Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τι συμβολίζουν οι αριθμοί σε ένα barcode


Το barcode ή αλλιώς γραμμωτός κώδικας βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα και αν κάποιος γνωρίζει πως να το διαβάσει μπορεί να μάθει σημαντικές πληροφορίες για αυτά.

Αποτελείται από 13 ψηφία με τη μορφή ενός συνδυασμού γραμμών και διαστημάτων, ενώ υπάρχουν ορισμένες γραμμές που είναι μακρύτερες από τις υπόλοιπες.

Τα δύο πρώτα ψηφία υποδηλώνουν τον κωδικό της χώρας όπου είναι καταχωρημένος ο κατασκευαστής, όχι όμως απαραίτητα και της χώρας που κατασκευάστηκε το προϊόν. Η Σουηδία, για παράδειγμα, έχει κωδικό χώρας 73 και η Ελλάδα 52. Τα επόμενα πέντε ψηφία κωδικοποιούν τον παραγωγό ή τον εισαγωγέα ενώ τα επόμενα πέντε είναι ο αριθμός του προϊόντος που προσδιορίζεται από τον παραγωγό για τη διευκόλυνση παρακολούθησης της αποθήκης του και των πωλήσεών του.

Το τελευταίο ψηφίο του κώδικα είναι ψηφίο ελέγχου. Ο σαρωτής διαθέτει έναν τύπο που τον εφαρμόζει πάνω στα δώδεκα πρώτα ψηφία επιβεβαιώνοντας έτσι πως το αποτέλεσμα είναι ίδιο με το ψηφίο ελέγχου.

Το barcode έχει χαρακτηριστεί και προϊόν του διαβόλου διότι φέρει τον αριθμό 666.
Όπως θα δείτε και την παραπάνω εικόνα μετά το πρώτο 5 υπάρχουν δυο παράλληλες γραμμές. Αυτές οι γραμμές συμβολίζουν το πρώτο 6. Στη μέση του barcode της εικόνας και μετά το πρώτο 2 υπάρχουν άλλες δυο ίδιες παράλληλες γραμμές που συμβολίζουν το δεύτερο 6. Το τρίτο 6 είναι ακριβώς στο τέλος του barcode με τις δυο τελευταίες παράλληλες γραμμές.

Όταν εμφανίστηκε το barcode στην Ελληνική αγορά ήταν τοποθετημένο σε πάρα πολύ λίγα προϊόντα. Αυτοί που νόμιζαν ότι ξέρουν έλεγαν ότι το barcode είναι σε προϊόντα που δεν είναι άμεσα απαραίτητα για τον άνθρωπο και αυτός είναι ο λόγος της ύπαρξής τους εκεί. Μέσα σε λίγα χρόνια το barcode τοποθετήθηκε στο 99,9 των προϊόντων αλλά και τότε αυτοί που νόμιζαν ότι γνωρίζουν έλεγαν πως είναι απαραίτητο διότι εξυπηρετεί στην αναγνώριση των προϊόντων από τους επαγγελματίες-διακινητές.

Πλέον το barcode είναι μια απειλεί για τον άνθρωπο. Το σύμβολο του Σατανά θέλει να εισχωρήσει ακόμη περισσότερο και να μπει μέσα του. Για άλλη μια φόρα οι υποστηρικτές του διατυμπανίζουν ότι θα είναι για το καλό μας.

Στα επόμενα χρόνια το σφράγισμα των ανθρώπων θα είναι αναγκαίο! Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη στο Κεφάλαιο 13 λέει…

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους• και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου