Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Ο δρόμος των θρησκειών (Ασίζη, 27 Οκτωβρίου1986)


Στις 27 Οκτωβρίου του 1986, στην Ασίζη της Ιταλίας, έλαβε χώρα, με πρωτοβουλία του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β΄, η λεγόμενη «Α΄ Συνάντηση Θρησκειών για την Ειρήνη του Κόσμου».

Η Συνάντηση εκείνη, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι 12 θρησκειών, συνοδεύτηκε από κοινή προσευχή όλων των εκπροσώπων «για την ειρήνη του κόσμου» και έμελε να γίνει σημείο αναφοράς για τους οικουμενιστές, οι οποίοι από τότε μιλούν για το «πνεύμα της Ασίζης»



Το μεγαλύτερο βδέλυγμα του αιώνα μας

Εκπρόσωποι από 12 άλλα θρησκεύματα μαζί με ηγετικές μορφές του "Χριστιανικού" κόσμου, μαζεύτηκαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη για να προσευχηθούν "για την ειρήνη του κόσμου".

Η πρωτοβουλία ανήκε στον Πάπα Ρώμης Ιωάννη-Παύλο Β' και σ' αυτήν ανταποκρίθηκαν 160 "ιερά" πρόσωπα από θρησκεύματα όπως Βουδισμός, Σιντοϊσμός, Μουσουλμανισμός, Ινδουισμός, κ. ά.





Από χριστιανικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ Runcie, ο Ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Μεθόδιος, ο Ουρουγουανός Μεθοδιστής Emilios Castro, ο Νοτιοαφρικανός Allan Boesak, --σαν εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Μεταρρυθμισμένων Εκκλησιών--, ο Μητροπολίτης Φιλάρετος, της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Όλοι αυτοί, λοιπόν, λέει η είδηση, "συμπροσευχήθηκαν" πλάι στον Βουδιστή Δαλάι Λάμα, που οι οπαδοί του τον θεωρούν ενανθρώπιση του Θεού, πλάι στον "άγιο" άνθρωπο του Τζαϊνισμού, Subuh Karan Dasani και άλλους εκπροσώπους αφρικανικών και αμερικανικών ειδωλολατρικών πιστεύω.


Με τα πολύχρωμα εξωτικά τους άμφια εκπρόσωποι διαφόρων θρησκειών συμμετέχουν στην τελετή

Ότι η κατ' όνομα "χριστιανοσύνη" δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια του Χριστού, αυτό δεν είναι καινούργιο. Ότι τα πράγματα θα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο αυτό είναι προφητευμένο.

Μέχρι τώρα, φρόντιζαν τουλάχιστον να κρατούν κάποια απόσταση. Αλλά αυτή η εποχή φαίνεται πως πέρασε οριστικά. Το θρήσκευμα δεν έχει πια μεγάλη σημασία. Αυτό δε μπορεί να ξεχωρίζει τους ανθρώπους. Όπως με επίσημο τρόπο αποδείχτηκε όλοι αυτοί οι επίσημοι θρησκευτικοί άνθρωποι μπορούν να συναθροίζονται και να "προσεύχονται" ομοθυμαδόν εν τω αυτώ τόπω.


Εκπρόσωποι των ερυθροδέρμων της Αμερικής, με όλα τα φτερά τους, καπνίζουν την "πίπα της ειρήνης"


Αλλά σε ποιον προσευχήθηκαν οι "άγιοι" πατέρες; Στον Θεό της Βίβλου; Ανόητη ερώτηση! Τότε που προσευχήθηκαν; Μα στον "θεό" του κόσμου τούτου, τον Διάβολο.

Το όνομα του Πάπα "Παύλος-Ιωάννης" μας έκανε να συλλογιστούμε την πολιτεία των δύο συνονόματων του Αποστόλων. Όμως, από όσα μας λέει η Βίβλος αλλά και η εκκλησιαστική ιστορία, αυτοί οι άνθρωποι του Θεού ποτέ δε βρήκαν θέση πλάι στους αλλόθρησκους. Αντίθετα μάλιστα ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ και ΥΠΟΦΕΡΑΝ τα πάνδεινα για το όνομα του Χριστού, "το υπέρ παν όνομα". Όμως γιατί όλο αυτό το κακό;

Και οι της μαύρης μαγείας και Βουντού, είναι καλοδεχούμενοι από τον πάπα Ιω. Παύλο ΙΙ στην Ασίζη!


Οι ιστορικοί μας λένε πως την εποχή που έδρασαν οι Απόστολοι, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν το χωνευτήρι των θρησκειών, θέλετε να δούμε στην Αθήνα, όπου μέχρι και Άγνωστο Θεό λάτρευαν, θέλετε στην Ρώμη, όπου υπήρχε χώρος για κάθε είδους και θρησκεύματος ιερό ΕΚΤΟΣ από την πίστη του Χριστού.

Να μην είχαν τόσο μυαλό, οι άνθρωποι του Θεού, να σταθούν πλάι στους άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της εποχής τους και να δώσουν τα χέρια, και να.... προσευχηθούνε μαζί;... Έπρεπε λοιπόν να περάσουν είκοσι αιώνες για να καταλάβει ο "Χριστιανικός" κόσμος και οι πνευματικοί του ηγέτες πως με τη συνεργασία των ειδωλολατρών και των άλλων δαιμονολατρών θα μπορούσε να έρθει στον κόσμο η ειρήνη!...

Έτσι βγήκε άκυρο το Ευαγγέλιο του Χριστού. Ας το πετάξουν λοιπόν από τις εκκλησίες τους. Εκεί διαβάζουμε πως ο Χριστός δεν ήρθε στον κόσμο να φέρει ειρήνη αλλά ΜΑΧΑΙΡΑ (Ματθ. 10/34). Κι αυτή τη μάχαιρα την ένιωσαν στην καρδιά τους ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, σε όλους τους αιώνες.

Αυτόματα το μυαλό μας κάνει συγκρίσεις. Ή το ένα ή το άλλο, ή οι Απόστολοι και οι μαθητές του, που αρνήθηκαν να συμβιβαστούν με τη βασιλεία του Σατανά - τις διάφορες ψεύτικες θρησκείες - ήταν Χριστιανοί, ή οι σημερινοί "χριστεπώνυμοι" ηγέτες είναι ΨΕΥΔΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. Δυστυχώς το τελευταίο είναι η αλήθεια! Ο Παύλος τόλμησε να πει κάποτε "Μιμηταί μου γίνεσθε, καθώς και εγώ του Χριστού". (Α' Κορ. 11/1). Όλοι αυτοί οι κύριοι ΤΙΝΟΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ; Του Χριστού, του Παύλου ή του πατέρα τους του Διαβόλου; (Ιω. 8/44). Δε χρειάζεται να κουράσει κανείς το μυαλό του για να συμπεράνει, αφού εκείνου τις επιθυμίες εκτελούν.

Μεγάλα λόγια θα πει κάποιος. Αυτοί για τους οποίους μιλάμε είναι "η αφρόκρεμα" της χριστιανοσύνης -- από όλα τα δόγματα, και Ορθόδοξοι και Καθολικοί και Διαμαρτυρόμενοι. Αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει εμάς. Ενδιαφέρει --πρέπει να ενδιαφέρει-- όλους εκείνους που ανήκουν σ' αυτά τα δόγματα χωρίς να εξετάζουν αν η πορεία τους συνταυτίζεται με εκείνη του Χριστού και των Αποστόλων Του. Δυστυχώς, όσο αυτός που γράφει είναι αστροναύτης άλλο τόσο και οι άνθρωποι αυτοί είναι γνήσιοι Χριστιανοί.



Παρόλες, όμως, τις προσπάθειες και παρά τις εκκλήσεις του Πάπα και των συμπροσευχομένων του, η ειρήνη στη γη δεν ήρθε ούτε για μια μέρα.


 Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα


Η Πανθρησκεία υπό τον πάπα είναι ο στόχος τώρα (μάλλον από αρκετά χρόνια) του Βατικανού. Έτσι θα αναδειχθεί ο δικέρατος βοηθός του Αντιχρίστου, που από την Αποκάλυψη ονομάζεται ψευδο-προφήτης.

Αυτός θα είναι, όπως προκύπτει από την ερμηνεία του συγχρόνου Σέρβου ομολογητού Ιουστίνου Πόποβιτς (1894-1979), ένας μελλοντικός πάπας!


 Τα καντήλια,

ένα λειτουργικό σύμβολο που προωθήθηκε στην Ασίζη, μαζί με την ελιά, σαν κοινά αποδεκτό


 Το καντήλι πέρασε και σαν λειτουργικό σύμβολο της Πανθρησκείας:

Ο Λούσιφερ ένα από τα ονόματα του εχθρού του ανθρωπίνου γένους, θέλει να προβάλλεται σαν διαφωτιστής, ή φωτιστής, όπως λέει και το όνομά του.

 
Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις αρκετοί ήσαν δηλωμένοι μάγοι και υπηρέτες του Σατανά.

  
Αυτοί και εμείς οι Χριστιανοί, προσευχόμαστε ο καθένας στο Θεό του, και ανάβουμε καντήλια ο καθένας στο Θεό του, και νομίζομε ότι αυτό είναι αρεστό και στον Αληθινό Θεό, και ότι τότε δείχνουμε στους συνανθρώπους μας (παραπλανώντας τους) αγάπη;!




 Στο βήμα εκπρόσωπος του Δαλάϊ Λάμα, Πίσω Ορθόδοξοι κλπ















Ασίζη 2011, μια γενιά (25 χρόνια) μετά την Ασίζη του 1986:

 Ο πάπας Βενέδικτος γονατιστός "προσεύχεται" στην Ασίζη (2011)

Η Πανθρησκεία συγκροτημένη, άνω, σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Τάξης.

Assisi 2011

Ο πάπας φαίνεται να είναι ο μέγας διδάσκαλος στην Πανθρησκεία. Ξέρει καλά τι να διδάξει, ενώ οι καλεσμένοι του διαβάζουν το μάθημά τους από το βιβλιαράκι...!
Η φωτογραφία είναι από τη βασιλική Santa Maria degli Angeli. Assisi 2011

Το ενδιαφέρον στην Ασίζη 27 Οκτ. 2011 είναι ότι:  ο πάπας ήταν ο αρχηγός μιας ομάδας 12 "θρησκευτικών ηγετών" και ενός "μη πιστού"!!! Δηλ. άρχισε να φαίνεται ότι ο πάπας είναι σε θέση Χριστού για όλους τους θρησκευόμενους, που τους ηγέτες τους έχει σαν αποστόλους του, αλλά επιμελείται και των αθέων που συμμετέχουν κι αυτοί με ένα ηγέτη, διότι έχει προφητευθεί ότι θα αναγνωρίσει στο τέλος και τον Αντίχριστο!!!






Ο άγιος Κοσμάς προειδοποιούσε:
   «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων». Πως θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι αν δεν ξεγελασθούν από το πνεύμα του κόσμου τούτου;

   Και: «Θάρθει καιρός που δεν θα υπάρχει αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου».  Ήδη πιεζόμενη από την κοσμική εξουσία, η εκκλησιαστική ηγεσία άρχισε να έχει και αυτή κοσμικό φρόνημα, που όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο ο κόσμος  απομακρύνεται από αυτήν. Η χρήση διγλωσσίας δεν μπορεί να δώσει λύση αλλά χειροτερεύει τα πράγματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου