Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η κρίση της ευρωζώνης φέρνει στο προσκήνιο τον Ευρωπαίο υπερπρόεδρο;


Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία: Τα τρία πρώτη έθνη του ευρωπαϊκού συνασπισμού των Δέκα;

Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει  σύμφωνα με πληροφορίες του thetrumpet.com  το αποτέλεσμα ενός πιθανού οικονομικού ντόμινο: και αυτό δεν είναι άλλο από το να φέρει ολοένα και πιο κοντά στο προσκήνιο τον Ευρωπαίο υπερπρόεδρο.


Ένα ενδιαφέρον σκηνικό εκτυλίσσεται στην Ευρωπαϊκή σκήνη και περιλαμβάνει την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Τα τρία αυτά έθνη μπορεί να αποτελέσουν τα πρώτα που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες σχηματισμού του συνασπισμού των 10 ενωμένων ευρωπαϊκών εθνών, με αρχηγό έναν Ευρωπαίο υπερπρόεδρο.


Το συγκεκριμένο σκηνικό βασίζεται στην πολιτική και οικονομική ηγεμονία της Γερμανίας στην Ευρώπη, και στα ‘καθεστώτα οικονομικής κατοχής’ που επιβάλλει στους αδύναμους κρίκους της ευρωζώνης, με κυριότερο το παράδειγμα της χώρας μας.


Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας τα παρακάτω στοιχεία σχετικά με την περίπτωση της Ελλάδας, και τα οποία μπορούν εύκολα να επαναληφθούν στις έτερες χώρες του Μεσογειακού Νότου:


Από την αρχή της κρίσης στην ευρωζώνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χρηματοδότησαν-δάνεισαν την Ελληνική οικονομία με περίπου 245 δις ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν να τεθούν από το Βερολίνο όροι εξοντωτικών μέτρων λιτότητας για τον Ελληνικό λαό, ενώ παράλληλα η Γερμανία και η Γαλλία έθεταν απαιτήσεις πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού βάσει σχετικής σύμβασης με την Ελλάδα.

Ο φαύλος κύκλος που δημιουργήθηκε προκάλεσε κέρδη στη Γερμανική και τη Γαλλική οικονομία και ακόμη περισσότερες ζημίες για την Ελληνική οικονομία.

Το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας μας ήταν το αποτέλεσμα των γερμανικών απαιτήσεων για την (υποτιθέμενη) ελάφρυνση του υπέρογκου ανεξόφλητου χρέους.

Το μόνο που απομένει στη Γερμανία για να ολοκληρώσει την οικονομική της κατοχή στη χώρα μας είναι να προσελκύσει επενδυτές και να ιδιωτικοποιήσει προς ίδιον όφελος όλες τις κερδοφόρες και μη δημόσιες επιχειρήσεις.

Αν σκεφτούμε τώρα το παράδειγμα της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας θα μπορέσουμε να δικαιολογήσουμε τη γραμμή σκέψης μας.

Τα τρία αυτά έθνη αποτελούν τρία παραδοσιακά Ρωμαιοκαθολικά έθνη με σημαντικές οικονομίες αλλά με πολλά σύγχρονα οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, και λαμβάνοντας υπόψη τις ιστορικές τους πορείες στον χρόνο, τον πολιτισμό τους, τις οικονομίες τους και τη κοινή θρησκεία τους εμφανίζονται ως έθνη-πρότυπα για τον σχηματισμό του συνασπισμού των 10 Εθνών όπως αποκαλύπτεται στην Αποκάλυψη 17:12.

Η Προφητεία υποδεικνύει ότι 10 βασιλείς προορίζονται να παραδώσουν την ισχύ τους στη μία και μοναδική δύναμη η οποία καλείται ‘το θηρίο’: και αυτοί θα παραδώσουν την ισχύ και τη δύναμη τους στο θηρίο...

Η Γερμανία θα στοχεύσει στην ‘οικονομική διάσωση’ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στην περίπτωση της οικονομικής ή τραπεζικής κατάρρευσής τους, ώστε να καταλάβουν πλήρως τα εθνικά περιουσιακά τους στοιχεία όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας.

Οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες στην Ευρώπη είναι πρόσφορες για την ανάδειξη ενός υποτιθέμενα ουδέτερου πολιτικού δημαγωγού, ο οποίος θα ενώσει 10 έθνη υπό την απόλυτη ηγεμονία της Γερμανίας.......



pentapostagma.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου