Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ρώσοι επικαλούνται τον Άγιο Παΐσιο για Ρωσοτουρκικό πόλεμο και καταστροφή της Τουρκίας!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Σίγουρα τα γεγονότα τρέχουν.

Πριν από δυο μήνες μόλις είχε ξεσπάσει η ρωσοτουρκική κρίση, είχαν έρθει δυο ρωσικά τηλεοπτικά συνεργία από το πανρωσικής εμβέλειας ρωσικό κανάλι HTB, και είχαν τραβήξει αρκετές σκηνές από το μνημείο του πάτερ Παΐσιου στο μοναστήρι της Σουρωτής.

Έτυχε να είμαι ένας από τους ανθρώπους που είχαν προσωπική εμπειρία με τον Άγιο και που οι Ρώσοι τράβηξαν κάποιες δηλώσεις για τον Άγιο και για τις προφητείες του σχετικά με τα όσα θα συμβούν για ρωσοτουρκικό πόλεμο και για την καταστροφή της Τουρκίας.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει πριν από τριάντα περίπου χρόνια τα όσα θα συμβούν σήμερα και τα γεγονότα τον επαληθεύουν.

Όσο και αν πολλοί όλα αυτά τα θεωρούν ανοησίες, το ερώτημα είναι πως μπορούσε από τότε να προβλέψει, σαν… σημερινή εφημερίδα, τα σημερινά συγκλονιστικά γεγονότα.

Οι Ρώσοι πάντως έκθαμβοι από τα προφητικά του χαρίσματα, τον παρουσιάζουν σαν πολύ μεγάλο Άγιο.

Ο πόνος του και η έννοια του για την Ελλάδα ήταν πάντα μεγάλος!

«Ξέρω τι θέλετε να ρωτήσετε, αν θα πάρουμε την Πόλη. Θα τα φέρη έτσι ο Θεός τα πράγματα που τα συμφέροντα των μεγάλων θα είναι τέτοια ώστε να μας δώσουν την Πόλη. Υπάρχουν πνευματικοί νόμοι και θα λειτουργήσουν» Από το «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ», σελ 476, Ιερόν Ησυχαστήριον Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος Βασιλικά Θεσσαλονίκης.






ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου