Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά διέφυγε στην Αργεντινή"!


Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά αφού σκηνοθέτησε τον θανατό του, απέδρασε στην Αργεντινή! Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων "θεωριών συνωμοσίας" ένα νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο " Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου Χίτλερ" ("Grey Wolf: The Escape of Adolf").

Οπως γράφουν οι συγγραφείς του, Simon Dunstan και Gerrard Williams, ο Χίτλερ στην πραγματικότητα διέφυγε με τη βοήθεια ενός μικρού αεροσκάφους και ενός υποβρυχίου, μαζί με την σύζυγό του Εύα Μπράουν στην Αργεντινή, όπου μάλιστα απέκτησε δύο κόρες  και πέθανε σε ηλικία 73 ετών, το 1962!




" Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνώριζαν την αλήθεια, αλλά προτίμησαν να την αποκρύψουν, λαμβάνονυτας ως αντάλλαγμα την πρόσβαση στην μυστική τεχνολογία των Ναζί. Δεν επιχειρούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία αλλά τα στοιχεία είναι πολύ συνταρακτικά για να τα αγνοήσουμε", δήλωσε ο ένας εκ των συγγραφέων, Gerrard Williams, ιστορικός και δημοσιογράφος.

Στο βιβλίο, γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο δραπέτευσης του Χίτλερ και της Μπράουν. " Ο Αδόλφος μπήκε στο καταφύγιο μετά τα μεσάνυχτα στις 28ης Απριλίου, μαζί με τα δύο αγαπημένα τουυ σκυλιά της Αλσατίας και κάποιους πιστούς άντρες των SS. Αυτοί είχαν αναλάβει να τον βοηθήσουν να διαφύγει, αξιοποιώντας το μυστικό υπόγειο τούνελ διαφυγής στο Βερολίνο", υποστηρίζουν οι συγγραφείς και προσθέτουν:

"Καμουφλαρισμένοι με φαρδιές στολές και κράνη των Ες-Ες, ο Χίτλερ, η Μπράουν και οι υπόλοιποι συνωμότες τους, διέσχισαν το εγκαταλελειμμένο υπόγειο διάδρομο, μέχρι να φτάσουν στο σταθμό Fehrbelliner Plat. Εκεί είχε δημιουργηθεί ένας αυτοσχέδιος αεροδιάδρομος".

Στη συνέχεια της ιστορίας, ο Φύρερ και η συνοδεία του πετάξαν προς τη Δανία και από εκεί  μια ισπανική στρατιωτική βάση νότια της Βαρκελώνης, όπου άλλαξαν αεροπλάνο για να καυαλήξουν στις Καναρίους Νήσους. Εκεί, τους περίμενε ένα υποβρύχιο με την ονομασία "Γκρίζος Λύκος", το οποίο τους οδήγησε στην -υπό φασιστικό έλεγχο- Αργεντινή.

Ο διακεκριμένος ιστορικός Guy Walters, σχολιάζοντας το βιβλίο αυτό δήλωσε ότι "τα σκουπίδια και οι ηλίθιες θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Χίτλερ να επέζησε, δυστυχώς υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στους χώρους των ιστορικών" και πρόσθεσε ότι "οι δύο συγγραφείς θα έπρεπε να ντρέπονται"! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου