Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Στόχος ήταν ο Β.Πούτιν; - Αν ναι, τότε πήγαν να προκαλέσουν Γ'ΠΠ! - Φωτό-σοκ από την τραγωδία


Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες που μετδίδουν όλα τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.

Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.

«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η διασταύρωση των διαδρομών των δύο αεροσκαφών έγινε αρχικά κοντά στη Βαρσοβία και στον 330ό διάδρομο σε ύψος 10.100 μέτρων, ανέφερε η ίδια πηγή. Το «υπ’ αριθμόν 1» ρωσικό αεροσκάφος πέρασε από το σημείο στις 16:21 ώρα Μόσχας (15:21 ώρα Ελλάδας), ενώ το μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 ώρα Μόσχας (14:44 ώρα Ελλάδας), δηλαδή με απόσταση ,μόλις 37 λεπτών.

«Οι φιγούρες και τα χαρακτηριστικά των δύο αεροσκαφών ομοιάζουν εν γένει, οι διαστάσεις τους επίσης είναι εξαιρετικά παραπλήσιες, ενώ και ο χρωματισμός τους όταν η ταυτοποίηση γίνεται από απόσταση φαίνεται πρακτικά ίδιος», δήλωσε η ίδια πηγή.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.

 
Reuters / Maxim Zmeyev
Η πτήση MH17 της Malaysia Airlines πτήση  ταξίδευε από το Άμστερνταμ στη Μαλαισία, όταν εξαφανίστηκε κοντά στο Ντόνετσκ στην ανατολική Ουκρανία, την Πέμπτη. Υπήρχαν 285 άτομα και 15 μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο Boeing-777.
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
 
Το σημείο της πτώσης

Το Boeing 777 μετέφερε 285 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος.
Εικόνα από vk.com
 
Εικόνα από vk.com
 
Μέλη του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών με τα πόδια στο χώρο της Malaysia Airlines Boeing 777 αεροπορικό δυστύχημα στον οικισμό Grabovo στην περιοχή του Ντόνετσκ, 17 Ιούλη 2014. (Reuters / Maxim Zmeyev)
 
Εικόνα από vk.com
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
 
Μια ένοπλη φιλορωσική αυτονομιστική βρίσκεται σε μια τοποθεσία της Malaysia Airlines Boeing 777 αεροπορικό δυστύχημα στον οικισμό Grabovo στην περιοχή του Ντόνετσκ, 17 Ιουλίου 2014. (Reuters / Maxim Zmeyev)
Oι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, Aeroflot, Transaero, Virgin, και οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις πτήσεις τους στον ουκρανικό εναέριο χώρο.
Η ιστοσελίδα της Malaysia Airlines Boeing 777 αεροπορικό δυστύχημα φαίνεται στον οικισμό Grabovo στην περιοχή του Ντόνετσκ, 17 Ιουλίου 2014. (Reuters / Maxim Zmeyev)
Τουλάχιστον εβδομήντα ένα Ολλανδοί υπήκοοι επέβαιναν στην μοιραία πτήση, ανέφερε το RTL. Υπήρχαν ακόμα 23 υπήκοοι των ΗΠΑ, καθώς και τέσσερις Γάλλοι υπήκοοι και μεταξύ πέντε και δέκα Βρετανών.
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
Αυτόπτης μάρτυρας φωτογραφία
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου