Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή υπέρ παραμονής στην Ευρώπη: 'Άφρονες επιλογές εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες'


Ο πρώην πρωθυπουργός στην πρώτη δημόσια παρέμβαση του μετά τις εκλογές του 2009 παίρνει σαφή θέση με αφορμή το δημοψήφισμα


Σε δήλωση υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη προέβη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην πρώτη δημόσια παρέμβαση του μετά τις εκλογές του 2009. Κάνει μάλιστα λόγο για άφρονες επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν τη χώρα σε περιπέτειες.

“Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επ ουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες”, αναφέρει ο κ.Καραμανλής σε γραπτή δήλωση που μόλις εξέδωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής είχε τηλεφωνική επικοινωνία αργά χθες το βράδυ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, με τον οποιο συζήτησαν τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του δημοψηφίσματος και το ενδεχόμενο παρέμβασης του πρώτου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου