Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Π. Καμμένος: Θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα σε τρίτο μνημόνιο


«Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπάτησε τον ελληνικό λαό», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και συμπλήρωσε ότι ο κ. Ρουμελιώτης θα κριθεί ως μάρτυρας όταν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του.


Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «ποινικό αδίκημα» ότι κάποιοι γνώριζαν πως το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν ενημέρωσαν τους πολίτες, ενώ πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα υπογράψουν για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ωστόσο η ψήφος τους δεν επαρκεί για τη συγκρότησή της.

«Κανείς δεν είναι αθώος από αυτήν την ιστορία», εξήγησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφερόμενος στα δύο μνημόνια, σημειώνοντας: «Αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει και σε ειδικό δικαστήριο αλλά και στα ποινικά δικαστήρια αυτούς που υποδούλωσαν τους Έλληνες».


Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά: «Ενώ είχε πει ότι είναι λάθος πολιτική, λάθος συνταγή, εν συνεχεία την υιοθέτησε. Είναι το ίδιο συνένοχος με αυτούς που το υπέγραψαν» και πρόσθεσε: «Προσπαθεί αυτήν τη στιγμή, μαζί με τους συγκυβερνώντες του να οδηγήσουν τη χώρα σε ένα τρίτο μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου