Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Όταν ξυπνήσουμε από τους «εφιάλτες»


Ίσως να αποτελεί κι αυτό σημείο των καιρών, ότι δηλαδή τον τελευταίο καιρό βγαίνουν «πολιτικοί κύρους» και κατακεραυνώνουν τις εθνικές υποθέσεις της Ελλάδας, προκαλώντας κύματα πανηγυρισμών στις ανταγωνιστικές μας χώρες. Στο επίκεντρο Θράκη και Μακεδονία, οι πολύπαθες αυτές περιοχές του Ελληνισμού.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, τι χρειάζεται άραγε η προπαγάνδα από Σκόπια και Τουρκία, όταν εδώ στην Ελλάδα πολιτικάντηδες και «διανοούμενοι» μεταφέρουν στην κοινή γνώμη απόψεις διαστρεβλωμένες. Στόχος να παρασυρθούν όλο και περισσότεροι Έλληνες, κυρίως νέοι, στις αντεθνικές απόψεις, ώστε με τον καιρό να ξεχάσουμε στην Ελλάδα τα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνισμού.

Οι μέρες και οι νύχτες μας έχουν γεμίσει από «εφιάλτες», οι οποίοι επιδιώκουν να σταματήσουν τα ελεύθερα όνειρα των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο, «βρομίζοντας» την συνείδηση του σήμερα με ψέματα και ιδεοληψίες. Δεν υπάρχουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου στελέχη πραγματικά ξεσαλώνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και σε υπόλοιπα κόμματα, τόσο «προοδευτικά» όσο και δήθεν «πατριωτικά».

Έτσι παρακαλάμε κάθε φορά να συνεχίζουν να εκλέγονται αδιάλλακτοι ηγέτες γύρω από τα σύνορά μας, προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ «συνεννόηση» εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, όπως συνήθως γίνεται.

«Έλληνες» πολεμούν τους Έλληνες μέσω της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Λες και την Τουρκία δεν την έχουν καταδικάσει τόσοι λαοί για αλυτρωτισμό και γενοκτονίες (Αρμένιοι, Κούρδοι κ.α.), ενώ εμείς πάμε να την βαφτίσουμε «θύμα» με την καραμέλα της «μανίας των Ελλήνων στην Τριπολιτσά». Λες και τα Σκόπια δεν σφετερίζονται ιδανικά των Ελλήνων τόσο καιρό για να διατηρήσουν το ψευδό-κρατίδιό τους, το οποίο «κατασκευάστηκε» από παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα που εποφθαλμιούν, μεταξύ άλλων, την γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλονίκης.

Και για να μπει το κερασάκι στην τούρτα, τόσο ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκρουέφσκι, όσο και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν είναι ελληνικής καταγωγής. Κάτι σαν μοντέρνοι «γενίτσαροι», δηλαδή. Όσοι δεν το γνώριζαν, το έμαθαν κι ας ψάξουν να το διασταυρώσουν, μήπως και σταματήσουν να αφήνουν την προσωπική τους ζωή να επηρεάζεται από τους «εφιάλτες», που μέρα-νύχτα εισχωρούν στα όνειρα των Ελλήνων για πραγματική ελευθερία.

Η γνώση είναι δύναμη φίλοι μας. Μην βιάζεστε να υιοθετείτε την τοποθέτηση του οποιουδήποτε «φωτισμένου». Αναλογιστείτε πως θυμάται η οικουμένη τους Έλληνες μέχρι και σήμερα. Αυτό να γίνει πυξίδα στην ερευνά σας! Και η αλήθεια θα σας εκπλήξει…




ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου