Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Θύμα απαγωγής από UFO η σύζυγος του νέου Ιάπωνα πρωθυπουργού


Ακόμα και η Κάρλα Μπρούνι θα ζήλευε ένα τόσο πλούσιο βιογραφικό. Η Μιγιούκι Χατογιάμα, η νέα πρώτη κυρία της Ιαπωνίας, υπήρξε ηθοποιός, σχεδιάστρια, «πανελίστρια» της ιαπωνικής τηλεόρασης και, το κυριότερο, θύμα απαγωγής από εξωγήινους που μετέφεραν την ψυχή της στην Αφροδίτη.

«Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, νομίζω πως το πνεύμα μου πέταξε με ένα τριγωνικό UFΟ στην Αφροδίτη» εξηγεί η κ. Χατογιάμα σε βιβλίο που εκδόθηκε το 2008 με τίτλο Τα πιο περίεργα πράγματα που έχω συναντήσει. «Ήταν ένα εξαιρετικά όμορφο, πράσινο μέρος» θυμάται.

Ο νέος πρωθυπουργός Γιούκιο Χατογιάμα, του οποίο το Δημοκρατικό Κόμμα εκθρόνισε τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες έπειτα από μισό αιώνα και πλέον στην εξουσία, αντιμετωπίζει με συγκρατημένο σκεπτικισμό τις παραξενιές τις γυναίκας του, παραδέχεται όμως ότι τη λατρεύει και την αφήνει να του περιποιείται τα μαλλιά και τα ρούχα για τις δημόσιες εμφανίσεις του.

«Μπορώ να το καταλάβω ως ένα βαθμό [την ύπαρξη των UFO]. Το να μου λέει όμως η σύζυγός μου Πήγα στην Αφροδίτη και γύρισα ακόμα με σαστίζει» έχει δηλώσει ο Χατογιάμα σύμφωνα με το περιοδικό Time.

Η Μιγιούκι Χατογιάμα, σήμερα 66 ετών (τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από το σύζυγο), γεννήθηκε στη Σαγκάη όταν η πόλη βρισκόταν υπό ιαπωνική κατοχή. Υπήρξε ηθοποιός του Θεάτρου Τακαραζούκα, ένα μάλλον κιτς γυναικείο ιαπωνικό συγκρότημα, και αργότερα έζησε στις ΗΠΑ μαζί με τον εστιάτορα σύζυγό της.

Στο εστιατόριο γνώρισε και τον Γιούκιο Χατογιάμα, με τον οποίο παντρεύτηκε στις ΗΠΑ το 1975.

Ακόμα και πριν την άνοδο του άντρα της στην εξουσία, η κ. Χατογιάμα ήταν γνωστή από τοκ σόου ποικίλης θεματολογίας, από τη μαγειρική μέχρι την παραφυσική. Σήμερα συνεχίζει την καριέρα της ως «σχεδιάστρια ζωής», που ασχολείται με τη μόδα, την διακόσμηση και τη μαγειρική.

Η ίδια προσθέτει στο βιογραφικό της και τη γνωριμία της με τον Τομ Κρουζ, όταν ο ηθοποιός ήταν Ιάπωνας σε μια προηγούμενη ζωή του.

Όσο για το πού βρίσκει το μπρίο και τον ενθουσιασμό της, η πρώτη κυρία της Ιαπωνίας εξηγεί ότι κάθε πρωί αντλεί νέα ενέργεια «τρώγοντας τον ήλιο».

«Όταν ο ήλιος είναι στον ουρανό, πάντα τον τρώω [...] Μιαμ μιαμ. Μου δίνει μεγάλη ενέργεια» εξηγεί η ίδια στο βιβλίο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου