Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Πρώην αστροναύτης της NASA : «Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν»


Ο πρώην αστροναύτης της NASA, Edgar Mitchell, φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το περιστατικό με την πτώση εξωγήινου αεροσκάφους στο New Mexico το 1947 και υποστηρίζει πως υπάρχει εξωγήινη ζωή. «Το σύμπαν στο οποίο ζούμε, είναι πολύ πιο πολύπλοκo και συναρπαστικό από όσο οι άνθρωποι έχουν κατορθώσει να μάθουν, ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως δεχόμαστε επισκέψεις..», τόνισε ο κ. Mitchell.

Ο Edgar Mitchell εμφανίστηκε τη Δευτέρα (20/04) στο National Press Club, το οποίο ακολούθησε την πέμπτη ετήσια X-Comference, μία συνάντηση ιδιωτών και ερευνητών που εξετάζουν την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής. Εκεί ο πρώην αστροναύτης, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή Apollo 14 το 1971, δήλωσε πως η αλήθεια κρύβεται από τις κυβερνήσεις τόσο των Η.Π.Α όσο και άλλων χωρών.

"Η ανθρωπότητα πάντα αναρωτιόταν αν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν. Τώρα όμως είναι η εποχή, κατά την οποία έχουμε αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι", τόνισε ο κ. Mitchell, ενώ υποστήριξε πως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι προκειμένου να φτάσουμε πέρα από τον πλανήτη μας και πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί.

Ο Edgar Mitchell γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Roswell, στο New Mexico, όπου υπάρχουν μαρτυρίες για πτώση Αγνώστου Προέλευσης Ιπτάμενου Αντικειμένου το 1947.

Όπως όμως ο ίδιος υποστηρίζει, επικεφαλής του στρατού είχαν πιέσει τόσο τους κατοίκους όσο και τις τοπικές αρχές να μη διαδώσουν την εμπειρία τους. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Mitchell, τους είχαν προειδοποιήσει, πως εάν το έκαναν, θα έρχονταν αντιμέτωποι με "ολέθριες συνέπειες".

Ωστόσο, οι κάτοικοι του Roswell δεν ήθελαν "να πάρουν την ιστορία αυτή μαζί τους στον τάφο", αλλά ήθελαν να τη μοιραστούν με κάποιον αξιόπιστο. Και όντας ντόπιος και έχοντας ταξιδέψει στη σελήνη, ο Mitchell ήταν αξιόπιστος.

Ο πρώην αστροναύτης ανέφερε ακόμη πως περίπου δέκα χρόνια πριν, είχε κανονίσει μία συνάντηση στο Πεντάγωνο, όπου θα συζητούσε γι’ αυτά που του είχαν εκμυστηρευτεί οι κάτοικοι του Roswell.

Εκεί ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος, του οποίου το όνομα δεν ανέφερε και που εργαζόταν στο Joint Chiefs of Staff, του υποσχέθηκε πως θα αποκάλυπτε την αλήθεια, γύρω από την υπόθεση της πτώσης του ΑΤΙΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Mitchell, επιβεβαίωσε την ιστορία του 1947, ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν είχε πρόσβαση προκειμένου να το ψάξει περισσότερο.

Ο κ. Mitchell ανέφερε ακόμη πως ο ίδιος άνθρωπος σήμερα αρνείται τα παραπάνω.




Ο Εκπρόσωπος Τύπου της NASA διαψεύδει τα πάντα
Ο κ. Michael Cabbage, Εκπρόσωπος Τύπου της NASA, δήλωσε πως η NASA δεν εντοπίζει ΑΤΙΑ και σε κάθε περίπτωση δεν ασχολείται με συγκάλυψη της πραγματικότητας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής σε αυτόν τον πλανήτη ή οπουδήποτε αλλού.

Σημειώνεται πως η ιστορία με την πτώση εξωγήινου αεροσκάφους το 1947 στο Roswell έχει τύχει πολύ έντονης αμφισβήτησης, καθώς έχει θεωρηθεί πως τα ευρήματα από το περιστατικό ήταν ανθρώπινα δημιουργήματα, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου