Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η μεγαλύτερη απάτη κατά της ανθρωπότητας


Αίμα αθώων ανθρώπων χύνεται στην Παλαιστίνη, την Συρία, το Ιράκ, την Αφρική μέχρι και την Ουκρανία. Αίμα για το οποίο είναι υπεύθυνοι, αυτοί οι οποίοι ετοιμάζονται να παρέμβουν στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας (όπως παρενέβησαν σε Σερβία, Αφγανιστάν, Λιβύη κ.α.) ως «ειρηνευτικές δυνάμεις» και να κηρύξουν την «παγκόσμια ειρήνη», που στην ουσία θα πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη κόντρα στην ανθρωπότητα.


Θυμηθείτε: Προετοιμάζεται η κοινή γνώμη για παρέμβαση υπέρ της «ειρήνης»
Πόσοι όμως θα την αποδεχθούν, αγανακτισμένοι από την αιματοχυσία ανά τον κόσμο; Πόσοι θα δεχθούν τους ηθικούς αυτουργούς ως σωτήρες; Πολλοί δυστυχώς! Οι πολυεθνικές χρηματοδοτούν στρατούς και πράκτορες, προκειμένου να αυξηθούν οι εστίες έντασης και να επιβληθεί η παγκόσμια χούντα ως μοναδική λύση στην «δημοκρατία» που δεν μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε οικονομία και πολιτική.

Θέλουν ενώσουν τους ανθρώπους με αλυσίδες και όχι κάτω από πραγματικά πανανθρώπινα ιδανικά, όπως είναι η ελευθερία και το φιλότιμο, τα οποία οι Έλληνες ταξιδέψαμε και ταξιδεύουμε σε όλον τον κόσμο ως αντίβαρο στην απανθρωπιά και την ασπλαχνία. Αρκετοί από εμάς θα φορέσουν ευχαρίστως τις αλυσίδες, για να μην χάσουν την υποτιθέμενη βολή τους. Ευχόμαστε να μην είστε από εκείνους!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου