Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Ν.Υόρκη - Ο ουρανοξύστης της Νέας Τάξης Πραγμάτων;


Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο αν και το κόστος του ανήλθε στα 3,8 δισ. $ ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη. Ο νέος αυτός ουρανοξύστης ο οποίος ονομάζεται ως ο πύργος της Ελευθερίας είναι το κύριο κτίριο στο Μανχάταν του νέου συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που βρίσκεται υπό ανέγερση μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων το 2001.


Υπάρχουν όμως και οι συμβολισμοί και ο πύργος της «Ελευθερίας» βρίθει από αυτούς.


Στις 30 Μαρτίου του 2009, το Port Authority ή αλλιώς η Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης αποφάνθηκε ότι το όνομα «πύργος της Ελευθερίας» δεν την κάλυπτε και αποφάσισε να το μετονομάσει σε «One World Trade Center», με άλλα λόγια το εμπορικό κέντρο του Ενός –και αδιαίρετου να προσθέσουμε εμείς;- Κόσμου.


Θυμίζει κάτι ως νέα τάξη πραγμάτων και Illuminati;

Ως τη νέα τάξη πραγμάτων η οποία ξεπηδά από την καταστροφή του παλιού (δίδυμοι πύργοι) και την ανέγερση ενός νέου «ναού» της νέας τάξης; Αυτό που είχε υποσχεθεί ο George Bush ο πατήρ το 1991, λίγο μετά την ιρακινή εισβολή στο Κουβέιτ το 2001;


Μάλλον ναι εάν σκεφτεί κανείς πως οι κατασκευαστές του νέου αυτού κτιρίου «απέτυχαν» να το κάνουν το υψηλότερο κτίριο στη Νέα Υόρκη για μόνο 2 μέτρα! Γιατί αυτό; Γιατί το  «One World Trade Center» έχει ύψος 1776 πόδια (541.32 μέτρα) ακριβώς.

Θυμίζει κάτι το νούμερο 1776, κάτι ως χρονολογία;


Ναι, εκτός από την διακήρυξη της αμερικανικής επανάστασης στις 4 Ιουλίου του 1776, το 1776 την 1η Μαΐου δημιουργήθηκε και η μυστική οργάνωση των… Bavarian Illuminati.



Και οι συμβολισμοί δεν σταματούν βέβαια εδώ, αλλά θα επανέλθουμε σε άλλη δημοσίευση για τα υπόλοιπα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου