Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Το μόνο που κάνει το ευρώ είναι να υποδουλώνει ανθρώπους»


«Το ευρώ επιτελεί μία και μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και στην οκονομική δικτατορία των ισχυρών».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ο γερμανός Δρ. Rath, ο οποίος αποκαλύπτει τις «κρυμμένες αλήθειες» για το που οδηγούνται οι χώρες της Ευρώπης από τη Γερμανία και τους πολιτικούς – μαριονέτες που την ακολουθούν.

Ο Δρ. Rath είναι φημισμένος ερευνητής και γιατρός αλλά και σφοδρός πολέμιος του κοινού νομίσματος. «Με συναίσθηση ευθύνης, ξεκαθαρίσουμε στην κυρία Μέρκελ και στις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες των καρτέλ το εξής: «Δε χρειαζόμαστε το ευρώ σας», υποστηρίζει.

«Στον λαό της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας που εκβιάζονται με πτώχευση αν δεν υποταχθούν στους όρους των επιτρόπων του καρτέλ στις Βρυξέλλες φωνάζουμε : Μην υποκύπτετε στην πίεση!»

Eπίσης αναφέρεται στο πώς το σύστημα προωθεί τον θάνατο και τους πολέμους ενώ έχει την δυνατότητα να θεραπεύει πολλές αρρώστιες που θεωρούνται ανίατες.


Ο Δρ.Rath θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 30 Απριλίου.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου