Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

«Βγάλτε τον Μεγάλο Αδελφό από την πρίζα», φωνάζουν Αμερικανοί


Διαδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το Σάββατο εκατοντάδες Αμερικανοί έξω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, φωνάζοντας συνθήματα κατά των κυβερνητικών προγραμμάτων παρακολούθησης, τα οποία αποκάλυψε εφέτος ο πρώην συνεργάτης των μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό, στα οποία αναγράφονταν συνθήματα όπως «Σταματήστε τις μαζικές παρακολουθήσεις», «Σε ευχαριστούμε Έντουρντ Σνόουντεν» και «Βγάλτε από την πρίζα τον Μεγάλο Αδελφό», όταν και συγκεντρώθηκαν έξω από το αμερικανικό Καπιτώλιο διαμαρτυρόμενοι κατά των παρακολουθήσεων από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA).

Ο λαός των Η.Π.Α., ο οποίος ζει στην φωλιά του λύκου, αφυπνίζεται επικίνδυνα για τους παγκοσμιοποιητές που το τελευταίο που θέλουν αυτή την στιγμή είναι μαζική αντίδραση των πολιτών. Οι αποκαλύψεις Σνόουντεν έχουν προκαλέσει τελικά μεγάλο πρόβλημα στην χώρα του Μεγάλου Αδελφού. Απ” ότι φαίνεται σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς οι όποιες αντιδράσεις δεν πρέπει να ξεφύγουν εκτός ελέγχου. Πλησιάζουμε στην ώρα κατάλυσης του αμερικανικού κράτους…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου