Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Βρέθηκε αυθεντική φωτογραφία αυτοψίας εξωγήινου


Ένας ερευνητής για την εξωγήινη ζωή υποστηρίζει ότι βρήκε μια αυθεντική φωτογραφία εξωγήινου, που φέρεται να προέρχεται από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στην άκρως απόρρητη περιοχή 51.

Η φωτογραφία σε φιλμ στάλθηκε στον Τόμ Κάρεϊ και επιβεβαιώθηκε ότι είναι φιλμ της Κόντακ του 1947, τη χρονιά που έγινε το περιστατικό Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό.

Ο κος Κάρεϊ επικοινώνησε με ιστορικούς της Κόντακ για να λάβει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία που τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Είπε ότι : «Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το φιλμ είναι του 1947».

«Το πήγαμε στον επίσημο ιστορικό της Κόντακ στο Ρότσεστερ, στη Νέα Υόρκη και αφού έκανε την έρευνά του, επιβεβαίωσε ότι το φιλμ είναι από το 1947. Πρόκειται για αυθεντικές φωτογραφίες του 1947 στις οποίες απεικονίζεται ένας εξωγήινος που είναι τεμαχισμένος.

«Το κεφάλι του πλάσματος έχει αποκοπεί και έχει γίνει μερική αυτοψία. Τα εσωτερικά έχουν αφαιρεθεί και πιστεύουμε ότι το πτώμα έχει βαλσαμωθεί, τουλάχιστον τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία».

Αλλά δεν έχουν πειστεί όλοι από την φωτογραφία.

Ο Νάιτζελ Γουάτσον, συγγραφέας του Εγχειριδίου για Έρευνες Εξωγήινης ζωής, είπε: « Συνήθως όταν οι άνθρωποι υπόσχονται ότι έχουν αδιάσειστες αποδείξεις εξωγήινης ζωής, αυτό δεν καταλήγει πουθενά».

«Παρόλα αυτά, αν είχαν βρεθεί εξωγήινοι θα ήταν κάτι που θα άλλαζε τον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσαν να αποκρύψουν ένα τέτοιο γεγονός τη δεκαετία του ’50 και ’60.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου