Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σε τι διαφέρουν οι αμνοί και τα αγριοκάτσικα από τα χαϊβάνια


Θα ήθελα να τονίσω την διαφορά των αμνών στους οποίους αναφέρθηκε ο Χριστός από τα σύγχρονα χαϊβάνια.

Άλλο πράγμα είναι να ζει κανείς ηθελημένα φτωχικά και ταπεινά, έχοντας θέσει όλο του το είναι στην υπηρεσία των συνανθρώπων του, που ουσιαστικά είναι συγκρατούμενοί του στον πλανήτη φυλακή και άλλο να μην μπορεί και ακόμη χειρότερο να μην θέλει να συνειδητιποιήσει την επίθεση που δέχεται από τις αλλεπάλληλες ψυχολογικές και ψυχοτρονικές επιχειρήσεις της νέας τάξης.

Στην πρώτη περίπτωση είναι ο άτρωτος από τον κόσμο τούτο αμνός του Θεού. Ίσως να είναι και αγριοκάτσικο που δεν το πιάνει εύκολα η νέα τάξη.

Στην δεύτερη περίπτωση είναι το χαϊβάνι της "σπηλιάς του Πλάτωνα" που δεν θέλει να πιστέψει ότι του επιτίθενται και δεν θέλει να πιστέψει ότι οδηγείται σε σφαγή και δεν έχει καμία δύναμη να αντισταθεί και δεν γνωρίζει, ακόμη και αν το ήθελε πως να αντισταθεί, αφού οι μέθοδοι αντίστασης ενός σύγχρονου νομοταγούς πολίτη είναι:

1. Η ειρηνική διαδήλωση. Από αυτές που διοργανώνουν οι συνδικαλιστές και που τα λαμόγια της νέας τάξης εφάρμοσαν εδώ και εκατό χρόνια σαν μεθόδους εκτόνωσης, όπως και το ποδόσφαιρο δηλαδή.

2. Η ψήφος του στις εκλογές. Η ψήφος είναι κατευθυνόμενη απο τα ΜΜΕ και εφόσον χρειαστεί παραποιείται και το αποτέλεσμα. Εξάλλου κανένα κόμμα δεν μπορεί να μπει στην βουλή, αν δεν το κρατάνε από κάπου για  να το εκβιάσουν και να το ελέγξουν.

3. Η προσφυγή του στα δικαστήρια. Ακόμη και αν εφαρμοστεί κατά γράμμα  ο νόμος, οι νόμοι είναι έτσι στημένοι που προστατεύουν το κατεστημένο και δεν το ανατρέπουν.

4. Ο πραγματικός ξεσηκωμός, που αντιμετωπίζεται και διαλύεται από τη νέα τάξη με τις εικονικές μάχες αστυνομικών και κουκουλοφόρων. Και οι μεν και οι δε, παίρνουν εντολές από το ίδιο κέντρο εξουσίας, αφου αν παρατηρήσει κανεις τις κινήσεις τους,  μπορεί εύκολα να διακρίνει ότι οι κουκουλοφόροι πηγαίνουν άμεσα, οργανωμένα και  πάντοτε εκεί όπου η αστυνομία υποχωρεί ή αποχωρεί.


Με δύο λόγια δεν υπάρχει γνωστή μέθοδος αντιμετώπισης των δεσμοφυλάκων αυτής της ιδιόρυθμης σφαιρικής φυλακής στην οποία είμαστε μαντρωμένοι και ονομάζεται Γη.

Τι θα γίνει λοιπόν;  Πού θα πάει η βαλίτσα;

Το που πάει η βαλίτσα, είτε το πιστεύουν μερικοί είτε όχι, είναι ήδη γνωστό, διότι ακολουθείται ένα συγκεκριμένο σχέδιο απόδρασης απ΄ τον πλανήτη φυλακή. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Να ξέρουν μάλιστα τα παγκόσμια λαμόγια, ότι το σχέδιο αυτό, περιλαμβάνει και την "μετατροπή" των αμνών σε λιοντάρια υπό την ηγεσία κάποιου "μαυροφορεμένου".


Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου