Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η «προφητεία» του Καντάφι εκπληρώνεται…


Δύο υπήρξαν τα προπύργια κατά του ισλαμιστικού φονταμενταλισμού στη νευραλγικότατη περιοχή της Μεσογείου: το τόξο των χωρών της Βόρειας Αφρικής και το κράτος του Ισραήλ. Το πρώτο αποτελείτο από χώρες, το καθεστώς των οποίων ήταν μεν απολυταρχικό, δεν ήταν όμως καθόλου φίλα διακείμενο προς το εξτρεμιστικό Ισλάμ.

Παράδειγμα, η Λιβύη του Μουαμάρ Καντάφι και η Αίγυπτος του Χόσνι Μουμπάρακ. Όσο αυτοί ήταν στην εξουσία, μαζί με το Ισραήλ της Μέσης Ανατολής, αποτελούσαν το φυσικό φράγμα στην εξάπλωση του «ιού» του ισλαμοφασισμού-τζιχαντισμού.

Ήρθε όμως η «αραβική άνοιξη» (στην πραγματικότητα: ΑΡΑΒΙΚΗ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ) στα τέλη του 2010 και αρχές του 2011, με συνέπεια τα καθεστώτα των Καντάφι, Μουμπάρακ κτλ. να πέσουν, έπειτα από δεκαετίες ολόκληρες στην εξουσία! Ο Καντάφι είχε μαρτυρικό τέλος στα χέρια των εχθρών του, ενώ ο Μουμπάρακ, άρρωστος και γηραλέος πλέον, φυλακίστηκε… Πρόλαβε όμως ο Καντάφι να κάνει τη δήλωση-σοκ: «Αν πέσω, τότε η Ευρώπη θα πέσει στα νύχια του Ισλάμ»! Όπως είπε επίσης ο αξέχαστος Λίβυος ηγέτης: «Προσεχώς… τζαμί η Παναγία των Παρισίων»!!!

Και να που τώρα, η πρόβλεψη του Καντάφι επαληθεύεται! Η «αραβική άνοιξη» προκάλεσε ένα άνευ προηγουμένου λαθρομεταναστευτικό («προσφυγικό») ρεύμα, που κινείται από τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και της Βόρειας Αφρικής προς την Ευρώπη, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ εκατομμύρια μουσουλμάνοι των περιοχών αυτών, σχεδόν όλοι τους νέοι σε ηλικία και το 90% αυτών άνδρες, μετακινούνται προς τη Δύση… Συνέπεια: η αλλοίωση του δημογραφικού, πολιτισμικού και κοινωνικού χαρακτήρα των ευρωπαϊκών χωρών! Γιατί; Διότι, όπως έδειξε η πρόσφατη εμπειρία, οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ προσαρμόζονται στο πολιτισμικό μοντέλο της Δύσης• θέλουν ΑΥΤΟ το μοντέλο να προσαρμοστεί στα δικά τους θρησκευτικά «πιστεύω»!...

Ιδιαίτερο πρόβλημα έχει η Ελλάδα, που κυβερνάται από μία ΚΡΥΠΤΟΪΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση, αυτή του Αλέξη Τσίπρα! Ο Τσίπρας άνοιξε τις «πύλες» της Ελλάδας στο Αιγαίο, με βάση το αντεθνικό του δόγμα «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», που έχει ως αποτέλεσμα τη ραγδαία ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, αλλά και την παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία… Έρχεται λοιπόν τώρα για τους Έλληνες η «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», με τη σφαγή τους από τους τζιχαντιστές. Θείο θέλημα ή Ειμαρμένη της ιστορίας: η μυρωδιά του ελληνικού αίματος θα ξυπνήσει τον βαθύτατα ναρκωμένο σήμερα λαό μας! Αλλιώς, δεν συνέρχεται με τίποτα…




Ησαΐας Κωνσταντινίδης


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου