Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Μεγάλος Αδελφός στοχεύει στην τσέπη!



Το υπουργείο Οικονομικών θα βάλει χέρι στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.

Η επικράτηση της οθωμανικής λογικής, γλώσσας και κουλτούρας δεν περιορίστηκε στην αρλεκίνικη τηλοψία των χρεοκοπημένων ιδιωτικών σταθμών της χώρας μας. Επεκτάθηκε ως τις αποφάσεις του οικονομικού επιτελείου. Αυτή η αχαρακτήριστη ομάδα ανθρώπων, που με τις αποφάσεις τους δημιούργησαν ορδές ανέργων και εξαθλιωμένων, απεργάζεται την εφαρμογή ενός οργουελιανού καθεστώτος τύπου «1984» σε συνδυασμό με το φακέλωμα των περιουσιών των Ελλήνων, όπως γινόταν την περίοδο της Τουρκοκρατίας.


Όπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», οι φορολογούμενοι «θα υποχρεούνται μαζί με τη φορολογική δήλωσή τους να υποβάλλουν και το ειδικό έντυπο Ε10, στο οποίο θα αναγράφονται οι καταθέσεις τους στις τράπεζες, οι τοποθετήσεις τους σε μετοχές, τα κρατικά ομόλογα και τα αμοιβαία κεφάλαια, τα κοσμήματα που υπάρχουν στα σπίτια τους αλλά και τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους των κατοικιών κ.λπ.».

 Τα δύο τελευταία, τα οποία θα υποχρεώνονται να δηλώνουν οι δουλοπάροικοι της ευρωπαϊκής αποικίας, θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στις σπείρες των ληστών και των διαρρηκτών που σαρώνουν όλα τα οικοδομικά τετράγωνα της επικράτειας.

Επίσης, το ακριβές περιουσιολόγιο θα σταθεί πολύτιμος αρωγός στις συμμορίες των εκβιαστών και των απαγωγέων, οι οποίοι, αντί κάποιου αντιτίμου, θα βρουν κάποιον υπάλληλο ή στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών για να τους εγχειρίσει τη λίστα. Το πάσης φύσεως εγκληματικό συνδικάτο χρειάζεται να ξέρει ποιος έχει τι στην Ελλάδα, ώστε να πιέζει κατάλληλα, και τα ρεσάλτα του στις περιουσίες και τις ζωές των άλλων να έχουν «χειρουργική» ακρίβεια.

Και το... καλύτερο όλων; Το έγραψε η εφημερίδα μας: «Με το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο το υπουργείο Οικονομικών θα βάλει χέρι στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, ύψους 160 δισ. ευρώ. Θα ζητήσει την καταγραφή τους, με στόχο να κάνει εύκολες τις δεσμεύσεις, για να βουλώσει τις τρύπες στα δημόσια έσοδα».

Η σύλληψη των γραφειοκρατών είναι τερατώδης. Και στις γενικές αρχές και στις λεπτομέρειες της εφαρμογής της. Οι περιουσίες των ταλαίπωρων πολιτών αυτής της χώρας βρίσκονται στο στόχαστρο του Μεγάλου Αδελφού...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου