Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ήθελε να σκοτώσει τον Ομπάμα


Η κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα βαραίνει τον 21χρονο που συνελήφθη στην Πενσυλβάνια για τους πυροβολισμούς από μικρή απόσταση στον Λευκό Οίκο.

Ο Όσκαρ Ορτέγα-Ερνάντες, όπως αναφέρει το CBS, είχε εμμονή με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, με τα ερωτήματα σχετικά με το κίνητρό του να είναι πολλά.

Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας, καθώς πιστεύει πώς η επίθεσή του στον Λευκό Οίκο ήταν μέρος μιας προσωπικής αποστολής που του ανέθεσε ο Θεός.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ βρίσκονταν στο Σαν Ντιέγκο, όταν πιστεύεται ότι έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Οι ζημιές σε ένα εξωτερικό παράθυρο του Λευκού Οίκου εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης.
Μια σφαίρα σταμάτησε στο θωρακισμένο τζάμι ενός εξωτερικού παραθύρου. Οι ζημιές δεν συνδέθηκαν, επισήμως, με το συμβάν της Παρασκευής", σχολίασε ο αστυνομικός Ντόνοβαν, της υπηρεσίας ασφάλειας του προέδρου.

Η αστυνομία κατέληξε στον Ερνάντες, χάρη στα στοιχεία ιδιοκτησίας ενός άδειου οχήματος ιδιωτικής χρήσης, σταθμευμένου σε απόσταση επτά οικοδομικών τετραγώνων από το σημείο ρίψης των πυροβολισμών.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου