Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Θεωρία ή πραγματικότητα; Το δεξί χέρι του Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ


Το περιοδικό ZDF αποκάλυψε ότι ο Hans Kammler δεν αυτοκτόνησε το 1945. Γιατί ήταν "απαραίτητος" στους Αμερικανούς. Τα σενάρια για το τέλος του 


Τροφή στους συνωμοσιολόγους όλου του κόσμου δίνει αποκάλυψη του γερμανικού περιοδικού ZDF το οποίο υποστηρίζει ότι ο Hans Kammler, δεξί χέρι του Hitler και στρατηγός των SS δεν αυτοκτόνησε έξω από την πόλη Stettin το 1945 όπως έως σήμερα γνωρίζαμε.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Kammler, με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχε μεταβεί στις ΗΠΑ και ανακρίθηκε για δυο χρόνια με σκοπό την αποκάλυψη μυστικών του οπλοστασίου των Ναζί στους Αμερικανούς.

Σύμφωνα με το Γερμανικό δίκτυο  ανακρίθηκε από τον συνεργάτη του τότε προέδρου των ΗΠΑ Dwight Eisenhower , Donald Richardson ο γιος του οποίου είπε στο γερμανικό δίκτυο ότι ο πατέρας του ανέκρινε τον συνεργάτη του  Hitler.

Γεννημένος το 1901, o Kammler κατάφερε να γίνει τόσο ισχυρός όσο ο Heinrich Himmler. Ήταν ο "Αρχιτέκτονας" των κρεματορίων του Αουσβιτς (είχε επιβλέψει την κατασκευή τους) και επικεφαλής σχεδιασμού οπλικών συστημάτων όπως οι πύραυλοι V2 που ισοπέδωσαν μεγάλο μέρος του Λονδίνου στο τέλος του πολέμου.

Ο Kammler είχε πρόσβαση στα πιο εξελιγμένα "υπερόπλα" των ναζί, και γι' αυτό ήταν πολύτιμος στους Αμερικανούς, οι οποίοι "έστησαν" την αυτοκτονία του.



Όσο για την κατάληξη του, άλλοι λένε πως αυτοκτόνησε στην απομόνωση κι άλλοι πως απλώς συνέχισε τη ζωή του στην Αμερική με νέα ταυτότητα.

Η περίπτωση του Kammler ξαναφέρνει πάντως στον νου και τις φήμες γύρω από την τύχη του Hitler. Επισήμως  αυτοκτόνησε στο Βερολίνο στις 30 Απριλίου 1945 και το πτώμα του αποτεφρώθηκε.

Οι φήμες ωστόσο τον θέλουν να βρίσκει καταφύγιο σε Αργεντινή ή Βραζιλία και να πεθαίνει το 1984.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου