Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Το Βατερλώ των Άγγλων μετόχων


Πρόσεξε κόλπο που έμεινε στην Ιστορία. Τελειώνει η μάχη στο Βατερλώ με τη συντριβή του Ναπολέοντα. Τι κάνει ο Ρότσιλντ του Λονδίνου; Φοβερά πράγματα.

Παράμυθι φουρνάρης ο Ρότσιλντ αρχίζει να πουλάει -σε δικούς του ανθρώπους- μετοχές διαφόρων επιχειρήσεων τις οποίες ελέγχει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Γάλλος κέρδισε, ότι ο Ουέλιγκτον έχασε. Κανένας δεν ρώτησε πώς έμαθε τόσο γρήγορα το αποτέλεσμα της μάχης ο Ρότσιλντ, μία ολόκληρη ημέρα πριν το πληροφορηθεί η Βουλή των Λόρδων. Γιατί;

Ήταν πασίγνωστο ότι οι Ρότσιλντ είχαν ΔΙΚΟ τους, οικογενειακό ταχυδρομείο(!) και ήξεραν πιο μπροστά τι γίνεται σε κάθε πόλη της Ευρώπης. Όπως επίσης είναι ιστορικά διαπιστωμένο ότι οι Ρότσιλντ είχαν Ι.Χ. δική τους Μυστική Υπηρεσία! Να μαθαίνουν έγκαιρα τι μηχανεύεται κάθε βασιληάς, κάθε κυβερνήτης.

Βγαίνει, λοιπόν, η βρώμα ότι ο Κορσικανός νίκησε στο Βατερλώ κι όλοι μπιρ μπαρά ξεπουλάνε τις μετοχές τους, ομόλογα, σπάνε γραμμάτια, που τα αγοράζει όλα ο Ρότσιλντ με το δίκτυο συνεργατών του. Όταν την άλλη μέρα έγινε γνωστό το ... Βατερλώ του Βοναπάρτη κτυπάγαν το κεφάλι τους, ενώ ο Ρότσιλντ μετρούσε τα κέρδη του.

Μαθητής του πατέρα του ο Ρότσιλντ του Λονδίνου. Του γενάρχη των Γερμανοεβραίων Ρότσιλντ, του Μάγιερ Άνσελμ Ρότσιλντ που γεννήθηκε σα σήμερα 23 Φεβρουαρίου το 1743 και πέθανε το 1812.

Κάτι τελευταίο. Μέσα στους δανειστές της Ελλάδος το 1824, στη διάρκεια της επανάστασης, το δάνειο που πήραμε τότε, ήταν και ο Ρότσιλντ, ο οποίος επίσης είναι ιδρυτικό μέλος, δηλαδή έβαλε λεφτά για να συσταθεί το 1841 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου