Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Προκλητικός ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλος: «Ελπίζω να μην πάει κανείς να ξαναστήσει το φράχτη»


Προκλητικός απέναντι στο κοινό αίσθημα εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ο οποίος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο επιχειρώντας να νουθετήσει τους αρμόδιους να μην πάει κανείς να ξαναστήσει το φράχτη του Έβρου στο σημείο που έπαθε ζημιά από τις πρόσφατες πλημμύρες εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του.

Πιο συγκεκριμένα  και μέσω ανάρτησής του ο κ. Διαμαντόπουλος υμνεί την παρέμβαση της φύσης εκφράζοντας παράλληλα την ευχή να μην σπεύσει κανείς να αποκαταστήσει την κατασκευή, που έχει περιορίσει την είσοδο μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα από την χερσαία συνοριογραμμή.

«"Έπεσε" ο φράχτης του Έβρου! Η φύση είναι σοφή και ενίοτε εκδικείται, αλλά σίγουρα αποδεικνύει πως τα έργα των ανθρώπων είναι εφήμερα... ΥΓ Ελπίζω να μην τρέξει κανένας να δηλώσει πως θα τον ξαναστήσει...», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τους πολιτικούς φίλους του να προσυπογράφουν την θέση του.

Το θέμα του φράχτη στον Εβρο αποτελεί σημείο διαφωνίας στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφού η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχει προαναγγείλει «ανοιχτά σύνορα» στον Εβρο, άποψη την οποία δεν συμμερίζεται καθόλου ο αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης, κ. Γιάννης Πανούσης.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου