Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Έκτακτη επικαιρότητα. VIDEO ντοκουμέντο.Υποχωρεί η Λευκή Αδελφότητα. Ξανανοίγει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Νίκη της Λίλιθ. Στις 7 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος


Όπως είχαμε πεί από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, το κατεστημένο της σατανικής ελίτ που κυβερνά τις κυβερνήσεις, αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία τόσο  με την Λευκή Αδελφότητα, όσο και με την Μαύρη.

Έτσι, μετά την συνδιάσκεψη της Μόσχας, που έγινε με την ευκαιρία της G20 και όπου προσπάθησαν να χτυπήσουν την Λίλιθ καταλήγοντας στο φιάσκο του δήθεν μετεωρίτη, οι Λευκή Αδελφότητα προσεχώρησε πλήρως στον σατανισμό και η Μαύρη στον βαμπιρισμό.

Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν βαθιά συνωμοσία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, που δυστυχώς όπως όλα όσα έχω πει ως τώρα, θα επιβεβαιωθεί χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων.


Η Λευκή Αδελφότητα, στην οποία προσεχώρησε και ο πρώην εκλεκτός της Μαύρης, ο Ομπάμα, προσπάθησε με το νόμο για την υγεία, τον περιβόητο OBAMA CARE με τον οποίο υποτίθεται θα έδιναν υγεία για όλους τους Αμερικανούς, να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως βέβαια θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κάτω από ένα δις, ώστε να είναι ελέγξιμος σε περίπτωση ξεσηκωμού απέναντι στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζουν.

Εντωμεταξύ, τον περασμένο Ιούνιο, όπως είπα σε ζωντανή εκπομπή του διαδικτύου, οι δύο αδελφότητες είχαν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ πακέτο μέτρων που θα προωθούσε την αγελαδοποίηση και τον έλεγχο των ανθρώπινων κοινωνιών, κρατώντας όμως τον πληθυσμό σταθερό.

Έτσι μόλις ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία ήρθε μαζί με τον προϋπολογισμό, η Μαύρη Αδελφότητα,  που σε αντίθεση με την Λευκή θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, αντέδρασε.

Με το κόμμα του τσαγιού όπως το λέει και το οποίο ελέγχει, έβαλε και τους Ρεπουμπλικάνους στο παιχνίδι και κοντράρισε τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κράτος με εσωτερική στάση πληρωμών στις 17 Οκτωβρίου και με εξωτερική στάση πληρωμών στις 31 Οκτωβρίου.


Πριν από λίγο ακούστηκε ότι:

1. Θα γίνουν αλλαγές στον OBAMA CARE, αλλιώς δεν θα ψηφιστεί ποτέ. Δεν συμφώνησαν ακόμη.

2. Δίνεται παράταση χρηματοδότησης της κυβέρνησης και της αύξησης του χρέους μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου με σκοπό να "τα βρουν" για μία ακόμη φορά.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει χρόνος, από τότε που ο Σαμαέλ Σατανάς, νόμισε ότι είχε ξεμπερδέψει με την μεγάλη του αντίπαλο Λίλιθ Λαμασθού και όπως μόνο εγώ ο γραφικός Λιακόπουλος γνώριζα και σας είπα.

Απλά η Λίλιθ θέλει να του θυμίσει, ότι δεν πέτυχε τίποτε μέσα στο χρόνο που πέρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε, διότι αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.

Θέλω ωστόσο να συνειδητοποιήσετε, ότι είχα δίκιο όταν σας είπα ότι μετά τον Ιούνιο, θα ζήσουμε απόιστευτα πράγματα, αλλά και να θυμίσω την απόλυτη πληροφόρηση που μόνο το prisonplanet.gr είχε, από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όσο για τον Λιακόπουλο που δικαιώθηκε και πάλι, ας το αφήσουμε, διότι κατάντησε μπανάλ.



Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης






Προσέξτε στο λεπτό 15.28΄΄ .Προσέξτε και την ημερομηνία 13-2-2013. Λέω όπως σας είχα πει την περασμένη Παρασκευή.

Ψάξτε στα ημερολόγιά σας. Την Παρασκευή πριν τις 13/2/2013 ήταν 8/2/2013. Στις 7/2/2014 κλείνει χρόνος από την απόφαση του Σαμαέλ.

Τυχαίο;;;

Δεν νομίζω, αφού έχεοι αποδειχθεί ότι έχω απόλυτη πληροφόρηση.





ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ρε φιλε τα πιστευεις αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα χαρακτηρίσω το άθρο αυτό το αφήνω σε άλλους,Αυτά που συνέβησαν στην Αμερική δεν ήταν τυχαία ούτε και έγιναν μια φορα και δεν θα επαναληφθούν.Το σχέδιο αίνε να απαξιωθεί εντελώς το Αμερικανικο δολάριο ως το κύριο νόμισμα στις Διεθνείς συναλλαγές όπως επίσης να διαλύσει την πλασματική εικόνα μιας Αμερικανικης οικονομίας που άσχετα τον "υπερχρεωμα" μπορούμε να εμπιστευόμαστε.Βαδίζουμε στην επομενη φάση ώστε να δεχθούμε ότι είναι καιρός για ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια παγκόσμια οικονομική πολιτική που θα ελέγχει άπαντες φανερά(διότι πίσω από την σκηνή αυτό ήδη συμβαίνει) ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ.Η Κίνα είναι το ιδανικό μοντέλο κράτους αλλα και κοινωνίας στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Είναι το φρούτο μιας μεγάλης προσπάθειας που γίνετε από τα αφεντικά τα τελευταία 30 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή