Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Χένρι Κίσινγκερ: Το 2022 το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια


Ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ διασύρεται στα Δυτικά μέσα ενημέρωσης επειδή τόλμησε να φανταστεί "έναν κόσμο χωρίς το Ισραήλ." Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χένρι Κίσινγκερ και δεκαέξι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες συμφωνούν ότι στο εγγύς μέλλον, το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια.

Η New York Post αναφέρει ότι ο Κίσινγκερ είπε «λέξη προς λέξη»: Σε 10 χρόνια, δεν θα υπάρχει πια Ισραήλ.


Η Δήλωση Κίσινγκερ είναι χωρίς επιφυλάξεις. Δεν λέει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά θα μπορούσε να σωθεί αν εμείς απλά δίναμε επιπλέον τρισεκατομμύρια δολάρια και ότι θα συντρίβαμε αρκετούς από τους εχθρούς του με το στρατό μας. Δεν λέει ότι αν εκλέγει ο παλιός φίλος του Νετανιάχου Mitt Romney, το Ισραήλ θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να διασωθεί. Δεν λέει ότι αν βομβαρδίσουν το Ιράν, το Ισραήλ θα μπορούσε να επιζήσει. Δεν προσφέρει μια διέξοδο. Δηλώνει απλώς ένα γεγονός: Το 2022, το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πια.


Η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών συμφωνεί, αν και ίσως όχι κατά την ακριβή ημερομηνία λήξης του 2022, παρατηρεί ότι οι 700.000 Ισραηλινοί άποικοι κάθονται παράνομα στο έδαφος που έχει κλαπεί το 1967 και ότι ολόκληρος ο κόσμος συμφωνεί ότι ανήκει στην Παλαιστίνη, και όχι στο Ισραήλ, και δεδομένου ότι ο κόσμος δεν θα δεχθεί ποτέ τη συνεχή παρουσία τους σε κλεμμένη γη.


Οι δεκαέξι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ συμφωνούν ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει το επερχόμενο φιλο-παλαιστινιακό μεγαθήριο που αποτελείται από την Αραβική Άνοιξη, την ισλαμική αφύπνιση, και την άνοδο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου