Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ: "Η πραγματικότητα για το Ολοκαύτωμα είναι ασαφής"

Mε ένα μήνυμα στο twitter ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ επανήλθε στο ζήτημα του Ολοκαυτώματος, υποστηρίζοντας ότι "η πραγματικότητα για το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας είναι ασαφής".

Προηγουμένως, βέβαια, την τοποθέτησή του αυτή πραγματοποίησε μπροστά σε πλήθος πιστών στην πόλη Μασάντ, όπου ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν είπε: «Το Ολοκαύτωμα είναι ένα κάτι για το οποίο η πραγματικότητα είναι αβέβαιη και, αν συνέβη, είναι ασαφές πώς συνέβη».




Διερωτήθηκε, μάλιστα: «Τολμάει κάποιος να μιλήσει για το Ολοκαύτωμα στην Ευρώπη;», ενώ σχετικά με την προειδοποίηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπένιαμιν Νετανιάχου, ότι δε θα δεχθεί ειρηνευτική συμφωνία με τους Παλαιστίνιους, εάν οι τελευταίοι δεν αναγνωρίσουν το Ισραήλ ως «εβραϊκό κράτος», δήλωσε: «Θέλουν να κάνουν την Παλαιστίνη μία χώρα όπου Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί δε μπορούν να ζήσουν. Θέλουν να καταστρέψουν την Παλαιστίνη».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως «απόλυτη ελευθερία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, τονίζοντας ότι «ακόμα και χώρες που υποστηρίζουν ότι είναι ελεύθερες ορίζουν κόκκινες γραμμές για τις οποίες είναι εξαιρετικά αυστηροί».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου