Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Οι "αλύτρωτες" πατρίδες των Τούρκων


Χάρτη που καταγράφει τις αλύτρωτες πατρίδες τους δημοσίευσαν στον τουρκικό διαδικτυακό κόμβο (http://www.kanalturk.com.tr) τουρκικοί εθνικιστικοί κύκλοι, ο οποίος όπως αναφέρουν συνιστά απάντηση σε εκείνους που προωθούν χάρτες με την Τουρκία διαιρεμένη!!!

Οι Τούρκοι σχολιάζουν μεταξύ τους τις χαμένες ιστορικές ευκαιρίες για εδαφική επέκταση και προτείνουν να προωθήσουν σε ξένα sites το χάρτη. Αρχικά στο κείμενο που το συνοδεύει, αναφέρονται ως τουρκικά εδάφη όλη η Αρμενία, η Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Μοσούλη, το Κιρκούκ, τα νησιά του Αιγαίου, και ολόκληρη φυσικά η Κύπρος.

Με αυτόν τον χάρτη παίρνουμε όλη την Κύπρο και λύνουμε το κυπριακό πρόβλημα υλοποιώντας το όραμα του Ατατούρκ.

Καταλαμβάνοντας την Αρμενία λύνουν και το πρόβλημα του Ναγκόρνο Καραμπάχ το οποίο προφανώς θα αποδοθεί στο Αζερμπαιτσάν.

Η Κρήτη την οποία πήραν μέσα από τα χέρια τους με δόλο «!» γίνεται δική τους καθώς επίσης και 12 νησιά. Στο μέλλον δεν θα μείνει ελληνικό νησί 500 μέτρα από τις ακτές τους. Στο ζήτημα του Πατριαρχείου προβάλλουν το εξής επιχείρημα: Αν επιθυμεί ανεξαρτησία τότε αυτοί θέλουν την γενέτειρα πόλη του Κεμάλ την Θεσσαλονίκη και συνεπώς και την Δυτική Θράκη, δίνοντας τέλος στην καταπίεση των Τούρκων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία πρόταση του κειμένου:

Όταν αυτά θα πραγματοποιηθούν τότε θα φτιάξουμε καινούριους χάρτες.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου