι βλέπω, μετά από ώρα που το κοίταζα και πήγαινα να το δω καλύτερα κτλ, ήρθε κάποιος υπεύθυνος του ναού και μου είπε, επειδή είδε ότι το κοίταζα για ώρα, ότι το σπαθί αυτό δεν είναι κάτι το ξεχωριστό και το μόνο πράγμα που το κάνει ξεχωριστό είναι το πώς έφτασε εκεί.

Επίσης μου είπε με σαρκαστικό ύφος μπροστά στην εικόνα του Πολέμαρχου και μπροστά στο Σπαθί ότι όλα αυτά που λέει ο Λιακόπουλος είναι χαζομάρες και δεν ισχύουν "και ποιος Πολέμαρχος", "και κακώς τρελαίνει τον κόσμο και έρχονται εδώ και λένε για Σπαθί" κτλ κτλ.

Ο άνθρωπος ήταν άσχετος με την πραγματικότητα, απ' αυτούς που δεν έχουν διαβάσει ποτέ το τι γράφει ο Λιακόπουλος και απλά δεν τολμούν να σκεφτούν και να αντικρύσουν την αλήθεια.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μου πει ότι έχει 3 ολόιδια σπαθιά, αλλά δεν μπορούσε να μου τα φέρει λέει γιατί το είχε στο σπίτι του και δεν μπορούσε να φύγει απο τον ναό εκείνη την ώρα, οπότε για να με ...πείσει μου έφερε ένα σε στύλ...κατάνα και μου λέει να τέτοιο είναι.

Όταν λέμε ότι ο άνθρωπος ήταν άσχετος, ήταν άσχετος. Και δεν είναι κακό να είναι κάποιος άσχετος , αν κάποιος είναι άσχετος απλά δε μιλάει και μπορεί να μάθει αν θέλει.

Όταν κάποιος είναι άσχετος και θέλει να έχει και άποψη χωρίς να έχει γνώση εκεί ...σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Σας δίνω και την φωτογραφία του πως εγώ προσωπικά βρήκα το σπαθί όταν πήγα παρέα με ένα.... πανί το οποίο όπως βλέπετε το κάνει πολύ δύσκολο να φαίνεται.


Εκτός από την δική μου εμπειρία εκεί και άλλοι που έχουν πάει και είτε είχαν προσπαθήσει να πείσουν τον ιερέα του ναού να βγάλει τα τάματα και τα χαϊμαλιά δίπλα απ το σπαθί , είτε προσπάθησαν να του πουν την αλήθεια για το ιερό σπαθί , έφευγαν οργισμένοι από το ναό από αυτά που άκουγαν διά στόματος των υπευθύνων του ναού.

Μετά απ όλα αυτά περίμενε κανείς το σπαθί να έμενε εκεί ; Αποδείχτηκαν κατά τη γνώμη μου, ανάξιοι να το έχουν εκεί το σπαθί.

Ήταν κάτι αναμενόμενο το ότι θα το έπαιρνε ο Πολέμαρχος του Θεού, αφού τρεις φορές έγινε η σχετική προειδοποίηση. Απ' ότι μάλιστα ακούστηκε από επισκέπτες, η θήκη του τσίγκινου σπαθιού που υπάρχει πλέον στο Μανταμάδο και μοιάζει μόνο στην όψη στο πραγματικό, άρχισε να μωβίζει και αναγκάστηκαν να την βάψουν και εκείνη ξανά ξαναμώβισε.

Είναι πολύ απλό. Ήταν στο χέρι των υπευθύνων του ναού και των ιερέων να δώσουν ΡΗΤΗ εντολή να μην μπαίνει τίποτα δίπλα στο Ιερό Σπαθί και να φυλάσσεται μόνο του. Δεν το έκαναν. Δεν τους κρίνω , άξιος δεν είμαι, αλλά στο πρόσταγμα δεν υπάκουσαν και γι΄ αυτό το Ζωντανό Σπαθί έφυγε και δεν θα ξαναεπιστρέψει ποτέ εκεί.

Φτάνοντας στο σήμερα, υπάρχουν σε σχέση με το σπαθί δύο κατηγορίες ανθρώπων απ ότι διαπίστωσα απο τις αντιδράσεις ειδικά στα 2 πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο prisonplanet.gr ( Το ένα για τον πάπα στη Λέσβο , το άλλο για το ότι ο Πολέμαρχος του Θεού δεν είναι ο αρχάγγελος Μιχαέλ).

1 ) Οι άσχετοι: Η πλειοψηφία. Άτομα δίχως γνώση που όμως θέλουν να έχουν άποψη. Όχι μόνο θέλουν να έχουν άποψη, αλλά τολμούν να λένε, τα λέει λάθος ο Λιακόπουλος και είναι πλανεμένος, αλλά δεν ξέρουν ούτε τι λένε, ούτε λένε ποια είναι τα σωστά. Τα άτομα αυτά ζουν μέσα στο σκότος της άγνοιας και απλά αναμασούν ότι ακούνε εδώ κι εκεί. Συνήθως ένας λογικός άνθρωπος, όταν δεν έχει γνώση πάνω σε κάτι, δεν μιλάει. Εκείνοι όμως και μιλάνε και δεν ξέρουν τι τους γίνετε και δεν θέλουν να μάθουν.

2) Οι ψεύτες : Αυτοί που μιλούν ενάντια στην αλήθεια με ψευδή επιχειρήματα. Για παράδειγμα διάβασα άρθρα που έλεγαν, πως το σπαθί δεν λείπει από τον Μανταμάδο. Μα δεν είπε ποτέ ο Λιακόπουλος ότι δεν υπάρχει σπαθί εκεί. Ναι εκεί είναι, αλλά είναι το σπαθί που μόνο στη όψη μοιάζει στο πραγματικό. Και αν κανείς το ξεθηκαρώσει και προσπαθήσει να χτυπήσει κάτι, επειδή το σπαθί είναι τσίγκινο πλέον, απλά θα σπάσει. Επίσης κάποιοι έγραψαν ότι δεν λείπει η ...ανάγλυφη εικόνα. Δεν είπε ποτέ ο Λιακόπουλος ότι έλειψε η ...εικόνα. Γελάνε και οι πέτρες.

Απλά το σπαθί και η εικόνα μπροστά στην οποία βρίσκεται, είναι κατά κάποιο τρόπο οι φίρμες που τραβάνε κόσμο και επισκέπτες και φοβήθηκαν φαίνεται, μήπως λιγοστέψει το "ποίμνιο".

Υπάρχει και ακόμη μία κατηγορία ανθρώπων όμως,

3) Οι σιωπηλοί νικητές: Αυτοί είναι που γνωρίζουν και απλά παρακολουθούν σιωπηλοί, το θέατρο των αντιδράσεων από τους άσχετους που μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγαν ότι το σπαθί δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο και που τώρα το ονομάζουν σπαθί του Αρχαγγέλου. Από ένα τίποτε λοιπόν, που έλεγαν ότι είναι το σπαθί, τώρα λένε ότι το σπαθί είναι του αρχαγγέλου, αλλά δεν ξέρουν να μας πουν γιατί ο....Αρχάγγελος έχει σπαθί Σαμουράϊ !!!!!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αγία Λόγχη, το ιερό σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού πλέον, αναπαύεται όπως του αρμόζει αλλού σε ένα πολύ καλύτερο μέρος.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος πρίν φύγει το Σπαθί αλλά και μετά, προειδοποίησε από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του, στο chat radio του Prisonplanet ότι "όταν δεν φέρεσαι καλά στο ιερό σπαθί άσχημα πράγματα γίνονται" , και πως "περίεργα" πράγματα θα συνέβαιναν στο νησί.
Μετά από περίπου 7 μήνες, αφού το νησί γέμισε με μουσουλμάνους, ήρθε και η επίσκεψη του Πάπα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Δημοσθένη.

Ο Πάπας μπορούσε να πάει στον Πειραιά, στο λιμάνι, ακόμη και στην πολυδιαφημισμένη Ειδομένη, γιατί επέλεξε την Μυτιλήνη; Γιατί στο συγκεκριμένο νησί , στο Μανταμάδο, φυλασσόταν το Ιερό Σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, και άπαξ και ο Πολέμαρχος το πήρε για πάντα από εκεί, οι δυνάμεις του κακού θεώρησαν ότι νίκησαν και το νησί είναι δικό τους.

Όπως γνωρίζουμε από τις πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου, από την ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε το περασμένο Σάββατο, όσοι νομίζουν ότι η επίσκεψη του πάπα σε ένα μέρος της Ορθόδοξης Ελλάδος , ήταν απλά μια επίσκεψη του στύλ "ήρθε κάποιος, ε! και τι έγινε" κάνουν μεγάλο λάθος.

Για πρώτη φορά, εκεί στον τόπο από όπου έφυγε το σπαθί, ο Πάπας, "ευλόγησε", το τραπέζι που συνέφαγε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδος.
Του δόθηκε δηλαδή το πρωτείο.

Περαστικά μας.

Πηγή : Στοιχεία από τους τόμους 6, 25 της σειράς "Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας", καθώς και πληροφορίες από ραδιοφωνικές εκπομπές του Δ.Λιακόπουλου στο Chat radio του prisonplanet.gr.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

EΛ HUNTER 888



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου