Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη συμφωνία Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Χρηματοδοτήθηκε η κυβέρνηση Ομπάμα με 1,1 τρις δολάρια μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αναβάλλεται η πτώχευση των ΗΠΑ


Με την πρώτη ευκαιρία, συμφώνησε η Μαύρη με την Λευκή Αδελφότητα στο ότι έχουν κοινό εχθρό, που πρόσφατα μάλιστα τους έκανε πολύ μεγάλες "ζημιές" και έβαλαν νερό στο κρασί τους.

Η μεν Λευκή μειώνει τους ρυθμούς προώθησης του νόμου Obama Care, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτός από την αμερικανική κοινωνία, η δε Μαύρη, στην χθεσινή ψηφοφορία στο Κογκρέσο για την εσωτερική χρηματοδότηση δεν έφερε εμπόδια στο 1,1 τρις που χρειαζότανε οι κυβέρνηση Ομπάμα για την λειτουργία του αμερικανικού δημοσίου.

Αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και στην χρηματοδότηση του εξωτερικού χρέους και η καταληκτική ημερομηνία της 7ης Φεβρουαρίου, δεν θα φέρει την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ.

Ο νόμος Obama Care δεν είναι αποδεκτός από την Μαύρη Αδελφότητα, διότι απεδείχθη ότι θα μειώσει δραστικά τον πληθυσμό των ΗΠΑ, λόγω των διατάξεων που θα κλείνουν ιατρεία και πολυατρεία, που δεν θα πληρούν τους εξωφρανικούς όρους που τίθενται.

Ο νόμος αυτός θέλει να κάνει τους πάντες ομήρους του πανίσχυρου σοβιετικού τύπου  κράτους, που θέλει να εγκαθιδρύσει στις ΗΠΑ η Λευκή Αδελφότητα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου