Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ιεροκύρηκας στις ΗΠΑ λέει ότι η Ημέρα της Κρίσεως μπορεί να έρθει την επόμενη εβδομάδα


Οι πρώην αστροναύτες της NASA προειδοποίησαν στις 21/04/2014 ότι η Γη έχει συγκρουστεί με πολύ περισσότερους αστεροειδείς από όσους νομίζαμε, συμπεριλαμβανομένων 26 περιπτώσεων από το 2001 που προκάλεσαν εκρήξεις στην κλίμακα μιας ατομικής βόμβας.

Τώρα, ο τηλε-ιεροκύρηκας Πατ Ρόμπερτσον λέει ότι ένα από αυτούς τους βράχους θα μπορούσε να επιφέρει τους "έσχατους καιρούς" των προφητειών, όπως ακριβώς αυτός προέβλεψε σε ένα μυθιστόρημα του 1995.


"Έγραψα ένα βιβλίο, έγραψα ένα βιβλίο, λέγεται «Το τέλος του Κόσμου» και ασχολείται με έναν αστεροειδή που χτυπάει τη Γη", δήλωσε ο Ρόμπερτσον στην εκπομπή του, "The 700 Club", που βγήκε στον αέρα στο ABC Family. "Δεν βλέπω τίποτα άλλο που να πληροί τα προφητικά λόγια του Ιησού Χριστού, εκτός από το χτύπημα ενός αστεροειδή. Δεν υπάρχει τίποτα που θα προκαλέσει θόλωμα στις θάλασσες, που θα κάνει τους ουρανούς να σκουραίνουν, το φεγγάρι και ο ήλιος να μην δώσουν το φως τους, να κάνει τα έθνη τρομοκρατημένα επί της Γης να λένε «τι συμβαίνει;»".

Ο Ρόμπερτσον τόνισε ότι η βαρύτητα του Δία τραβά τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους διαστημικούς βράχους μακριά από εμάς.

Όμως, μία από αυτές τις μέρες ... Μποοουύμ!

"Έϊ, απλώς ετοιμαστείτε. Κάντε το σωστό και μείνετε δεξιά του Κυρίου", προέτρεψε σε ένα κλιπ που προβλήθηκε σε απευθείας σύνδεση από το The Raw Story. "Θα μπορούσε να είναι την επόμενη εβδομάδα, ή θα μπορούσε να είναι σε 1.000 χρόνια από τώρα, αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή που ο Κύριος πει ότι «εγώ το αποφάσισα, ήρθε η ώρα να γυρίσω σπίτι»".

Ο Robertson έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ειδήσεις αστεροειδών για να τονίσει την πρόβλεψη του για την Ημέρα της Κρίσεως και να συνδέσει το βιβλίο του.

"Το έκανα επιστήμη", είπε το 2011. "Όταν (ο αστεροειδής) χτυπά το φλοιό της Γης, όλων των ειδών τα κακά πράγματα θα συμβούν. Τα ηφαίστεια θα αρχίσουν να εκρήγνυνται και τσουνάμι θα συμβούν και η καταστροφή θα ακολουθεί το πέρασμά τους".





Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Πηγές:

  1.     http://www.huffingtonpost.com/2014/04/19/asteroids-cities_n_5178708.html
  2.     http://www.rawstory.com/rs/2014/04/21/pat-robertson-jesus-said-an-asteroid-could-destroy-earth-next-week/
  3.     https://www.youtube.com/watch?v=K_sUYPWP4pk
  4.     http://www.mediaite.com/online/pat-robertson-asteroid-could-hit-earth-bring-about-end-times-possibly-next-week/


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου