Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Tο τέλος του κόσμου έρχεται: 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα



Ο αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ είναι ξεκάθαρος:

Tο τέλος του κόσμου πλησιάζει καθώς η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου θα γίνει στις 21 Μαΐου.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, εκεί γύρω στις 6 το απόγευμα το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «αναληφθεί» στον Παράδεισο ενώ οι υπόλοιποι… ξέρετε. Στον άλλο κόσμο με το εξπρές!

Σε τι όμως διαφέρει η συγκεκριμένη προφητεία από τις τόσες άλλες που διαδίδουν τακτικά ημίτρελοι θρησκόληπτοι, στις ΗΠΑ κυρίως; Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο 89χρονος Κάμπινγκ είναι πανταχού παρών και δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Μιλάει στους χιλιάδες πιστούς του καθημερινά μέσα από 66 ραδιοφωνικούς σταθμούς μόνο στις ΗΠΑ και άλλους στη Νότια Αφρική, τη Ρωσία και την Τουρκία, με προγράμματα που μεταδίδονται σε 48 γλώσσες ενώ περισσότερες από 2000 διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους της Αμερικής μεταφέρουν σχετικά μηνύματά του όπως «Ηχείστε τις σάλπιγγες, προειδοποιείστε τον κόσμο».

Επιπλέον, ένας μικρός στόλος από τροχόσπιτα με τα ίδια σλόγκαν κάνει περιοδεία σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Ο κ. Κάμπινγκ δήλωσε στον Κυριακάτικο Independent ότι μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου ανέπτυξε ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τα μαθηματικά για να ερμηνεύσει τις προφητείες που κρύβουν οι Γραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου