Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Από το «όχι» του χθες στα «ναι» του σήμερα


Του Κώστα Χαρδαβέλλα 


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Είναι τραγικό για την Ελλάδα και «ανάρμοστο γεγονός» για την Ιστορία, ένας δικτάτορας να λέει «ΟΧΙ» στους επίδοξους δεσμώτες της χώρας μας και ένας σοσιαλιστής πρωθυπουργός να λέει «ΝΑΙ» σ’ αυτούς που θέλουν να την σκλαβώσουν.

Πριν από 71 χρόνια, ο Μεταξάς -που έμεινε στην Ιστορία σαν ένας ανελέητος δικτάτορας- είπε το μεγάλο ΟΧΙ στον Ιταλικό φασισμό και δόξασε την Ελλάδα παγκοσμίως.

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου –που θα μείνει στην ιστορία ως ο σοσιαλιστής Χατζηαβάτης  των Μέρκελ, Λαγκάρντ και Σαρκοζί- λέει το μεγάλο ΝΑΙ στην παράδοση της Ελλάδας στους «γκαουλάιτερ» της Τρόικα.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!

Θα μπουν μέσα σε ελληνικά υπουργεία, Οργανισμούς, ΔΕΚΟ, κρατικές υπηρεσίες και θα αποφασίζουν για τη ζωή μας, για το μέλλον μας, για τα παιδιά μας.

Οι πληροφορίες λένε για 70-80 άτομα, ελεγκτές της Κομισιόν και του ΔΝΤ, σκληρούς γραφειοκράτες, «χαρτογιακάδες» όπως θα έλεγαν οι παλιοί, οι οποίοι θα στέλνουν τα ραβασάκια τους στην κυβέρνηση, γράφοντας ίσως κάτι σαν το γνωστό «εντέλλεσθε όπως εφαρμόσατε…».

Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα με το ποια ταμπέλα θα βάλουν σε αυτούς που ουσιαστικά θα μας κυβερνούν για τα επόμενα 20 χρόνια!

Από το ΟΧΙ του φασίστα Μεταξά, στον «γύψο» του σοσιαλιστή Παπανδρέου…

Αυτή η χώρα «προοδεύει» συνεχώς!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου